kızlar çok net bir fal !!

greenapple

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
214
22
643
36
mrhaba kızlar fal kapattım kendime bilmediğim halde çok net çıktı sanki şekiller yani anlayana çok kolay bir fal gibi gözüküyor bana bakmak isteyen varmı yada rica etsemmm bakarmısınız ?!?

Son düzenleme:
Selam.

Senin, onu affetmeni bekleyen biri var. Senin kalbini kırmış. Ancak ikinizinde etrafında sizi etkileyen insanlar var size yanlış şeyler söylüyorlar birbiriniz hakkında, doğru şeyi yapmanızı engellemeye çalışıyorlar. Oysa o hep seni düşünüyor, sana gelmeye çalışıyor ancak engeller var. Onu affetmen lazım. Etrafındaki insanların tavsiyelerini çok gözardı etme ama çokta kulak asma. Bir şans daha ver bu kişiye.

Merhaba, ben de rica etsem bakabilir misiniz

Son düzenleme:
kızlar benimde açtığım konu başlığında fincan fotoğraflarım var bakabilir misiniz? bende isteyene yorum yaparım elimden geldiğince

Merhaba canım. :) Öncelikle falında çok belirgin bir erkek var. Esmer, uzun boylu ve iri yapılı biri. Senden yaşça büyük olabilir, güçlü ve baskın. Bu adamın bir pişmanlığı var sana karşı, üzgün fakat ne yapacağını bilemiyor, eli kolu bağlı. Senin de söylemek istediklerin var ona karşı ama hep susmuş, içine atmışsın be canım... İçinde ukde kalan bir şeyler var...
Pek tanımadığın birinden bir iyilik göreceksin, sana yem atıyor, bu kadar kolay güvenme derim.
Başkalarının düşüncesine fazla itibar ediyorsun tatlım, insanların kolayca dolduruşuna geliyor ve çok çabuk etkileniyorsun. Benden tavsiye, ipleri eline almanın tam zamanı!

Fiziksel olarak öyle biri var ama benden iki yaş küçük.. Uzakta.. Zor zamanımda gelmiş yardımları olmuş çok güvendiğim bir insandı diyebilirim. Başkasıysa bilemiyorum çünkü en son onunla konuştum ve konuşmamızı sonlandırdım. İçim sıkıldı. Güvenmekte güçlük çekiyorum artık ona da, korkuyorum. Başka ayrıntılar var mı :26:
İyilik göreceğim ama güvenmeyim mi :26: Ne kadar azaltsam da hala mı fazla güvenim, anlamıyorum ki.. Uzaklaştım çoğu kişiden zaten kırılmaktan sıkılmaktan huzursuzluklardan, değiştim, daha da mı katı olmalıyım...
Eskiden beterdim :) Aslında ne istediğimi biliyorum, fakat çevrem beni o kadar sıkıyor üstüme geliyor ki.
Ne yaparsam nasıl davranırsam davranayım hep bir suçlama var bana karşı. Hep bir karşı çıkma derdindeler.
Aslında kpssye gireceğim en büyük isteğim iş.. Çıkmamış mı?

Daha katı olmamalısın, içinde ukde olarak kalan şeyler var bunları o kişiyle paylaşman gerek. Çünkü onun da söylemek istedikleri var. Olayların kontrolünden çıkmasına izin vermemelisin. Yakında bir iyilikle karşılaşacaksın, sevindirici bir haber olacak.

Yok o kisi icin dememistim katiligi. Ama o kim emin olamadim :/
Himm, evet beni kendi halimde biraksinlar isterim ben de oyle yaparim normalde.. Bazen de yorulunca.
Kpss cikmadi yani..
Tesekkur ederim :)

bana da bakabilir misiniz rica etsem

Canım merhaba :)

Yakın zamanda zorluklar bekliyor seni, kara kara düşünüyorsun. Kötü huylu biri sana zarar vermek isteyecek. Öte yandan beklediğin bir olay iyi sonuçlanacak şekerim. Kısmetin açılacak ama önce bu zorlukları atlatman gerekli. Yeni tanıştığın biri bu zorlukları atlatmanda çok yardımcı olacak, kötü huylu olan kişiyi bertaraf edecek ve onu senden uzaklaştıracak çok yakın dostun olacak. Bu kötü huylu kişi çok baskın görünüyor falında açıkcası. Yakın zamanda bu kişinin kim olduğunu anlayacaksın.

t.ederim canım merhaba zorluklar şimsiden baş göstermeye başaladı ya hayırlısı.etrafımda beni kötü insanalrdan bertaraf edip dostum olacak birirlerine ihtiyacım var canım ağzına sağlık

Son düzenleme:

Merhaba Rica etsem bana da bakabilir misin ??? :)
Eki Görüntüle 1203926 Eki Görüntüle 1203928 Eki Görüntüle 1203927 Eki Görüntüle 1203929 Eki Görüntüle 1203930 Eki Görüntüle 1203931

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…