Doğuma Hazırlık Kızlar çok meraklıym yorum bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
115
49
98
İstanbul
20171206_145012.webp
20171206_145012.webp

Inan bende öyle canım başka bir resimde bacakları.kapali birde bu var sizce ne
Arkası dönükse bişey diyemicem :)
yok ön yüzüyse kız derim çıkıntı görünmüyor.
Bu kadarda profesyonelim :):)
Bize 15. Haftaya kadar erkek denildi sonra kız olduğu netleşti ;) çünkü nub u dik görünüyordu ama doktorda hep erkek dedi. O yüzden sık dişini canım biliorum beklemek çook zor

Arkası dönükse bişey diyemicem :)
yok ön yüzüyse kız derim çıkıntı görünmüyor.
Bu kadarda profesyonelim :):)
Bize 15. Haftaya kadar erkek denildi sonra kız olduğu netleşti :KK66: çünkü nub u dik görünüyordu ama doktorda hep erkek dedi. O yüzden sık dişini canım biliorum beklemek çook zor
Eğer arkasiysa arkada böyle dik ne olabiliki acaba:) Benim kızımda hiç.yoktu böyle nub. Evet cnm hayırlısı inşallah insan merak ediyor

Eğer arkasiysa arkada böyle dik ne olabiliki acaba:) Benim kızımda hiç.yoktu böyle nub. Evet cnm hayırlısı inşallah insan merak ediyor
Hayırlısı bakalım canım . Her ay bir sürpirz yaşadık bizde 12. Hafta erkek 15 .hafta çıkıntı var kızda olabilir
20 de kız du bakalım :) haftaya kız olarak mı kalıcak. İki oğlandan sonra bizim evde beklenen prenses :)
Çokmu daha sizin kontrole pozisyonu güzel olursa artık net konuşabilir sanırım doktorunuz.

Hayırlısı bakalım canım . Her ay bir sürpirz yaşadık bizde 12. Hafta erkek 15 .hafta çıkıntı var kızda olabilir
20 de kız du bakalım :) haftaya kız olarak mı kalıcak. İki oğlandan sonra bizim evde beklenen prenses :)
Çokmu daha sizin kontrole pozisyonu güzel olursa artık net konuşabilir sanırım doktorunuz.
15gun sonra ge l dedi cnm bulantılarım kzi işaret ediyor ama hayırlısı.. benimde kızım var farklı olsun isterdim tabi de sağlıklı olsunda inşallah

Back
X