Kızlar çok korkuyorum

jansettt canım inş hayırlı haberlerle gelirsin degerin çok yükseklerdedir inş bebişin seninledir sakin ol korkma bütün dualarım seninle Allah yar ve yardımcın olsun canım arkadaşımmm

Zinal çok tatlısın canım benim..Çok içten bir cümle kurup gülümsettin beni..Çok teşekkür ederim.Allah o güzel yüreğinle ettiğin bütün dualar için sana kat kat karşılığını versin inşallah..Çok sağol canımmmmmmmmmmmm.Amin.

Zinal çok tatlısın canım benim..Çok içten bir cümle kurup gülümsettin beni..Çok teşekkür ederim.Allah o güzel yüreğinle ettiğin bütün dualar için sana kat kat karşılığını versin inşallah..Çok sağol canımmmmmmmmmmmm.Amin.

o senin tatlılıgın canım arkadaşımmm hep gül inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasın hiçbirzaman bak inanıyorummm bebek seninle olacak seni asla bırakmıcak rabbim bu namaz saatleri sana dua eden ve senin dualrını duyup kabul etsin inş Aminn inşş zamanı geldiginde banada burda sizinle bu mutlu haberlerii duygularımı payşlaşmayı nasip etsinn ama önce Allahım seni ve bebegini korusun :):):)

o senin tatlılıgın canım arkadaşımmm hep gül inşallah yüzünden gülücükler eksik olmasın hiçbirzaman bak inanıyorummm bebek seninle olacak seni asla bırakmıcak rabbim bu namaz saatleri sana dua eden ve senin dualrını duyup kabul etsin inş Aminn inşş zamanı geldiginde banada burda sizinle bu mutlu haberlerii duygularımı payşlaşmayı nasip etsinn ama önce Allahım seni ve bebegini korusun :):):)

AMİNNNN...Canım benim..Bende inanıyorum bir gün seninde,benimde yüzümüz gülecek..:Saruboceq:

Hayır Dilancım..Dondurulmuşum yok..Bende çikolata kisti var kist olan taraftan 2 tane topladı,diğerinden 6. toplam 8 yumurtanın 7 si döllendi 5 tanesi iyi kalite idi.2 tanesi ile blastokiste gitmeyi teklif ettiler tamam dedik.İkiside transfer edildi sonuç bu..Sen tek yumurtalık ile yumurta sayın çok güzel...inşallah başka sefere diycem.Yalnız şu hikaye emin ol.Yok 5.gün yok 3.gün yok 10 yumurta yok 5 yumurta..Boşveeeer..Allah vericekse veriyor işte..Vermedi rabbim:çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm cidden :(
ama moralini bozma ne olur .
yine denersin .
sakın demesi kolay diye düşünme canım .
benimde ilk denememde tutmadı bu ay oldu ama sonuc negatif .
üzülme lütfen
yumurta olayına gelince benim toplam 30 yumurta toplandı ama 3 tanesi kaldı 5. güne kadar onunda 1 tanesini transfer ettiler ikisinin kalitesi iyi değil diye dondurmadılar .
şimdi yine herşey sil baştan başlicak ama olsun diyorum her işte bir hayır vardır .
üzülme lütfen :(

canım çok üzüldüm cidden :(
ama moralini bozma ne olur .
yine denersin .
sakın demesi kolay diye düşünme canım .
benimde ilk denememde tutmadı bu ay oldu ama sonuc negatif .
üzülme lütfen
yumurta olayına gelince benim toplam 30 yumurta toplandı ama 3 tanesi kaldı 5. güne kadar onunda 1 tanesini transfer ettiler ikisinin kalitesi iyi değil diye dondurmadılar .
şimdi yine herşey sil baştan başlicak ama olsun diyorum her işte bir hayır vardır .
üzülme lütfen :(

Ben şu kistimi aldırayım diyorum..Doktorum doğum yapmadığım için aldırma taraftarı değildi..Hamile kalırsan atabilirsin demişti..Şİmdi tek aklımdaki acaba kisti aldırırsam doğal yoldan hamile kalabilirmiyim düşüncesi..Kafam karıştı..O da olmazsa denemeye devam..Alışacağız artık..Sende sıkma canını arkadaşım..Kısmetimizse alırız elimize yavruları..Değilse de kader...Çok teşekkür ediyor ve öpüyorum canımmmmm

Ben şu kistimi aldırayım diyorum..Doktorum doğum yapmadığım için aldırma taraftarı değildi..Hamile kalırsan atabilirsin demişti..Şİmdi tek aklımdaki acaba kisti aldırırsam doğal yoldan hamile kalabilirmiyim düşüncesi..Kafam karıştı..O da olmazsa denemeye devam..Alışacağız artık..Sende sıkma canını arkadaşım..Kısmetimizse alırız elimize yavruları..Değilse de kader...Çok teşekkür ediyor ve öpüyorum canımmmmm

canım kistini neden almadılarki tedavi öncesi .
bende polip vardı tedavi öncesi aldılar .
bence sen önce kistin için git canım .
birde sana şunu diyim bak tüp bebek tedavisi süresince bir sürü iğne ilaç kullandık bence bunun etkisi ile kendiliğinden doğal yollardan bile kalabilirsin .
bozma moralini sakınnnnnnnnnn . dularım seninle dikkat et kendine :(

canım kistini neden almadılarki tedavi öncesi .
bende polip vardı tedavi öncesi aldılar .
bence sen önce kistin için git canım .
birde sana şunu diyim bak tüp bebek tedavisi süresince bir sürü iğne ilaç kullandık bence bunun etkisi ile kendiliğinden doğal yollardan bile kalabilirsin .
bozma moralini sakınnnnnnnnnn . dularım seninle dikkat et kendine :(

Yumurta rezervine zarar verir diye düşündüler kistin alınması..Ama ben şu an pişmanım keşke aldırsaydım..Ama her negatif şeyden sonra aklımızda ki o ''keşkeler'' beynimizi yer ya hani..İşte öyleyim..Sağol canım benim..Moralimi yeni yeni topluyorum..Duaların için ayrıca teşekkürler..Allah seninde yardımcın olsun arkadaşımmmm.

7.ve 8.günü 37-49 çıkan B hcg değerim bugün 11.günü ve 31 çıktı..Doktorum 7.ve 8.güne göre 300 -400 bekliyordum demesiyle yıkıldım..2 gün sonra birdaha bakalım diyor ama ben çok üzgünüm..<<<<<bebeğimi kaybediyormuyum? senağlama

Canım çoğumuz 7 ve 8. gün değerlerimizi bilmiyoruz.Sadece 11. gün yaptırmış olsaydın şimdi seviniyor olurdun..Benim 11. gün 37 çıkmıştı sonra 1200 oldu..Bitti mi stres hayır 11. haftada kaybettim bebeğimi..Daha yolun başındayız sana sabır diliyorum ama stres yapma iş olacağına varıuyo...

Yumurta rezervine zarar verir diye düşündüler kistin alınması..Ama ben şu an pişmanım keşke aldırsaydım..Ama her negatif şeyden sonra aklımızda ki o ''keşkeler'' beynimizi yer ya hani..İşte öyleyim..Sağol canım benim..Moralimi yeni yeni topluyorum..Duaların için ayrıca teşekkürler..Allah seninde yardımcın olsun arkadaşımmmm.

canımm benımm sakın üzülmee emın ol allah hep yanımızda ve yardımcımızz ınanıyorumkı degerlerın yukselecek ve yuzun gulecekk rabbım dualarını duyar insallhh:Saruboceq:

jansetcim rabbim herşeyin hayırlısını bilir ne verecekse hayırlısıyla versin....
ben 1 saat önce ikinci negatifimi aldım. şaşkınım üzgünüm. nasip değilmiş o ayrı konu ama düşünüyorumda neden diye sormadan edemiyorum yani herşey çok güzel deniyor ama olmadı işte. ben bunların başıma geleceğine inanamazdım. hala şaka gibi geliyor. ama gerçek bu ki olmuyor işte olmuyor... nasip allah ıma sığınıyorum yine de baka gidecek kapım mı var!!!!

jansetcim rabbim herşeyin hayırlısını bilir ne verecekse hayırlısıyla versin....
ben 1 saat önce ikinci negatifimi aldım. şaşkınım üzgünüm. nasip değilmiş o ayrı konu ama düşünüyorumda neden diye sormadan edemiyorum yani herşey çok güzel deniyor ama olmadı işte. ben bunların başıma geleceğine inanamazdım. hala şaka gibi geliyor. ama gerçek bu ki olmuyor işte olmuyor... nasip allah ıma sığınıyorum yine de baka gidecek kapım mı var!!!!

Canımmmm..bende doktora gittim bugün..Değerim 6 ya kadar düşmüş..Tutunamadı bebek..Ama bu iki gün içerisinde atlattım şokunu..Herşey aynı seninde söylediğin gibi..ŞAKA GİBİ..Ben doktoruma değerim 4o küsür çıktığında defalarca eminmisiniz diye sorduğum halde bana ''tabikiii kesin artık tebrikler'' dedi..bir yada iki gün sonra düşüş yaşadım..Çok kızdım..Bugün gittiğim doktor ise aylardır yaşadığım çikolata kisti sıkıntıma ''hayır sende kist yok'' demesiyle bir şok daha yaşadım..Neler oluyor?Bütün bunlar ne demek oluyor diye beynimi yedim durdum..Netice :Ellerim bomboş..Şu anda tek bir isteğim var bu yaşadıklarıma,sıkıntıma ve adı bile konulamayan rahatsızlığıma bir isim konulması...Hepimize tekrardan geçmiş olsun canım..Ve seninde söylediğin gibi..Ne olacaksa hakkımızda rabbim önce hayırlı olanı versin..Hayırlı değilse zaten vermesin..O herşeyin doğrusunu bilir diyip içimizi ferah tutmaya bakalım.a.s

Canımmmm..bende doktora gittim bugün..Değerim 6 ya kadar düşmüş..Tutunamadı bebek..Ama bu iki gün içerisinde atlattım şokunu..Herşey aynı seninde söylediğin gibi..ŞAKA GİBİ..Ben doktoruma değerim 4o küsür çıktığında defalarca eminmisiniz diye sorduğum halde bana ''tabikiii kesin artık tebrikler'' dedi..bir yada iki gün sonra düşüş yaşadım..Çok kızdım..Bugün gittiğim doktor ise aylardır yaşadığım çikolata kisti sıkıntıma ''hayır sende kist yok'' demesiyle bir şok daha yaşadım..Neler oluyor?Bütün bunlar ne demek oluyor diye beynimi yedim durdum..Netice :Ellerim bomboş..Şu anda tek bir isteğim var bu yaşadıklarıma,sıkıntıma ve adı bile konulamayan rahatsızlığıma bir isim konulması...Hepimize tekrardan geçmiş olsun canım..Ve seninde söylediğin gibi..Ne olacaksa hakkımızda rabbim önce hayırlı olanı versin..Hayırlı değilse zaten vermesin..O herşeyin doğrusunu bilir diyip içimizi ferah tutmaya bakalım.a.s

:(:(:( çok üzüldüm ben yaaa bu ne şimdiii bu dr larda kafayı yemişşş bizden en istiyolaryaa bize neyse dogru onu söyleyin umutlandırıp yıkıyolar bizi :( canım benim üzülme inş normal yolla hamile kalırsınn rabbim herşeyin hayılrlısını versin dua ettim okadar olmadı acaba bedduamı etsem ozaman Allah sana üçüz versin inşallah :):) şaka bi yana inşallah en kısa zamada hayırlısıyla bebegini kucagına aldıgın günleri gör bitanem

janset arkadaşım geçmiş olsun..yazdıklarınızı okudum da şimdi..umarım hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz..tabii ben de :Saruboceq:
dr dan dr a çok fark var..ben bunu söylemek istiyorum özellikle..benim rahatsızlığım çok..o yüzden danışma amaçlı çeşitli dr lara gidiyorum (son 1 ayda en az 10 farklı dr a gittim)..hepsi o kdr farklı ki..bende pko + hipofiz tümörü + tümöre bağlı prolaktin yüksekliği + adet düzensizliği (3 ayda 1 oluyorum) + rahim iltihabı var..sorunum çok yanii o yüzden hamile kalamıyorum ve iyice araştırıyorum..danıştığım dr ların yorumlarını söliyim size:
tüp bebek merkezi : rahim filmi çektir,sperm analizi versin eşin rahimde ve spermde sorun yoksa ek tedaviye başlayalım istersen..
başka bi tüp bebek merkezi: rahim filmine gerek yok..biz ultrason çekerken ilaçlı su veriyoruz..ordan da anlayabiliriz (tam olmasa da)..sonra istersen tedavi yapabiliriz..
devlet hastanesi: nolursa olsun 1 sene beklemen lazım ek tedavilere başlanması için..yapıcak bişey yok..(dr un suratına şansım ne diyorum..karşılığında cvp çok düşük şansın..buna rağmen 1 sene bekle diyo bana yaaaa..sanki 1 dk dan bahsediyo)
başka bi devlet hastanesi dr u: sana 1 sene bekle diyen arkadaşlarım çok kuralcı davranmış..1-2 ay daha sabret sadece..
bu verdiklerim sadece bikaç örnek..bide rahim yarası ile ilgili yorumlarını söylesem gülmekten ölürsünüz..
hey yarabbim sen bize sabır ver...ben neye inancağımı şaşırdım..kafam karıştı benim yaaa CADIARZU

janset arkadaşım geçmiş olsun..yazdıklarınızı okudum da şimdi..umarım hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz..tabii ben de :Saruboceq:
dr dan dr a çok fark var..ben bunu söylemek istiyorum özellikle..benim rahatsızlığım çok..o yüzden danışma amaçlı çeşitli dr lara gidiyorum (son 1 ayda en az 10 farklı dr a gittim)..hepsi o kdr farklı ki..bende pko + hipofiz tümörü + tümöre bağlı prolaktin yüksekliği + adet düzensizliği (3 ayda 1 oluyorum) + rahim iltihabı var..sorunum çok yanii o yüzden hamile kalamıyorum ve iyice araştırıyorum..danıştığım dr ların yorumlarını söliyim size:
tüp bebek merkezi : rahim filmi çektir,sperm analizi versin eşin rahimde ve spermde sorun yoksa ek tedaviye başlayalım istersen..
başka bi tüp bebek merkezi: rahim filmine gerek yok..biz ultrason çekerken ilaçlı su veriyoruz..ordan da anlayabiliriz (tam olmasa da)..sonra istersen tedavi yapabiliriz..
devlet hastanesi: nolursa olsun 1 sene beklemen lazım ek tedavilere başlanması için..yapıcak bişey yok..(dr un suratına şansım ne diyorum..karşılığında cvp çok düşük şansın..buna rağmen 1 sene bekle diyo bana yaaaa..sanki 1 dk dan bahsediyo)
başka bi devlet hastanesi dr u: sana 1 sene bekle diyen arkadaşlarım çok kuralcı davranmış..1-2 ay daha sabret sadece..
bu verdiklerim sadece bikaç örnek..bide rahim yarası ile ilgili yorumlarını söylesem gülmekten ölürsünüz..
hey yarabbim sen bize sabır ver...ben neye inancağımı şaşırdım..kafam karıştı benim yaaa CADIARZU

km0734 canım antalyadasın galiba şuandaki doktorun kim

canım benimm ben zaten şaşırıyorum acaba bu dr lar degişik egitim mi alıyo farklı farklı konuşuyolar :):):):):):):) aynen bende aşılamamı kendi jinekologum yapmıştı ikisinide adam bana 4 yıllık evlsiin korunmuyosunuz bebek olmuyo artık araştırmammız gerek demişti aynen adamın dedigi gibi eşimde sorun çıktı benim tahlillerde sorun yok 2 aşılama yaptık olmadı tüp bebek olacak dedi ben daha aşılama yaptrma derim saana dedi neyse tüp bebek için araştırmaya girdim eurofertil ist dr bana neler dediii hangi akla hizmet aşılama yaptırıyosun belki seninde çocugun olmuyo herlşey rahhim filminde çıkar ben bu sonuçlarla aşılama bile yapmam ne oldugumu şaşırdım diger başka merkez direk hemen tüp bebek yapalım dedi ya anlatamam sana yaaa aynen banada neler dediler ya yumurtalarım yumurtlamam rahim herşey temiz diyo hangi dr gitsem medikalparkta karar kıldıgımda dr um dediki ben rahim filimsiz yapmam tıkanıklık varsa tüplerde emegine parana umutlarına yazık olur dedi filmi çekelim dedii 200 lira anestezi almadandı dedim ucuza biyer bulurmuyum daha aşagı fiyata araştırıyorum hemen hastaneye yapışmayım dedim :):) milleti gör herkes bana anestezili fiyat veriyo çok agrı oldugunu anestezi olmadan olmaz die dr uma geri gittim adam dedi ben girecem filmi ben çekecem kimse degil anestesiye gerek yok dedi baan güven dedi ve dedigi gibide oldu diyecegim bunlar artık işi para olarak görüyo başka bişey degil be arkadaşım bizleri düşünen yok :)

:(:(:( çok üzüldüm ben yaaa bu ne şimdiii bu dr larda kafayı yemişşş bizden en istiyolaryaa bize neyse dogru onu söyleyin umutlandırıp yıkıyolar bizi :( canım benim üzülme inş normal yolla hamile kalırsınn rabbim herşeyin hayılrlısını versin dua ettim okadar olmadı acaba bedduamı etsem ozaman Allah sana üçüz versin inşallah :):) şaka bi yana inşallah en kısa zamada hayırlısıyla bebegini kucagına aldıgın günleri gör bitanem

Canım benimm :))Böyle bedduaya can kurban :P İlaçlardan,stresten,doktordan bana daral geldi..Allah'ım inşallah normal yollardan hamilelik nasip eder..Sanada banada ve herkesede inşallah.

Km canım ne kadar çok doktor o kadar çok yeni hastalık,o kadar çok farklı teşhis , odakar çok can sıkıntısı,stres..Bunu kesin anladık.Önemli olan işte iyi araştırabilip,doğru doktoru seçebilmek.Ben bundan çok kaybettim.
defalarca kafam karıştı..İnsan birazda kendi kendinin doktoru olmalı..Artık ben araştırıp,öğrenip doktorun karşısına öyle çıkıyorum..Yoksa maymuna çeviriyorlar bizi..Cebimizide soyup soğana tabiki..Çok çok geçmiş olsun sana canım..Allah yüzüne baksın ve olumlu sonuçlarla güzel haberlerle bizleride sevindir inşallah.

Canım benimm :))Böyle bedduaya can kurban :P İlaçlardan,stresten,doktordan bana daral geldi..Allah'ım inşallah normal yollardan hamilelik nasip eder..Sanada banada ve herkesede inşallah.

yok yokkk bundan sonra böyle :):) inş canım benim ya hepimize nasip etsin inş

yazıma cvp veren yorum yapan sağlık dileyen tüm arkadaşlarım tşk ler..Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
evet antalyadayım..şuan devamlı gittiğim bi dr yok ama danışma amaçlı araştırdığım dr sayısının haddi hesabı yok kaydirigubbakcemile3
2 tüp bebek merkezi,eğitim araştırma hastanesinin çeşitli dr ları,1 kadın doğum merkezi,devlet hastanesi,internetten çeşitli dr ların soruma verdiği cvp lar vb..
bunların sonucunda kararımı verdim napıcağıma karar verdim yanii..öncelikle rahim filmi ve sperm analizi kısmıyla başlıycam işe..bi dr bana rahim filmini çektirmeden tedavinin anlamı yok..ya rahminde tüplerin kapalı ise boşa ilaç içiceksen,yada ya eşinin spermlerinde sorun varsa ya boşa uğraşıyorsanız demişti..en mantıklı cvp ve görüş bu oldu bana göre..bende HSG den başlıycam işe..belki biraz canım acıycak,belki işlem ağrılı sızılı zor biliyorum ama her ay betaHCG nin sonucunun sıfır olduğunu gördüğümdeki kadar acımıycak canım..

Back
X