Kızlar çok kötüyüm lütfen bakın !!

Konu sahibi maili okuyunca aklima domuzzz gribiiiii ollll insallahhhhh şarkısı var ya o geldi:KK75: Eski konularını hatırlamıyorum ama bu adam belli ki uyuzun teki. Sana yalan söylemiş yorumlardan anladigim kadariyla. Emin ol çok daha iyilerine layiksin.

Geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama kesin seni üzmüştür. Üzüp üzüp helalliği de o kadar kolay almamalılar diye düşünüyorum
Helal etmedim, etmemde. Ben hakkımı bu dünyada arayamadım, hesap soramadım ondan. Karşısına geçip gözünün içine baka baka neden diye bağıramadım. Öbür tarafta çıkıcam karşısına. Etmycem hakkımı helal. Oturcam başında yanışını izlycem, yinede etmycem.

Konu sahibi maili okuyunca aklima domuzzz gribiiiii ollll insallahhhhh şarkısı var ya o geldi:KK75: Eski konularını hatırlamıyorum ama bu adam belli ki uyuzun teki. Sana yalan söylemiş yorumlardan anladigim kadariyla. Emin ol çok daha iyilerine layiksin.
Kız güldürme beni :KK70::KK70::KK70:
Benimde aklıma o gelmişti hatta içimden mırıldanmıştım :KK70:
Ama o an gülememiştim içimdekiler yüzünden. :110:

Senden ve konularından cok sıkıldım sanırım . Göz yorucu gelıyor . İnsanları boyle boyle bıktırıyorlar demekkı . Yapma kendıne deger ver .

ahaha beyfendi başına bişey gelirse hakkını helal etmezmiş :KK70: demezler mi beddualık ne halt ettin diye. boşver canım sende adamın mesajdan çok boş olduğu belli. ailesinden habersiz yazıyomuş da bilmem ne

engelliyebilirsiniz, sırf siz sıkıldınız diye insanlar istedikleri konuda paylaşım yapamıcaklamrı yani..
Yaptığı yorumdan seviyesi belli, cevap verme gereği bile duymadım ben o yüzden. Böyle haddini bilmez terbiyesiz insanlara laf yetiştiremem bide canım bu kadar sıkkınken. Umrumda bile olmadı hadsizliği. Sende boşver kendice takılsın :KK66:

Bana 1,5 yıl bi yalanı yaşatıp yapmadığını bırakmayan birine karşı nasıl aman boşver diyebilirim ki? Nasıl çaresiz bi öfke bi kırgınlık yaşıyorum bir ben bir Allah bilir.
Öyle ki bir yanım inşallah ölüm haberini alırım diye bekliyor. Diğer yanım bilmiyor ölümün ne hissettireceğini kestiremiyor. Böyle bi hal almışken tamamen silinip gidene kadar nasıl nefes alabilirim ki?

daha neler ya.. :KK57:
bir insanin olmesini istemek icin cok ama cok kotu olmak gerekir..evli barkli insanlar neler yasiyor ve ben daha bir tanesinden kocam olsun belki rahatlarim gibi bisey duymadim:KK57:
hirsiniz gozunuzu kor etmis ama keskin sirke kupune zarar,o negatifliginiz doner dolasir sizi bulur.
sorun aldatmaysa kestirip atin,daha ne uzatip duruyorsunuz ki..

Back
X