kızlar cok kötüyüm spermiyogram cok kötü çıktıı yorumlayın lütfenn

canım üzülme hiç valla artık ben takmıyorum olacagı olunca oluyor zaten ben cok üzüldüm ve her defasında dahada kötüye gitti artık takmıycam sende üzülme allahım en kısa zamanda hayırlı bebişler versin inşaallah cümlemize a.s.

selam arkadaslar
ben 4 yillik evliyim 4 yil once hamile kaldim ve aldirdim suan da hamile kalmak istiyorum ama esimin sprem sayisi cok dusuk......... ve hamile kalamiyorum cok moralim bozuk ne yapacam bilmiyorum

canım doktora falan gıtmedınmı ? valla bende ne yapacagımı bılmıyorum pazartesı doktora gıdecem o ne derse yapıcam artık sevgiler a.s.

............................................................

Son düzenleme:
canım pekı nasıl hareketlı ılerımı yerındemı yavasmı acıklamalı degilmi spermıyogram benımkı mesela lerı hareket %0 maalesef

canım gecmiş olsun bak ben arkadaslarımın tavsıyesıyle eşime kecı boyuzu pekmezı yedırıyorum dene istersen nekadrdır istiyosun bebiş a.s.

canim gittik doktora % 55 i dusuk cikti 11 nisanda tekrar gidecez ilk testi istanbul da yaptirdik 2 ay ilac kullandi simdi bitti burada ingiletere de gidecez tekrar bakalim ne olacak hayirlisi insallah

inşaallah sonuclarımız düzelir allahın izniyle bence cokta rakamlara takılmayalım olacak olduktan sonra öylede böylede gelıyo bebişlerimiz ben artık takmıyorum bundan sonrada takmam inşaallah :asigim::nazar:

evet cok haklisin ben cok takiyorum kafama doktorda takmamam gerektigini soyledi stress cok etkiliyormus.. hayirlisi insallah artik

Back
X