kızlar çok heyecanlıyım :)

Sistit idrarda yanmaymış ben de yeni öğrendim Çok afedersin kan bile oluyordu idrarda ve 15 dakikada bir çıkıyordum ne olduğunu anlayamadım hamilelik aklımdan bile geçmiyor tabi ilk ay olmaz dedim çünkü

Testi de ekledim bak, eczaneye git predictor de hemen veriyorlar zaten

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 40
Bunu biliyorum canim gecen ay alip yapmiştim yani adete kac gun kala ogrendin bunu silkmi cikti benim 10gunum var esim gunun gecmeden test yapmiycan dedi cunki gecen ay cok fazla yaptim pozitif bile gordum adete 8gun kala sonra adet oldum o yuzden

İlk hamileligimde adetime iki hafta kala tum hamilelik belirtilerini yasadim. Hatta suphelenip test yaptim pozitif cikti. Adetime 1 hafta kalada kan testibyaptirdim negatif cikti. Bende yoktur birsey idrar testinw guvwn olur mu sanki dedim. İdrar testi 1 gun bwkledi cunku. Sonra hamile ciktim. 2. Ve 3. Gebeligimde hic belirtim yoktu. Hamilelikten hamilelige degisiyor
Adetime 10gun kaldi bklm neler olucak adete son 10gun kala belirti yasayan oldumu hamile anneler :)

Bak ne güzel anlatmışsın zaten hepsi gebelik oluşunca yani kıyas yapıcam adet olduğumuz gün mide bulantımız kasık Ağrı'mız bacağa inen Ağrı'lar Nasıl da oluyo yatağa düşüyoruz resmen ben hamileliği de öyle düşünüyorum hamilesin net kesin cevabı aldıktan sonra bence belirtiler başlar bu benim fikrim belirti aramak bizi yoruyor resmen ben artık dediğin gibi akışına bıraktım olacağı Zaman'ı Allah biliyor biz sadece tevekkül etmek kalıyo

Bende öyle olmustum oglumda yarim saat yemezsem halim gidiyodu gücum kesiliyordu o normal tam bugday ekmeyi ye o kilo aldurmiyo hemde saglikli ben evde yapiyorum unumu alip oyle ekmeksiz doymazsin canim oda şart
Canim normalde de ekmek yiyen biri değilim sadece kahvaltilarda yiyorum ama kusmam olmasina rağmen yiyorum valla boyle giderse çok kilo alacagim

Benim adetime 10 gün kala bacaklarımda yukarı doğru bi çekilme olmuştu hatta uyumam gerekiodu uyuyamamıştım. Evham yaptığımı düşündüm ama doğru belirtiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…