Kızlar Çok Kötüyüm :(

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
3 ay sonra düğünüm var. 1 ay sonra da nişanım. Nişanda ne giyeceğime bile henüz karar veremedim. Düğün stresi sardı bi yandan. Sağlık sorunlarım bi yandan. Midem ağrıyor falan yemek yiyemez haldeyim 1 haftadır. Çok stresliyim.

Ayrıca özgüvenim yerle bir olmuş durumda. Kendimi hem beğeniyorum, hem de hiç beğenmiyorum. Çevremdeki herkes bana dünya güzeli görünüyor. Sanki ben sevdiğim insana layık değilmişim gibi geliyor. Benden daha güzellerine layıkmış gibi hissediyorum.

Bir de ellerim ayaklarım çok terliyor Ayağım morarıyor çok çirkin görünüyo. O beni çok seviyo, ben de onu tabi. Ama beni böyle görünce sanki sevmeyecek gibi geliyo. Ayağımı görse benden soğuycak gibi Düğün günü yaklaştıkça hem çok mutlu oluyorum hem de panik yapıyorum. Elbiselerimle güzelim de evlenince vücudumu gördüğü vakit sevgisi azalcak gibi geliyo

Kızlar napcam ben Dünyanın en çirkin insanı soruyor size bunları ((((

Son düzenleme:
canım öncelilkler panik yapma düğün için 3 ay nişan için de 1 ay gayt uzun vakitler giyceğini ve hazırlıklarını rahat rahat yetiştirirsin. sende biraz özgüven problemi var. böyle düşünme eğer bi erkek ayağın morarıyo diye seni beğenmiyorsa hiç evlenmesin daha iyi. doğal halini elbette görcek bilcek. ama seven insan için bu soğma sebebi olamaz. nitekim sende onun çok doğal ve hiç görmediğin hallerini görceksin düşünüyomusun hiç onu beğenmem artık dediğin bişey. bence sevgi evlilik bukadar basit kavramlar değil. kasma rahat ol hayat yaşamak aşk evlilik çok güzel şeyler.

evde doğal halmizide görücekler yani makyajsız pijamalı .biz her dakika pür makyaj gezemeyiz dimi?bence bir kadının en güzel hali doğal hali zaten temiz olduktan sonra çuval giy yakışır her zaman derim önce temizlik diye.

Tabi ki dediğini de düşündüm, aynı şey onda olsa ben soğumam onu asla bırakmam kimseyle kıyaslamam. ama onun içine ruhuna giremem ki nasıl düşündüğünü bilemem ki bazen üstü kapalı anlatıyorum ayağım terliyo falan diye. direkt söylesem zayıf noktamı belli etmiş olcam ben de üstü kapalı anlatıyorum. tabi dertli olduğumu anlamadığı için bi yorum yapmıyo :/

[SUB][/SUB]
Temizlik önemli tabi. ama benim sorunum bu değil ki. dış görünüşüm

canım bu kusur falan değil allah korusun yatalak değilsin tek kolun yok değil gözün görmüyo değil dert falan değil sendki her insanın kusurları var kim 4 4 lük ki

canım bu kusur falan değil allah korusun yatalak değilsin tek kolun yok değil gözün görmüyo değil dert falan değil sendki her insanın kusurları var kim 4 4 lük ki

Kimse kusursuz değil tabi. Ben de farkındayım nelere sahip olduğumun. Allahıma şükür milyonlarca insandan daha iyi haldeyim. Ama bunu sadece ben biliyorum. bana bakan da benim için şükreder mi dersin?

ayy sanki kendimle konuşur gibi oldum bi an:)) yani benm içn öle nişanlılık gibi bi durumlar yokta bazen bnde kendimi öle hissediorum senin şimdi böle streslere girmen çok çok normal ama emin ol karşındaki kişi asla öle düşünmez bi kusurun varsa bile ki yok sölediklerine göre sen öle hissediosun sevdiğin insan bunları görmez insan sevdiğinde kusur aramaz aksine herkesten daha güzel görür böle şeyler düşünerek kendini gereksiz yere hırpalama güzel günlerinin tadını çıkar canım mutlu olmaya bak

Kimse kusursuz değil tabi. Ben de farkındayım nelere sahip olduğumun. Allahıma şükür milyonlarca insandan daha iyi haldeyim. Ama bunu sadece ben biliyorum. bana bakan da benim için şükreder mi dersin?

tabiki öyledir. sevgilinn seni seçmesinin birsürü sebebi vardır senn okadar çok yönüne aşıktır ki küçük kusurların için bunları asla yıkmaz. en fazla tatlı takılmalarda bulunur. birlikte gülersiniz geçer. ama eğer cidden bunun için soğcak senden uzaklaşcak biriyse ben allh yazdysa bozsun derim

Öyle mi dersin? inanın feci haldeyim. bugün yemek bile yemedim yiyemiyorum içim almıyo inşlh çabuk düzelir

SEN Sade KAHVE İÇ BENCE. sinirlerin yatışsın. sen daha şiimdiden ezik duruma gelmişsin maşallah. ilerde napcan sen yaa. sakın belli etme ari adama. kendine gel biraz ayağın morsa mor. corap giyersin belli olmaz.

Biri canımı yaktı benim dış görünüşümle. Psikolojimi falan altüst etmişti zamanında. insan birinden darbe yediği zaman herkesin tokat atmasını bekliyor sanırım. şimdi herkesten bekliyorum bunu. inşallah dediğin gibi olur

SEN Sade KAHVE İÇ BENCE. sinirlerin yatışsın. sen daha şiimdiden ezik duruma gelmişsin maşallah. ilerde napcan sen yaa. sakın belli etme ari adama. kendine gel biraz ayağın morsa mor. corap giyersin belli olmaz.

Kahve çarpıntı yapıyor :) Şaka bir yana, ben de ileride napıcağımı düşünüyorum. Kendi kendimi ezdim işte böyle....

seni beğenmese neden evlensin düşünmüyomusun kızmı yok sokaklarda yoksa cokmu zenginsin paran içinmi evleniyo?

ya sadece bir kişi için hayatın böyle böyle şeyleri takıntı yapmaya değer mi. güzellik çirkinlik kişiye göre değişir sen o kişiye göre çok çirkinsindir ama bana göre çok güzelsindir. en önemli güzellik de kendine güvenmektir. kendine çok çok güven hayat boyu mutsuz olursun yoksa kimse çirkin değildir. bakımlı temiz bi bayan olduktan sonra hele ki seni seven biriyle evleniyosan ömür boyu bunları düşünmezsin bile

evlılık stresı sarmıs senı normal aslın da bu surec de herkes aynı seylerı hısseder.
hersey cok guzel olacak rahat ol.kendıne guven ozguvenını yıtırme.
sevgılın senı sevıyor begenıyor ,sen de onu ..
sorun bıtmıstır o zaman

seven insan bunların hiç birini görmez inanki,boşuna stres yapıyosun.Benimde ellerim ve ayaklarım çok terliyo ama ben gayet rahatım.Bizim suçumuzmu napalım yani Evlenince boşuna takmışım bunları deyip gülüceksın.

yapma ama böle hasta etceksin kendini ne gerek var şöyle biraz kendine zaman ayır kendinle uğraş yani bakım fln böle şeyler bize ii gelio her zaman:) önce hiç kimsenin kusursuz olmadığnı bil yani herkeste var bişi:) ama öle yemek fln yememzlik yapma biraz vitamin takviyeside yap ihtiyacn var sanrm.cidden bu güzel heycanlı günleri zehir etme kendine

anammmmm kader arkadaşımıııı bulduuuuuuuuuuummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…