Doğuma Hazırlık Kızlar çok meraklıym yorum bekliyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Inan bende öyle canım başka bir resimde bacakları.kapali birde bu var sizce ne
Arkası dönükse bişey diyemicem :)
yok ön yüzüyse kız derim çıkıntı görünmüyor.
Bu kadarda profesyonelim :):)
Bize 15. Haftaya kadar erkek denildi sonra kız olduğu netleşti çünkü nub u dik görünüyordu ama doktorda hep erkek dedi. O yüzden sık dişini canım biliorum beklemek çook zor

Eğer arkasiysa arkada böyle dik ne olabiliki acaba:) Benim kızımda hiç.yoktu böyle nub. Evet cnm hayırlısı inşallah insan merak ediyor

Eğer arkasiysa arkada böyle dik ne olabiliki acaba:) Benim kızımda hiç.yoktu böyle nub. Evet cnm hayırlısı inşallah insan merak ediyor
Hayırlısı bakalım canım . Her ay bir sürpirz yaşadık bizde 12. Hafta erkek 15 .hafta çıkıntı var kızda olabilir
20 de kız du bakalım :) haftaya kız olarak mı kalıcak. İki oğlandan sonra bizim evde beklenen prenses :)
Çokmu daha sizin kontrole pozisyonu güzel olursa artık net konuşabilir sanırım doktorunuz.

15gun sonra ge l dedi cnm bulantılarım kzi işaret ediyor ama hayırlısı.. benimde kızım var farklı olsun isterdim tabi de sağlıklı olsunda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…