kizlar cok moralim bozuk akil verin

Kizlar bi iliskim var iki yillik, bugun erkek arkdsmla bulustuk ve bana dediki sen artik hic kendne bakmysun ilk zamanlar bakiyordun ama artik bakmiyorsun ve okadar zoruma gittiki sabhtan beri agliyorum cunku bn hep onun yanina bakimli gitmeye calismisimdir hep makyajli sacim fonlu bu nasil bir kelimedir yaa nasil buyuk bir saygisizliktir evet bugun bakimsizdim cunku isten ciktm ordn hstane randevusna ve snra onun yanina gectim sacimisa bilerek fonletmedmki saclarm biraz dinlenp canlansn dyee ama duydugum sey oyle agirima gittiki hicbisey diyemedim aptal gbi agliyorum halaa ayrilmayi dysundum a bu sebepten bitirlmzde dyorum ama cokta dokundu lafiii cccoookkkkk !!!!!!!

Canım benim niye ağlıyorsun hiç ağlama değmez ki sana bahaneler buluyor belli bence o postayı koymadan sen koy ki bide onun için üzülme :40: evlenirseniz daha ne hallerini görecek bak ben hamileyim kaç gündür öğür öğür mahfoldum ben öğürdükçe eşim yanıma gelip peçete veriyor su tutuyor ben utancımdan git diyorum beni öyle görmesin diye ama eşim benim kendimden iğrendiğim halime bile hiç çekinmiyor ağzımı yıkıyor yüzümü yıkıyor hayat böyle bugün saçını fönletmeden geldin diyen adam yarın bunlar olunca ne diyecek onun hali belli sen hiiiç üzülme sakın aslada bakımsız olduğunu düşünme :20:

Son düzenleme:
selam kızlar. Ben konu açıcak yer bulamadm. Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum. Ama çok skntıdayım. 3 yıldır devam eden bir birlikteliğim var. Ve ben çok kıskancım. Obsesif komplisif bozukluk ya takıntı hastasıyım. Herşeyi çok takıyorum. Sevgilimi çok kıskanıyorum. Nefes aldırmıyorm. Farkındayım ve canım cok yanıyo. Bu yüzden az önce tartıstık daha. O 5. Sınıf ünide. Ben 2. Erasmusla yurtdısına gidicek. Okuldan kız arkadasıda gidicek. Onu takıyorum. Benim için ya da yüzümden gidiceği okulu değiştirmeyi düşünüyo. Sevmediğim bi kız arkadası vardı. Bir yanlıs anlasılma yüzünden onunla konusmasını istemedm. Ona da tamam dedi. Konusmuyo. Ve o kızın da gelme ihtimali var. Ben de taktım ya. Takarım artık. Gitmiyo. Kafamdan. Nerdeyse iki yıl geçti olay üzerinden Bu yüzden deiştirmek istiyo gideceği okulu. Öğle yemeklernde sırf ben istemiyorum diye karısık grup arkadaslarıyla yemek yemio. Kaçıyorum diyo. Ben artık değişmek istiyorum. Güveniyorum ama inanmıyo güvendiğime. Davranıslarımdan görmüyo çünkü. O iyi biri kaybetmek istemiyorum. Ayrıl benden diyorum. Ayrılamıyorm diyo. Çok seviyo. Ben de çoook seviyorum. Ama zarar da veriyorum ona. Napcam bilmiyorum.

canımmm sımdı sevgılının sen hoslanmadıgın bıryle aynı okula gıtmesıı hatta ulke degıstrıpte kıskanılacak bırseyy ama bunun sınırıda onemlı meselaa bırde bırını nekdr kıskanırsan okdr kaybedıyrsunn emın ol kıskanmadıgında hep sevgınden bır suphe duyuyorlar ve sana daha cok baglanıyrlar ben bunu bılır bunu soylerım....Mesela spora yonelebılırsın bu kendını psıkolojık anlamda daha ıyı hıssetmenı saglar yada arkdaslarına zaman ayır ve kısısel bakımınla ılgılennn yada bır hobı edınn kafan dagılsın mesgul olsunkı sevgılıne odaklanmasınn tabıı en onemlısıı bır psıkologla gorusmen bunun ayıbı yok sonuctaa artık ınsanlar sırf keyıften bıle gıdebılıyorr devlet hastanelerındede psıkologlar varr bence en ıyı yardımı sana o verecektır..Sonucta bu psıkolojınle alakalı bır durummm..

Canım benim niye ağlıyorsun hiç ağlama değmez ki sana bahaneler buluyor belli bence o postayı koymadan sen koy ki bide onun için üzülme :40: evlenirseniz daha ne hallerini görecek bak ben hamileyim kaç gündür öğür öğür mahfoldum ben öğürdükçe eşim yanıma gelip peçete veriyor su tutuyor ben utancımdan git diyorum beni öyle görmesin diye ama eşim benim kendimden iğrendiğim halime bile hiç çekinmiyor ağzımı yıkıyor yüzümü yıkıyor hayat böyle bugün saçını fönletmeden geldin diyen adam yarın bunlar olunca ne diyecek onun hali belli sen hiiiç üzülme sakın aslada bakımsız olduğunu düşünme :20:

Hasta hallerımı de gordu bılırr kotu hallerımıdee.. o gun nıye oyle bırsey yaptı bılmıyorum aynısını bende ona yapacagımm gunu geldıgındee evett cokta kırdı benı ama ayrılmayı dusundugunu sanmıyrumm yanıı sırf bu sebpten benden ayrılmak ıstedıgı kanısına varamam degılmı amaa :31::31:

Niye ağlıyosun ki bunun için ya. Sen de karşılık ver. Siyah noktaların bugünlerde beni çok rahatsız ediyor cilt bakımına git. Sen ter mi kokuyosun, yoksa koltukaltını hala jiletle mi alıyosun herkes epilasyona gidiyor artık yuh. Saçların mı yağlı? Göbek yaptın çok saldın, ben kaslı seviyorum eskiden daha fittin gibi gibi. O sende eksik kusur aramaya başlamadan adamın özgüvenini kırıcaksın. Erkekler bunu hakediyor. Çok kaldırmican bi tarafını. Adamı pohpohlarsan sonra seni beğenmemeye başlıyor. Mal bunlar ya cidden. Ben hiç fırsat vermem böyle şeylere. Her seferinde karnının kaslı olmamasını eleştiriyorum mesela. :)

Haha :D benimki çok bakımlı öyle bi şansım da yok baklavali filan saçlarına önem veriyo Kaşlarını bile aliyo o kadar . Bende ona kiziyorum internete giderken bile susleniyosun bu ne senin gibi mi olayım kime begendirceksin sen kendini diye :D

Kizlar bi iliskim var iki yillik, bugun erkek arkdsmla bulustuk ve bana dediki sen artik hic kendne bakmysun ilk zamanlar bakiyordun ama artik bakmiyorsun ve okadar zoruma gittiki sabhtan beri agliyorum cunku bn hep onun yanina bakimli gitmeye calismisimdir hep makyajli sacim fonlu bu nasil bir kelimedir yaa nasil buyuk bir saygisizliktir evet bugun bakimsizdim cunku isten ciktm ordn hstane randevusna ve snra onun yanina gectim sacimisa bilerek fonletmedmki saclarm biraz dinlenp canlansn dyee ama duydugum sey oyle agirima gittiki hicbisey diyemedim aptal gbi agliyorum halaa ayrilmayi dysundum a bu sebepten bitirlmzde dyorum ama cokta dokundu lafiii cccoookkkkk !!!!!!!

bence kendisine bi tane biblo bebek alsın oturtsun bi köşeye onu izlesin. herkesin arada böyle günleri olur, onun esktradan desteklemesi gerek. mesela biz ilk tatilimizde havuza gitmiştik saçlarım yapışmış (kafamızda bi de bone) rimellerim akmış. soruyorum gözlerim akmış mı, nasıl şu an falan diye :9: lenslerim yok göremiyorum bi şey dedi güldü, tabiiki görüyodu. hatta bazen "makyaj yapmamışsın böyle çok güzel olmuşsun" der, anlamak mümkün değil :D adam seni seviyosa, uykudan uyanmış halini bile çok tatlı bulur. bence açık açık konuş, seni bu kadar ağlatacaksa önce kendini düşün.

Son düzenleme:
Canim senin sevgilin seni deil karakterini deil bakimli ve guzel olmani sevmis. Oda gidince bole demis. Insan hergun kuaforden cikmis sanatci gbi olamazki manyak mi bu? Benim eski svglim kizardi bana yine mi makyaj yapmissin yapma dogal halin daha guzel die.. sacmi fonletsem kizardi ne geregi var bozuyosun sacini bak yipranio derdi. Bide sneinkine bak evlendignde ne yapcak kacar artik. Hayatinda dogal kiz gormemis unlulere ozenio hergun ole gorunceksin makyajla ytip makyajla kalkcan filmlerde ki gbi

Haha :D benimki çok bakımlı öyle bi şansım da yok baklavali filan saçlarına önem veriyo Kaşlarını bile aliyo o kadar . Bende ona kiziyorum internete giderken bile susleniyosun bu ne senin gibi mi olayım kime begendirceksin sen kendini diye :D

Canim benimki de cok bakimli cok suslu hep manikur pedikur yaptirir spora gider. Ama yok elestirceksin. Ille yaptirmadigi bir seyler vardir. Gomlegin utusuz mu ne? Uydur iste hayalgucu.

Heh bu arada seni konusahibi sandm. Yok adam seni elestirmiyosa yapmana gerek yok tabi. Ustte yazdiklarim konusahibi icn gecerli. Sen kendini begeniyosan bakimli olduguna inaniyosan actirmayacaksin onlarin agzini. Yoksa dirdir bitmez.

Son düzenleme:

Ben sevgililik donemimizde saclarima masa yapip fon cekiyorum diye esim evlenince kaldirmisti tum aletleri. Sen dogal halinle daha guzelsin diyerek. Ve bence oyle olmali dogal halini gormeli. Benim allah daim etsin yuvam var ama eger sevgililikte boyle bisey deseydi bana onun evlenilicek adam olmadigini dusunurdum. Saci yuzu dogal haliyle begenmeme curretinde bi adam bakimli kadina da bakar buna kilifta bulur ilerde. Allah korusun. Bence ona arkadasima sevgilisi boyle demis ne kadar guven verici senin sozlerin cok kirici demeden icin rahat etmemeli bence.

Back
X