• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar çok merak ediyorum???

bence bu mümkün..torun evlattan daha çok sevilir fikrine katılıyorum.milyon kere gözümle gördüğüm ve aynı miktarda kulağımla duyduğum bir konu bu..yaşamadan bilinmez mutlaka ama herkes böyle söylüyor..

arkadaşlar ben 30 aralıkta 36.haftamda ikizlerimi dünyaya getirdim.biri kız biri erkek.biraz zayıf doğdular ve mamayla besleniyorlar.6-7.günde akşam kızımı besledim ve omzumda gazını çıkartmaya başladım.tam o anda kızım ağzından ve burnundan kusmaya

maşşşş hem çocuğu olan hemde torunu olan bir insan olarak bu ayrımı en iyi kayınvalidenize sormanız lazım benceee..
çokkk şaşırdımmm insan nasıl böle bi cvp verir...

benim çevremde göya gelinlerinden NEFRET eden yada ettiğini söyleyip gelinleri için dört dönen bir sürü kayınvalide var ve tek açıklamaları ARADA TORUNUM VAR oluyor...

insan belki evladını bile reddebilirr ama o çocuğun babanne diyişi için dünyaları verirrrrr.....

Canım babanne kötü birşey söylememiş..
Sevgiyi ölçmenin bir derecelendirmesi olmadığına göre..
Valide, ben de en az sizin kadar üzüldüm demeye getirmiştir..

Anne baba daha fazla,bbabanne bundan iki parmak kadar az üzüldü diye birşey yok..
Kadın gayet iyi niyetli konuşmuş..
Mukayese etmeye ne gerek var..

Eltimin çocuğu,benim çocuğum vs. gibi bir konu açsan neyse de bu olmamış..
Bebeklerin analı babalı büyüsün..

annemin her zaman söylediği tek şey ,torunlarımı sizden daha çok seviyorum dur .
senin kayınvalidene bunu söylemen bile yalnış ,belliki kadın da korkmuş ,kalkıp kadınla birde bunun mevzusunu yapıyorsunuz ..çok ayıp .senin yavrunsa onunda yavrusunun yavrusu ,iki kat yavrusu ..

Bence sen lohusalığın verdiği duygusallıkla böyle şeyer düşünüyorsun canım

caninin cani daha kiymetli olsa gerek.neden olmasin ki senden daha cok endise duymus olamazmi bence olabilir.
arkadaşlar ben 30 aralıkta 36.haftamda ikizlerimi dünyaya getirdim.biri kız biri erkek.biraz zayıf doğdular ve mamayla besleniyorlar.6-7.günde akşam kızımı besledim ve omzumda gazını çıkartmaya başladım.tam o anda kızım ağzından ve burnundan kusmaya başladı.bizde panik olduk,112 yi aradık.acile filan gittik.çok şükür önemli birşey çıkmadı.yenidoğan bebekte olabilir ddediler.biz hastanedeyken kayınvalidem erkek olan bebeğimin başında evde kaldı.benim merak ettiğim konu şu : biz eve geldikten sonra kızı uyuturken kayınvalidem dediki: ahh nasıl korktum ben var yaa,kıza birşey olacak diye.çok korktuumm.bende dedimki: düşün,sen bu kadar korktuysan annesi- babası olarak biz nasıl korktuk.o da dediki:yok kızım aynı derecede dedi.ben kabul etmedim,bana göre ne kadar onunda,oğlunun çocuğu olsada hiç kimse bir anne yada baba kadar evladı için endişe duyamaz.aynı derecede olması mümkün değil.torun farklı,kendi evladın farklı bence.acaba ben mi yanlış düşünüyorum.kızlar sizin bu konudaki fikirleriniz nedir?CADIARZU kayınvalidelerde cevap verirse sevinirim.

bazi insanlar icin torun cok farkli oluyor tatlim...dogru soyluyordur belki de...teyzem de torunumu kizlarimdan daha cok seviyorum sanki demisti bi kere boshayallersmile

Evladın senin ne kadar canınsa onun torunlarıda canının canı :delphin:

Bu konuya neden bu kadar takıldınız anlamadım :delphin:

Aksine sevinmelisin bence ne güzel torunlarını çok seven bir babaannemiz var diye

Ya ilgilenmeseydi torunuyla, o zamanda ilgisiz bir babaanne diye açardınız herhalde konuyu

arkadaşlar ben 30 aralıkta 36.haftamda ikizlerimi dünyaya getirdim.biri kız biri erkek.biraz zayıf doğdular ve mamayla besleniyorlar.6-7.günde akşam kızımı besledim ve omzumda gazını çıkartmaya başladım.tam o anda kızım ağzından ve burnundan kusmaya başladı.bizde panik olduk,112 yi aradık.acile filan gittik.çok şükür önemli birşey çıkmadı.yenidoğan bebekte olabilir ddediler.biz hastanedeyken kayınvalidem erkek olan bebeğimin başında evde kaldı.benim merak ettiğim konu şu : biz eve geldikten sonra kızı uyuturken kayınvalidem dediki: ahh nasıl korktum ben var yaa,kıza birşey olacak diye.çok korktuumm.bende dedimki: düşün,sen bu kadar korktuysan annesi- babası olarak biz nasıl korktuk.o da dediki:yok kızım aynı derecede dedi.ben kabul etmedim,bana göre ne kadar onunda,oğlunun çocuğu olsada hiç kimse bir anne yada baba kadar evladı için endişe duyamaz.aynı derecede olması mümkün değil.torun farklı,kendi evladın farklı bence.acaba ben mi yanlış düşünüyorum.kızlar sizin bu konudaki fikirleriniz nedir?CADIARZU kayınvalidelerde cevap verirse sevinirim.

benim annemde kayinvaldemde ikiside hep derler torun evlatdan daha çok seviliyormuş meğer diye
hata bunu çevremde okadar çok duyuyorumki
işte sen şimdi kızını seviyorum saniyrosun ama hele birde torunun olsun ozaman gör sevgiyi
ama ben kendi adıma sanmiyorum böyle bişeyi
Allah nasip ederde o günleri görürsek elbetde torunumu severim, yavrumun yavurusu diye bağrıma basarım ama asla kızımın önüne geçemez diye düşünüyorum
kizimi benden çok kimse sevemez, bence babası bile

bence kayinvalideninizin cocuklariniza olan sevgisine sevinip mutlu olacaginiza, hala sevebilirmi bizim kadar diye neden irdeliyorsunuz anlayamadim dogrusu..kadincagiz gayet ictenlikle ne kadar korktugunu, endiselendigini soylemis...yok anacim yok bu gelinlerde az degil..hep kayinvalideler de kusur araniyor ama...

Eltimin oglu sünnet oldugunda eltimin gözünden bir damla yas gelmedi kaynanam bayginlik gecirecekti nerdeyse, hüngür hüngür agladi kadin....:delphin:

Bence bu anne baba nine dede olmakla alakali olan birsey degil,
Sevgi konum tanimaz.

40 yillik yabanci bile öz Anneden daha yakin olabilir insana....a.s

çok haklısın...benim annem babam oglumu bence bendende çok seviyorlar,resmen aşıklar..hem bu konuda ben daha çok üzüldüm hayır sen daha çok üzüldün diye yarıştırmakta çok gereksiz

Back
X