Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bi iliskim var iki yillik, bugun erkek arkdsmla bulustuk ve bana dediki sen artik hic kendne bakmysun ilk zamanlar bakiyordun ama artik bakmiyorsun ve okadar zoruma gittiki sabhtan beri agliyorum cunku bn hep onun yanina bakimli gitmeye calismisimdir hep makyajli sacim fonlu bu nasil bir kelimedir yaa nasil buyuk bir saygisizliktir evet bugun bakimsizdim cunku isten ciktm ordn hstane randevusna ve snra onun yanina gectim sacimisa bilerek fonletmedmki saclarm biraz dinlenp canlansn dyee ama duydugum sey oyle agirima gittiki hicbisey diyemedim aptal gbi agliyorum halaa ayrilmayi dysundum a bu sebepten bitirlmzde dyorum ama cokta dokundu lafiii cccoookkkkk !!!!!!!
evlendiği zaman napcakmış sevgilin bi sor bakalım
uyurken maşalı saçlar makyajlı surat ev içinde düğüne gider gibimi yaşandığını sanıyoinsanın bakımsız dağınık hatta pasaklı hali de olur insanız hepimiz hastalığı var bunun dünyanın bin türlü derdi var herşey süslenip püslenerek hallolmuyo sevgilinin düşünce yapısı çok garip cidden
anlattığına göre gayet bakımlısın ama bakımsız özensiz olacağın günlerinde olacak insanız biz makine değil hastalancaz üzülcez vs.
Evett okadar kafam karistiki vee bunu uzun zamandr boyle dusundugu sonucunu cikardm ilk zzamanlar bakiyordun snra bkmysun demesndende ki herseyimeede karisir giyimimden gezmeme kadar ve sonra duydgm soz bakmszsn oldu bu erkekler niye boyllee ya iliski otrduktan snra bu tavrlari niye byle degsyr anlamiyorummm nasil hazmedicem ben bu lafida eskisi gibi yaklasicam smdi bu insanaa !!!
:))) umarimmm o toto inerbiz buna halk arasında totosu kalktı diyoruz alışırsın canım
aynenn oyle yapacagim o lafi yediricem kendisine saygisizz sey aklima geldikce deliriyorumindirceksin ozaman canım ağlamıycaksın hakettiği gibi davrancaksın bigünde sen yap aynısını ne kadar saldın kendini böylefalan de bakalım ne cevap veriyo![]()
Kizlar bi iliskim var iki yillik, bugun erkek arkdsmla bulustuk ve bana dediki sen artik hic kendne bakmysun ilk zamanlar bakiyordun ama artik bakmiyorsun ve okadar zoruma gittiki sabhtan beri agliyorum cunku bn hep onun yanina bakimli gitmeye calismisimdir hep makyajli sacim fonlu bu nasil bir kelimedir yaa nasil buyuk bir saygisizliktir evet bugun bakimsizdim cunku isten ciktm ordn hstane randevusna ve snra onun yanina gectim sacimisa bilerek fonletmedmki saclarm biraz dinlenp canlansn dyee ama duydugum sey oyle agirima gittiki hicbisey diyemedim aptal gbi agliyorum halaa ayrilmayi dysundum a bu sebepten bitirlmzde dyorum ama cokta dokundu lafiii cccoookkkkk !!!!!!!
beni beğenen benimdir,beğenmeyen yallah derdim ben olsam hayret bişiiiiiii![]()
kııııııııız süpürgeli cadı koca düşmanı seni bak bak havalara cevaba bak sen![]()
Ayy canım inan şimdi bende ağlıyorum sevgilide dgl benimki kocaa... Yaa inan seni çok iyi anlıyorum söylüyorlar ama sanki duvara diolar üzülür mü deme yooookk
:sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beni beğenen benimdir,beğenmeyen yallah derdim ben olsam hayret bişiiiiiii![]()
güzll sozmuşş yerı geldıgındee bu lafıda aynenn söyleycegımmm kendisineeben olsam 'ben aynıyım da bakan göz değişmiş sanırım' derdim. ki bence zaman geçtikçe daha güzel görmeli seni, tanıdıkça ve bişiler paylaştıkça vs.. ne yani hergün makyaj saç yapmak zorunda mısın canım alala bunun hastalığı var bilmem nesi var![]()
![]()
sanırım ilişkiniz biraz monotonlaşmış
saç baş makyaj isin bahanesi
Haha kuzum taktığın şeye bak ya benim de 2 yıllık bi ilişkim var ve aynı muhabbetler bizde de geçiyo bırak alissin yani hangi erkek ilk sevgili olduğu gibi romantik oluyo . Sen bakımsız olduysan ona göre zamanla o da okuz olmuş . Evlenince uyanır uyanmaz fon mu cektireceksin sonuçta sana da yazık . Benimkini öyle bi hale getirdim ki kaşlarımı o aliyo ben uğraşmiyorum :))