Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bebceUltrason kağıdında bebeğim sağda ve fasulye gibi duruyor sağ kasığımda çok fazla ağrı hissediyorum son adet tarihim 17 mayıs bebeğimin cinsiyeti ne sizce
Ya usg resmi de var ama bir türlü atamadım nasıl oluyor bilmiyorumBu bilgilerle cinsiyet tahmini nasıl olur ki![]()
Çok teşekkür ederimKonuyu yanlış yerde açmışsınız. Hayırlı olsun bu arada. Sağlıkla kolaylıkla doğsun bebeğiniz.![]()
İnşallahErkek bebce
Benim üç oğlumda ilk kese şeklinde yuvarlacıktı ve orta kısımdaydı üçüde kız olabilir benceUltrason kağıdında bebeğim sağda ve fasulye gibi duruyor sağ kasığımda çok fazla ağrı hissediyorum son adet tarihim 17 mayıs bebeğimin cinsiyeti ne sizce
Amin çok teşekkür ederim cümlemizinsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
Benim bir kızımda yuvarlaktı keseBenim üç oğlumda ilk kese şeklinde yuvarlacıktı ve orta kısımdaydı üçüde kız olabilir bence
Keseye göre tahmin olmuyor tutmuyor 11 haftada ben öğrendim oğlanlar erken gösteriyor en erken ozaman belli olurBenim bir kızımda yuvarlaktı kese