Kızlar çok kötüyüm yardım

Tombik_avukat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
9
0
1
28
Kızlar merhaba kendimden bahsediyim 20 yaşındayım hukuk fakültesine başlıcam bu sene kendi çevremde sevilen biriyim sosyal sayılırım çok şükür maddi durumum da iyi,hoşgörülü ,uyumlu bi insanım diceksiniz ki kendini övmeye mi geldin hyr kızlar çok büyük bi sorunum var KİLO! 1.60 boyunda 81 kiloyum ona rağmen güzel sayılabilecek bi yüzüm var ama yetmiyor işte erkekler için lütfen bi tavsiye ne yapmalıyım kilo vermek için her şeyi denedim olmuyor ((

Okula zayıf başlamak gibi bi hayalim vardı ama olmıycak sanırım sence imkansız mı 2 ayda fazlalıkları vermek
yoo imkansız değil. ne kadar kendini topladın kardır. ayrica sakın kendini çok aç bırakma. tatlıyı kes yemek düzenini sağlıklı yiyeceklerle ayarla ve havalar sıcak. günde bi saat yürü

Lahana çorbası diyeti size çok iyi gelebilir ve baseniniz varsa Türk Kahvesi kurunu deneyin

Kendim uyguladığım yönetimi söyleyeyim bugüne kadar nasıl besleniyorsan hepsini yarıya indir hepsi bu. İnanamayacaksın birazda yürüyüş yap ya da her gün temizlik :)

Canım ben 2 doğumumda da 90 lara çıktım.62yim şimdi. Beni zayıflatan tek diyet dukan ve asla geri almıyorum.ama çok su içmen gerek aminoasitlere ayrılıyor protein ve çok zor ayrılıyor dışkıyla.sebzeyi de bol tut.

Sizin kilonuzdan erkeklere ne ki ?bu yanlis bir bakis acisi ,bunu kafanizdan silin oncelikle

Kucuklukten beridir hizli kilo.alp vermisligim var biraz egzersiz yapin oncelikle,bolgesel incelme olayi, ki bazen yuzler cökebiliyor bu sizin yapinizla.ilgili durum ayricaaa gerilen deri birden saliyor bosaliyor ici ,buda sarkmalara sebebiyet verebilir + catlak olabilir ,bunun onune gecmek icin (ki sinir bozucudur cunku catlak tamamen gecmiyor sadece hafifletilebiliyor) kakao yagi ya da hamilelerin kulandigi yaglari her aksam sabah surun derim bu derinizi esnek hale getirmek.icin catlak.onune gecmek.icin tedbir olsun

her yemekten tm.doymadan kalkin gece yatmadan egzerizlerini yapin kalca basen gobek kollar ve sirttaki kilolar icin ayricaa egzersizle beraber zayiflarsaniz sarkma fazla.olmaz diye tahmin ediyorum ,bu saydiklarimin hareketlerini biliyorum.cok basitler fakaat nasil.anlatacagim ?onu.bilemiyorum

Ozetle.sakin sakin egzersiz bir diyet yapmayin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…