- Konu Sahibi hayatkadereinat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TesekkurlerCıkıntı yok 12+ ıse kız
Inan bende öyle canım başka bir resimde bacakları.kapali birde bu var sizce neBebeğin arkası dönük değilmi?
Çözemedim gitti şu nub işini yaahu. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım...
Arkası dönükse bişey diyemicem :)Inan bende öyle canım başka bir resimde bacakları.kapali birde bu var sizce ne
Eğer arkasiysa arkada böyle dik ne olabiliki acaba:) Benim kızımda hiç.yoktu böyle nub. Evet cnm hayırlısı inşallah insan merak ediyorArkası dönükse bişey diyemicem :)
yok ön yüzüyse kız derim çıkıntı görünmüyor.
Bu kadarda profesyonelim :):)
Bize 15. Haftaya kadar erkek denildi sonra kız olduğu netleştiçünkü nub u dik görünüyordu ama doktorda hep erkek dedi. O yüzden sık dişini canım biliorum beklemek çook zor
Hayırlısı bakalım canım . Her ay bir sürpirz yaşadık bizde 12. Hafta erkek 15 .hafta çıkıntı var kızda olabilirEğer arkasiysa arkada böyle dik ne olabiliki acaba:) Benim kızımda hiç.yoktu böyle nub. Evet cnm hayırlısı inşallah insan merak ediyor
Hayırlısı bakalım canım . Her ay bir sürpirz yaşadık bizde 12. Hafta erkek 15 .hafta çıkıntı var kızda olabilir
20 de kız du bakalım :) haftaya kız olarak mı kalıcak. İki oğlandan sonra bizim evde beklenen prenses :)
Çokmu daha sizin kontrole pozisyonu güzel olursa artık net konuşabilir sanırım doktorunuz.
15gun sonra ge l dedi cnm bulantılarım kzi işaret ediyor ama hayırlısı.. benimde kızım var farklı olsun isterdim tabi de sağlıklı olsunda inşallahHayırlısı bakalım canım . Her ay bir sürpirz yaşadık bizde 12. Hafta erkek 15 .hafta çıkıntı var kızda olabilir
20 de kız du bakalım :) haftaya kız olarak mı kalıcak. İki oğlandan sonra bizim evde beklenen prenses :)
Çokmu daha sizin kontrole pozisyonu güzel olursa artık net konuşabilir sanırım doktorunuz.
Yok canım haftasına göre hem geri hem grami dusukBebişin bu duruşu açık değil ki ama tontiş bir şey maşallah.
Sagol canım benim inşallah seninde gonlune göre verir Rabbimnub paralel olunca kız dikolunca erkek olmuyor muydu ? ben erkeğe benzettim Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım.
Kız bebişler haftasını geç yakalıyor belki kızdır ama merak etme bir sürü örnek var 3-4 ay olunca gününü yakalıyor bebişler.Yok canım haftasına göre hem geri hem grami dusukben hiç bir nub da büker çıkıntı.gormeyince acaba erkekmi dedm
Büyük farklar yok canım çok şükür kızımda daha hafta olarak fark vardı bunda gunKız bebişler haftasını geç yakalıyor belki kızdır ama merak etme bir sürü örnek var 3-4 ay olunca gününü yakalıyor bebişler.