Kızlar çok kötüyüm yaa:(:(

yapman gereken cok acik ve net:
beyfendinin munasip bi yerine tekmeyi bastiktan sonra arkani donup gidiceksin.
cok aci cekersin dogru unutma cok insan var tandiigm vaktinda ayrilsaydim simdiye acisi coktan gecmisti diyen sen de onlardan olma!
bi sey 1 gunluk olmaz huydur cikmaz denen birsey vardir.. sonra kafani taslara vurma.

yalvarsada affetme sakın aman.. duygularına yenilipte hata yapma.. daha kimler kimler çıkar karşına

:(:( evet napalım artık bi şekilde unutmaya çalışcam önümde finaller falan var canım çok acıo ama unutmaktan başka çarem yok Allahtan fakülteler ayrı yüzünü görmicem

Keşke öyle olsa elini tutmuştu onları görünce ölece kaldım bişi yapamadım oturdum baktım sadece eli elindeydi kızın saçını okşuyodu sarılıpta tutmuştu elini çok samimiydiler:( Orda gidipo bir iki kelime etmek isterdima ama hocalarımda vardı çok kötü bi gün ya dünyam başıma yıkıldı az önce teli açtım msj çekmiş aradı konuştuk sadece 1 günlük ilişki affet dedi kaybetmek istemiorum seni dedi:( Çok ağladım yaa nası yapar ben ne hayaller kurdum anneme ne dicem yazın gelicekler dedim bir sürü plan vardı:( .Çok duygusalım ben ya çkmıor aklımdan kahretsin:(:( he yerde onu görüorum yediremiorum kendime nası yapar bunu

İlişkinin, aldatılmanın 1 günlüğü mü olurmuş... :57:

ya canım önce bi sorsaydın kim bu felan diye belki kuzeni felandır ya bence yargılamadan infaz yapmışsın önce anla dinle belki yanlış anladın ya

"napcam bilmiyorum" demissinde..
yapman gereken sey ortada degil mi
181161610096.gif

Her kadının hayatına böyle bir dürzü mutlaka girer...Senin başına gelen şey üzücü ama unutma ki nerdeyse hepimiz deneyimledik bunu...Ve sende bu sevgilinle deneyimledin...Önünde uzun bir hayat var ve zaten sana gerçekten aşık olan biri olmuş olsaydı bunu yapmazdı...Tabi ki üzüleceksin, çünkü neler umuyoruz severken, hayallerrimizin birden batmasıdır aldatılmak...Fakat bence mümkün oludğu kadar kendini daha az üzüntüye sokup onu hayatından tekmelemelisin...Ve bence gidip o kıza da herşeyi söylemelisin ki bilsin karşısındakinin daha olgunlaşmamış biri olduğunu....
Keyifli güzel müzikler aç, arkadaşlarınla bol bol vakit geçir...unutma ki bu insanı seneler sonra sadece "aldatmıştı beni, çok üzüldüm ama boşuna üzülmüşüm" diye hatırlayacaksın...Canını sıkma tatlım lütfen ! ...

Dogru söze ne hacet !:68:

ya canım önce bi sorsaydın kim bu felan diye belki kuzeni felandır ya bence yargılamadan infaz yapmışsın önce anla dinle belki yanlış anladın ya
Öyle bişi olsa derdi dedim ya az önce knuştuk die geçici bi ilişki dedi Arkadaşı sölemese kafeteryada die gitmicemde demkki arkadaşınında haberi var.Ne zmandır planlıolar böle bişi acayip nefret ediorum ama kendimede yediremiorum:(

Kendine sorular sorup da olayı daha da büyütme kızım kendine gel yaa ! boşversene ne halleri varsa görsünler...üzül,ağla,git kafasını kır çocuğun,herkese anlat rezil et ,bişiler yap ama kendi kendine kahrolma ya! çünkü değmeyen birşey için ağlıyorsun...

birde sen onu gördn de sonra hiç konuşmadınız mı ?

sevinmelisin ciddiyete baglamadan önce kendi gözlerinle görmüssün ama yani gecici olan bir durumda el ele göz gözemi olunur cocukmu kandiriyor :27::57:bittir ama sakin aglama üzülme karsisinda

sevinmelisin ciddiyete baglamadan önce kendi gözlerinle görmüssün ama yani gecici olan bir durumda el ele göz gözemi olunur cocukmu kandiriyor :27::57:bittir ama sakin aglama üzülme karsisinda

zatenm görmicem bidaa şeytan görsün yüzünü pisliğin ne hale soktu beni:( önümde finallerim var nası odaklancam yaa off:( Huyum işte birini sevince çok bağlanıorum ama şu an o kadar nefret ediorumki aşağılık herif

Konu gerçek mi değil mi bilemem. Yalnız 3 yıllık bir ilişki var ortada. Harcanmış gitmiş 3 yıl... O yüzden sana boşver geç git desek de bu çok zor. Bu kadar zaman kim bilir ne planlar yaptın bu adamla. Sadece tek tavsiyem kendini aşka sevgiye kapama. Karşına çıkan mutlaka başka bir kişi olacaktır, çıkacak kişiye şans tanı.

İnsanın aaşık olduğu, evlilik planı yaptığı bir kişi tarafından böylesine incitilmesi çok kötü :5: Bence sen bunları yakalamasaydın bu ikinizi birden uzun zaman idare ederdi. Allah bilir kıza da sevgilimden ayrıldım demiştir. Sen yakaladın diye bir günlük birşey diyor. Ayrıca aldatmanın bir ünlüğü bir aylığı mı olur? Kendine olan saygın adına koy kapının önüne bu çocuğu. Zaten hak eden biri olsa, adam gibi bir adam olsa bu kötülüğü yapmazdı sana. Şu yaşadığın acıya bak! Sen hak ettin mi bunu? Hangi kadın hak eder? Affedersen defalarca daha yaşayacaksın aynı şeyleri. Ben ne yazık ki daha önce affetmiştim bazı şeyleri ve tekrar tekrar yaşadım :14: Şimdi affettiğim için bin pişmanım. Keşke ilk seferde ayrılsaydım da aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamasaydım

Back
X