kizlar cok mutsuzum.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Gecen gun derdimi anlatmistim.tam 11 gun oldu halen esimle konusmuyoruz. Halen hatasini anlayip gelmedi.eve geliyor direk oddasina gidiyor.orada oturuyor.orada uyuyor.evdeyemek yemiyor.oturdugum odaamerikan mutfak.dusunun ben oradayim die su bile icmeye gelmiyor.allahtan tuvaletburada yok .yoksa altina sicacak.

Of off nie bir gun olsun o ozur dilemiyor.neden neden hatasini anlamiyorrrrrr.nie mutsuzuz...offf

Gecen gun derdimi anlatmistim.tam 11 gun oldu halen esimle konusmuyoruz. Halen hatasini anlayip gelmedi.eve geliyor direk oddasina gidiyor.orada oturuyor.orada uyuyor.evdeyemek yemiyor.oturdugum odaamerikan mutfak.dusunun ben oradayim die su bile icmeye gelmiyor.allahtan tuvaletburada yok .yoksa altina sicacak.

Of off nie bir gun olsun o ozur dilemiyor.neden neden hatasini anlamiyorrrrrr.nie mutsuzuz...offf

Sorununuz ne ? Ne yaptı eşiniz?

Canim bence onun isine geliyor kus olmak ugrasmiyor kimseyle kendi basina bekar hayati yasiyormusgibi girio cikiyor hatta odasina girip ohhh ne kadin dirdiri ne cocuk gurultusu diyordur bence o halinden memnun acaba hayatinda birimi var yoksa telefonu felan size vermeyisi aklima gelmedi degil yani

Back
X