kızlar çok kötüyüm:(

yzdıklarınız okadar hoşuma gitti.sanki okurken annesinin ona taviyelerde bulunduğunu düşündüm.ewt bencede ilk düşünmen gereken 2 yılını silip baştan başlaman.ailenin ettiği masraf onların sana olan sevgisi güveni.her ünv birini buluyo.aklını başına al canm nolur.sen işine bak.
sağol cm..annesi olmasamda, ablası olacak yaştayım..hayat tecrübesi..:13:
çok teşekkür ederim .zaten istesemde sokmaz yanına .ne yaptı bu bana böyle nasıl bu hale düştüm anlamadım :(

hayır 16-17 yaşında da değilsin be canım..toy davranıyorsun..
zaten sorunlu arkadaşlıkların olmuş,kendini biraz nadasa bırak kafa olarak..
illaki bir ilişki yaşamak zorunda değilsin..seçme hakkı sende olsun, karşı tarafta değil..
bu psikopat sana gel dese,gözünü kapatıp koşarak gidecek kıvama getirmişsin kendini..
kendini diyorum, sen kendi kendini bu duruma sokmuşsun..:32:

o zaten başkasını sevmiş, problemli biri...
yapma yaniii..
:19:

sağol cm..annesi olmasamda, ablası olacak yaştayım..hayat tecrübesi..:13:

hayır 16-17 yaşında da değilsin be canım..toy davranıyorsun..
zaten sorunlu arkadaşlıkların olmuş,kendini biraz nadasa bırak kafa olarak..
illaki bir ilişki yaşamak zorunda değilsin..seçme hakkı sende olsun, karşı tarafta değil..
bu psikopat sana gel dese,gözünü kapatıp koşarak gidecek kıvama getirmişsin kendini..
kendini diyorum, sen kendi kendini bu duruma sokmuşsun..:32:

o zaten başkasını sevmiş, problemli biri...
yapma yaniii..
:19:
aynen öyle problemli .bana o aynı mahallede oturduğu arkadaşı anlatınca yaptıklarını inanın minibüs dar geldi afedersiniz kusasım geldi banklara yığılıp kalacaktım .aklımın mantığımın almadığı biryer de çıktıklarım ya aldattılar ya hainlik yapıp benı başkalarına anlattılar . onların acısı 1 hafta sürmedi hatta bi kaç gün sürdü.ben bunla adam akıllı 4 5 dk dan fazla konuşmuşluğum yokken uzaktan uzağa nasıl bu hale getirdiğiydi.beddua edicem ah edicem ama kime ediyim.kendime söz vermiştim uzun süre kımseyi sevmicem diye.ne güzel gidiyordu hayatım ama neden ben :( kaç kere ne yapıyorum ben kendıne gel diye sorular sorup durdum ama hakim olamadım kendime sevdim :(

bizim yakınlığımız olmadı bana yaklaşmadı bile .kendıme çok sordum defalarca sordum .arkadaşlarıma bile anlatamadım ...sızın söylediklerinizi aynen düşündüm kendımı suçladım ama elıme hıcbısey geçmedi .çok yakışıklı demedim ayrıcaki :( omuzları geniş dediğim yapılı yanı konu icabı üstüme dogru gelince dedim ...sadece benim istediğim kafamdan nasıl sılıp atıcam bu sürecte.o bana yaklaşmaz uraşmaz emınım selam bile vermez.ama 4 sene yuzune baka baka nasıl olurum bu konuda çıkar yolu beklıyorum sizden sadece bu .anlatmak istediğim onu nasıl ayartırım değil ltfen yanlış anlamayın arkadaşlar.dedimya 4 sene için ne yapmam gerekıyor .ilk defa böyle oldum .size güvendim herşeyi anlattım eksiksiz:(

Canım kusura bakma sert çıktım birden. Çünkü hayatta en nefret ettiğim insan profilidir psikopatı oynayan insanlar. Herşey beklenir onlardan yani haksız mıyım? Hayatını karartır insanın bu tipler. Ve nedense kızların çoğu bu tiplerden hoşlanır. Halbuki o kadar adam gibi adam vardır o kızla ilgilenen. Ama kız gider mıknatıs misali en olmayacak, en problemli, en hasta ruhlu adama tutulur. Neden yani, çok merak ediyorum.. Çevremde de var benzer hikayeler ve öyle birikmiş ki kızgınlığım birden patladım yani. Çok afedersin. Ama nihayetinde biliyorum gönül bu aka da konuyor, sarıya da :/ Olan olmuş, hoşlanmışsın. Bigün "aşık" olduğunda anlayacaksın sen de şu ankinin aşk olmadığını. O ayrı. Şu an içinse yapacak birşey yok. Bi süre daha aklın kalır sonra geçer gider. Neler geçmedi ki? İnsanın canı ciğer toprağa giriyor da gün geliyor unutuyoruz, gülüyoruz, yaşıyoruz... Sen bunu mu unutamıycan? Kafanda büyütme bu adamı. Emin ol, etrafındaki diğer seçeneklerin en kötüsü bile bundan iyidir.. Bak daha hayata yeni adım atıyorsun istediğin bölüme girmişsin, okuyacaksın, gelişeceksin, değişeceksin.. daha neler görecek neler yaşayacaksın. Hayata bakışın çooooook değişecek. Şimdi "A" ysan, gün gelecek "Z" olacaksın. Sonra diyeceksin ben ne çocukmuşum da gidip de bu kıro tavırlı, problemli adamdan hoşlanmışım. Sandığından çok daha kolay. Ay Allah aşkına ne güzel üniversite okuyorsun senin ennnn güzel yılların bunlar. Keyfine bak canım ya, kendini bir süre derslerine ver iyi bir başlangıç yap, nasıl başlarsan öyle gider. Neşeni hiç birşey bozamasın. O kim ki?

Canım kusura bakma sert çıktım birden. Çünkü hayatta en nefret ettiğim insan profilidir psikopatı oynayan insanlar. Herşey beklenir onlardan yani haksız mıyım? Hayatını karartır insanın bu tipler. Ve nedense kızların çoğu bu tiplerden hoşlanır. Halbuki o kadar adam gibi adam vardır o kızla ilgilenen. Ama kız gider mıknatıs misali en olmayacak, en problemli, en hasta ruhlu adama tutulur. Neden yani, çok merak ediyorum.. Çevremde de var benzer hikayeler ve öyle birikmiş ki kızgınlığım birden patladım yani. Çok afedersin. Ama nihayetinde biliyorum gönül bu aka da konuyor, sarıya da :/ Olan olmuş, hoşlanmışsın. Bigün "aşık" olduğunda anlayacaksın sen de şu ankinin aşk olmadığını. O ayrı. Şu an içinse yapacak birşey yok. Bi süre daha aklın kalır sonra geçer gider. Neler geçmedi ki? İnsanın canı ciğer toprağa giriyor da gün geliyor unutuyoruz, gülüyoruz, yaşıyoruz... Sen bunu mu unutamıycan? Kafanda büyütme bu adamı. Emin ol, etrafındaki diğer seçeneklerin en kötüsü bile bundan iyidir.. Bak daha hayata yeni adım atıyorsun istediğin bölüme girmişsin, okuyacaksın, gelişeceksin, değişeceksin.. daha neler görecek neler yaşayacaksın. Hayata bakışın çooooook değişecek. Şimdi "A" ysan, gün gelecek "Z" olacaksın. Sonra diyeceksin ben ne çocukmuşum da gidip de bu kıro tavırlı, problemli adamdan hoşlanmışım. Sandığından çok daha kolay. Ay Allah aşkına ne güzel üniversite okuyorsun senin ennnn güzel yılların bunlar. Keyfine bak canım ya, kendini bir süre derslerine ver iyi bir başlangıç yap, nasıl başlarsan öyle gider. Neşeni hiç birşey bozamasın. O kim ki?
çok teşekkür ederim ağzına sağlık böyle konuşunca rahatlıyorum .hemde çokk.ama bulaştı hastalık en kısa zamanda kurtulcam inşallah :( çok teşekkür ederim

Ileriyi dusunerek hareket et boyle bi adamla ne ciddi bi iliski yasayabilirsin ne de evlilik hayalleri kurabilirsin. Biraz daha duzgun birini bul bence. Bu yasindada kendini kesen adama deli gozuyle bakcagina nasil asik oldun ben onu anlamdim:14:

Allah seni korumuş da başına bişey gelmemiş canım ,bence dua et,yoluna bak... başına dert mi arıyorsun? hayatına değer ver ,güzel insanlarla(arkadaş,dost,sevgili) güzel şeyler yaşa ki hem sen hem hayatın güzelleşsin,değerlensin...

Ileriyi dusunerek hareket et boyle bi adamla ne ciddi bi iliski yasayabilirsin ne de evlilik hayalleri kurabilirsin. Biraz daha duzgun birini bul bence. Bu yasindada kendini kesen adama deli gozuyle bakcagina nasil asik oldun ben onu anlamdim:14:
böyle olduğunu bılmıyordum inanın bılmıyordum .bilsem zaten .offfffffff hiç birşey bılmıyorum inanın ..kesip biçen adam .kahvehane lerde takılan bir insan oldugunu cok sonra öğrendim.okey bilardo masalarndan kalkmayan adam oldugunu sonra öğrendim ...

Allah seni korumuş da başına bişey gelmemiş canım ,bence dua et,yoluna bak... başına dert mi arıyorsun? hayatına değer ver ,güzel insanlarla(arkadaş,dost,sevgili) güzel şeyler yaşa ki hem sen hem hayatın güzelleşsin,değerlensin...
amin.inşallah bu günlerde geçecek çok dua ediyorum çok

okurken gözümde canlandı yazdıkların.. sıkıcı değildi anlatımın tebrik ediyorum öncelikle..:29: asıl konuya gelirsek.....

1. o başkasını seviyor... şuan en çabuk durumu kabullenmeni sağlayacak madde bu... zaten adam yaraladığını bildiğin halde vazgeçmedin o yüzden madde 1 bu :34:
2. tut ki sevdiğini unuttu seninle başladı... sevgin tükendi artık ayrılma vakti geldi... kolay kolay rahat bırakmazlar böyleleri.. ve o istemedikçe sen ayrılamazsın.. bir şekilde hayatına mutlaka tabir-i caizse SALÇA olur.. ve inan bunun sıkıntısını çok yaşarsın...
3. 2. tezden yola çıkıp ayrılmayı silelim.. devam ettiniz vs... bu insan sabıkalı.... günümüzde sabıkalılara iş verenler ne sayıda? yahut ailen öğrendi araştıracak elbet ciddiye binince.. ne olacak?
4.madde bağımlısı olduğu belli zaten.. tam "kopma" anına denk gelmemişsin.. ama inan o anlarda çok tehlikeli oluyorlar.. Allah korusun bilinçli-bilinçsiz bir şekilde başına kötü birşey gelebilir...
5. bütün bu duyguların geçecek.. sadece ağırlığı etkilemiş seni bence... bunu zaten anlayacaksın..

olacağını düşündüğüm tezler bunlardı.. şimdi yapmanı önerdiklerim... şu saatten sonra "tipik bir red edilmiş insanın" yapacağını yapıp tüm iletişimini kes.. sonrasında kendini böyle düşük bir kritere mi layık gördüğünü sorgula.. cevabı bulduğunda senin işin kolaylaşıcaktır.. kafanda kuracağın, sürekli onu düşüneceğin dönemi iyi atlatman için de sosyal hayatını daha bir aktif yap...

okurken gözümde canlandı yazdıkların.. sıkıcı değildi anlatımın tebrik ediyorum öncelikle..:29: asıl konuya gelirsek.....

1. o başkasını seviyor... şuan en çabuk durumu kabullenmeni sağlayacak madde bu... zaten adam yaraladığını bildiğin halde vazgeçmedin o yüzden madde 1 bu :34:
2. tut ki sevdiğini unuttu seninle başladı... sevgin tükendi artık ayrılma vakti geldi... kolay kolay rahat bırakmazlar böyleleri.. ve o istemedikçe sen ayrılamazsın.. bir şekilde hayatına mutlaka tabir-i caizse SALÇA olur.. ve inan bunun sıkıntısını çok yaşarsın...
3. 2. tezden yola çıkıp ayrılmayı silelim.. devam ettiniz vs... bu insan sabıkalı.... günümüzde sabıkalılara iş verenler ne sayıda? yahut ailen öğrendi araştıracak elbet ciddiye binince.. ne olacak?
4.madde bağımlısı olduğu belli zaten.. tam "kopma" anına denk gelmemişsin.. ama inan o anlarda çok tehlikeli oluyorlar.. Allah korusun bilinçli-bilinçsiz bir şekilde başına kötü birşey gelebilir...
5. bütün bu duyguların geçecek.. sadece ağırlığı etkilemiş seni bence... bunu zaten anlayacaksın..

olacağını düşündüğüm tezler bunlardı.. şimdi yapmanı önerdiklerim... şu saatten sonra "tipik bir red edilmiş insanın" yapacağını yapıp tüm iletişimini kes.. sonrasında kendini böyle düşük bir kritere mi layık gördüğünü sorgula.. cevabı bulduğunda senin işin kolaylaşıcaktır.. kafanda kuracağın, sürekli onu düşüneceğin dönemi iyi atlatman için de sosyal hayatını daha bir aktif yap...
anlattıkların çok güzel çok teşekkür ediyorum inanın ben nasıl ona söyleme cesareti aldım hala inanamıyorum .okadar ıstıyorumkı zamanı gerı alabılsem keşke .telefonu vardı sıldım attım .arkadaşlarım benı gorunce kımın bu duruma getirdiğini dahi bılmıyorlar.düzgün bı ınsan olsaydıda yanımdakı dostlarıma anlatsaydım çok utandıgım çok dışlanma korkusuyla anlatamıyordum.ama bana giderken sadece bu olayı sılıp at ben hemen unuttum .kımse bılmesın dedi o dedıgı bıraz ıcımı rahatlatsada başıma ağrılar gırıyor rüyalarıma giriyor o an :(

Imkansiz oldugu icin, sana uzak davrandigi ve kendini ulasilmaz gösterdigi icin bu kadar etkilenmissin canim.
Ama böyle adamlarin degil baskasina kendine bile hayri olmaz.
Eger sevgini, zamanini birine vericeksen hak eden biri olmali degil mi.
Hos cocuk sana ümit vermemis, acik kapi birakmamis, inan bana baska biri olsaydi hem uzaktaki sevgilisini hemde seni idare ederdi.
Bundan sonra kendini derslere, sinavlara ver.
Gördügün zaman onu sadece selam verirse selamini al devam et yoluna.
Baska seylerle mesgul ol, umarim en kisa zaman unutursun.

Imkansiz oldugu icin, sana uzak davrandigi ve kendini ulasilmaz gösterdigi icin bu kadar etkilenmissin canim.
Ama böyle adamlarin degil baskasina kendine bile hayri olmaz.
Eger sevgini, zamanini birine vericeksen hak eden biri olmali degil mi.
Hos cocuk sana ümit vermemis, acik kapi birakmamis, inan bana baska biri olsaydi hem uzaktaki sevgilisini hemde seni idare ederdi.
Bundan sonra kendini derslere, sinavlara ver.
Gördügün zaman onu sadece selam verirse selamini al devam et yoluna.
Baska seylerle mesgul ol, umarim en kisa zaman unutursun.
arkadaşlar yazdıklarınıza okadar çok teşekkür edıyorumki .bilirmisiniz bilmem ınsan yaşdığı şeyleri içinde tutması kımseye anlatamaması iyiki varsınız :'(

bi kaç saat sonra çalıştığı yere gideceğim.sadece olanları gerçekden unutacagına dair konuşup bu konuyu hayat bonu kapanması ıcın

bence yapma!! ne gerek var en iyi ihtimal popusunu yükseklerde görürüsün... bu arada ilanı aşk konusunda cesaretin de güzel birşey.. boşver yaa düşünme çok şarkı dinleme güzel bi yemek hazırla kendine yüzünü yıka önce bi.. kararını ver geriye de bakma..

Son düzenleme:
bir de böyle bi tiple üni.de karşılaşmıştım.. benzer özellikleri vardı.. sonucu söyleyeyim: sevdim çok büyük hakaretler duydum tiksindim..kırmak zor olmuyo böyleleri için..kırarsa da toplanman zor olur.. ne gerek var.. kimseyi kınamaya gelmez bu arada, kötü kaka öğğ dememek lazım olabilir insanız ve herşey bizim için ama değer mi sence? zaten yeterince üzmüşsün kendini.. boşver neler gelir neler geçer daha..

bir de böyle bi tiple üni.de karşılaşmıştım.. benzer özellikleri vardı.. sonucu söyleyeyim: sevdim çok büyük hakaretler duydum tiksindim..kırmak zor olmuyo böyleleri için..kırarsa da toplanman zor olur.. ne gerek var.. kimseyi kınamaya gelmez bu arada, kötü kaka öğğ dememek lazım olabilir insanız ve herşey bizim için ama değer mi sence? zaten yeterince üzmüşsün kendini.. boşver neler gelir neler geçer daha..
klasik laf değilmi kımler gelır kımler geçer.:( okadar çareszıgımkıı.sizde olmasanızz.deymez tabiki deynez..:...:(

klasikler açık ve nettir ama bak.. sen dediğimi yap git bi güzel yemek hazırla kendine.. bi klasik daha benden sana bi gün olmadığı için Allahım ne kadar şanslıymışım dersin çok seveceğin biri çıkar karşına... üzülme sadece.. bence de muhabbet de etme bundan sonra gerek yok. ilgini başka şeylere ver. emin ol geçecek. ama şimdi kendini bi rahatlat.. eğer söyleyeceğin bişey yoksa iyi geceler sana.. umarım en kısa zamanda unutursun..

canım yazıyı ilk gördüğümde çok uzun dedim bi bakıyım die başladım hepsini okumuşumm ..anlattıkların farklı şeyler,farklı bi insanla karşılaşmışsın gerçekten etkilenmen çok normal gibi geldi..
ama bende burdaki yorumlara katılıyorum hiç tekin değil..başına ne işler açabilir kim bilir bilemezsin gözü kara adam yaralamaya bile vardırmış işi ben korkarım şahsen böylelerinden ..sürekli onu görücek olman çok kötü ama bi zaman snr alışırsın bu duruma onu görmeye sana önerim ilgini başka şeylere yönelt,baktın aklına o geliyosa hemen başka şeylerle uğraşmayı dene ..ben canım sıkkınken genelde kendimi gezmeye tozmaya veririm böylelikle aklım dağılır biraz olsun ..çivi çiviyi söker derler yeni aşklara yelken aç derimm ..inş hakkında hayırlısı olur :*

Back
X