• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok önemli bir konu. Hepinizden yardım rica ediyorum

benimde bir kızım oldu daha 4 aylık ve nasıl bir emek veriliyor anlatılmaz gerçekten anne babaların hakkı ödenmezmiş te bize hikaye gibi geliyodu biz daha 4 ayımızı verdik bizi bu hale getirene kadar bu insanlar ömürlerini vermişler onların hakkı yokmuydu kızlarının okulu bitiripte mezun olduğunu görmek meslek sahibi olduğunu görüp gurur duymak ailesine öyle bir haksızlık yapmışki iki dünyadada hesabını veremeyecek onlar ana baba hakları herzaman helal ama biraz vijdan sahibi bir insansa bu hatayı yapmaya devam etmez insan evlat yetiştirirken ne hayaller kuruyor biraz o anasına babasına acısın

Allah o kızın anne babasına sabır o kıza da akıl versin...o kız bu kafayla o adamı affeder üstüne bi de çocuk yapar sonra ailesi de yeter artık der kıza sırtını döner o da sürünür:ssz:

Hemşire kızım al sana yorum !!

Uyuşturucu bağımlısı bir herifle evlenmişsin!
O herif anneciğinin kredi kartını çalıp para çekmiş!
Bir düşün bakalım neden çaldı o parayı?
Uyuşturucu satın almak için olabilir mi?
Yarın öbürsü gün para bulmak için......
Anladın değil mi ?!!!
Bir hemşire olarak sana yakışan bu mu???
Aklını başına al bence !

(Kusura bakmayın çok sinirlendim!)

yazdıklaınızı tek tek okuttum ona aksam okutmya da devam edıcem sızlerı sevıyorum kızlar.. sinirleninserbestsinz :)

ÇOK YAKIN BİR AKRABAM VAR 16 yasında sevdiği cocuga kactı. o sıralar hemsırelık okuyordu, aılesıne karsı gelerek sevdıgı cocugu bırakmadı aılesıde şikayetini tek sartla gerı cektı. kızın okumasına ızın verecektı okulunu bıraktırmayacaktı. cocuk madde bagımlısıydı ve kıza bıraktıgını soylemıstı tahsıl meslek vs. hıc bırı yoktu ama kızın aılesı sahıp cıktı cocugun durumuda yoktu annesıde. dugun dernek yapıldı herseyı en guzelyıle yaptı kızın aılesı ev tutuldu esyalar dızıldı a dan z ye hersey. kız da okuldan gelır gelmez evının karısı oluyordu degme kadınlara tas cıkararıdı. kıralarını odeyemedıklerı ıcın kızın aılesı kendı bınalrına aldılar onları. meger cocuk maddeyı bırakmamış. calısmıyordu da. kızın annesı ıkı oglundan ayrt etmedı damadını ayakkabaına varana kadr aldı.. heresye ama hersey yaptı annesız buyudu dıye cocuk. daha analatamadıgım cok sey var. en son 2 hafta once cocuk kızın annesının kredı kartını alıp butun lımıtı kullanmıs ve evden kacmıs.. kız cok kotu oldu tamda sınav arefesı hemsıre cıkacaktı. kızın annesı bı sekılde soktu sınavara ve kızı alıp trabzondna bıze geldı. kız hala duzelırsen sana donerım dıyor. sız olsanız ne yapardınız bu yorumları ona okutacagız

kesinlikle bir psikolajik danismana goturun cunku sonucta siz kizin cephesinden subjektif olacaginiz dusunur ama bir psikolog ona tum gercekleri daha kolay anlamsina sebep olurr..
simdi cicci kiss hemsirelik kolay okunmuyo o kitaplar kolay ezberlenmiyorr..
yazik sana yavrucum okulunu bitir atan biran evvel
madde bagimlisi birakmaz biraksada sana guven vermez
tamam seviyrsun ama yarin bigun calisma ortaminda boynun bukuk kalmasin
daha kucucuksun onunde upuzunnn bir omur varr..
yaww nedir bu hemsirelerin kaderi...:5:

en basta sanslısın senı kollayan arkanda duran ailen var bask BIR aıle olsa ne halın varsa gor der ve kımbılır ne halde olurdun sıddett gorebılır kucagında bır bebekle gencecık yasta ortada kalabılırdın bu SANA RABBININ verdıgı bır sans .. iyi degerlendır bence daha gencecıksınn cok klsaık bı laf olacak belkı ama cok dogru.. DAHA KARSINA KIMLER CIKACAK KIMLER... BElkıde bunlar kotu bır anı olarak hatırlayacakısın yasın ılerledıkce bunları daha ıyı anlayacaksın cnm.zararın neresınden donersen kardır..:14:

Evladına sonuna kadar sahip çıkan bu gerçek aileyi ayakta alkışlıyorum. :46: :46: :46:
Böyle değerli bir ailenin yetiştirdiği evlat da eminim çok aklı başındadır.
Yaşananları değerlendirip en doğru kararı verecek kapasitededir.
Rabbimin yardımıyla huzurlu günlere kavuşurlar İnşaallah. :16:

kendinide ailenide böyle harap etme! daha cok gencsin,oku ayaklarinin üzerinde dur!
senelerdir birakmamis,birakmaya heves etmemis adam üstüne üstlük bide kandirmis, dolandirmis sizleri daha niye ugrasiyosunki.niye aileni üzüyosun.bak kiymetini bil aileninki arkandalar sana destek olmuslar onlari daha fazla üzme.Aklini basina al,daha gencsin anlayamazsin,hissettigin seyleri ask sanirsin ama yasin biraz daha ilerlesin ozman anlarsin. ama lütfen is isten gecmeden yol yakinken dön.Allah göstermesin ilerde böyle bir insandan da cocugun oldugunda onunda günahina girme!!!!!!

Karsina daha iyi insanlar cikar,askinda sevgininde ne oldugunu daha iyi anlayacagin zamanlar gelir,yeterki sen ayaklarinin üzerinde dur.aileni ezme nankör insanlar icin.
ilerde pisman olacagin seyler yapma.

Son düzenleme:
Ya birileri bana kızıcak ama bu mesleği seçenlerden bu konuda yanlış seçim yapan çok oluyor.Meslek lisesi ve iş garantileri olmaları bu kızlarda bir tür yan etkimi yaratıyor.Bu ne acele.insanın kendine ettiğini kimse ona etmiyor.Ailelerimizide üzüyor,dert sahibi yapıyoruz.Kendimize değer verirsek sanırım seçimlerimizde o ölçüde sağlıklı olacak.5n1k düşünebilen çocuklar yetiştirmeye çalışmalıyız sanırım.

Evliyken saglik meslek lisesine gidilebiliyor mu? 16 Yasindaydi deyince..

Son düzenleme:
Valla herkes hayatını kendi çizer , kaderide laf atmayalım ..,.
Kari yada koca dediğin bı ÖMÜR boyu eşine ornek olması lazım ,kınamıyorum ama böyle bı adamla nereye kadar? Ask sevgide bı yere kadar ,en büyük asklar bile zamanla yipraniyo,birazcık mantıklı düşünsün arkadasınız ....

Canını kendini sokakta bulmadi ya... Birazcık kendine saygısı olsun

Hiçbir şey ama hiçbir şey o kızın hayatından önemli değil, aşk bir yere kadar sevgi bir yere kadar. Otursun ve mantığıyla karar versin bence bu sefer. Duygularıyla karar verdiğinde sonuçlarını gördü.

canım konuyu okuyunca çok şaşırdım 16 yaşındaki bi kızın bukadar evlilik merakı acelesi niye sonraa çooooookkk pişman olacak buradaki yorumları iyi okusun ailesini dinlememiş bari bizi dinlesin lütfennn :44: bak canım böyle birinden koca olmaz sana hazır gitmiş sil onu hayatından güzelce okulunu oku mesleğini eline all şimdiden bunları yapan erkek ilerde neler yapmazki senin maaşınıda elinden alır yer:50:bi süre sonra sevginde kalmaz birde çocuğun olursa vay haline hiçç arama o hayırsızı hayatın tadını çıkart canım gez toz eğlennn işinmi yok bu yaşka bu sıkıntıları çekiyorsunn:34:

Baştan sona hata olan bir evlilik yapmış, madde bağımlısı, işsiz, sorumsuz bir adamla evlenerek.
Üstelik herşeyini annesinin yapmasıda bambaşka büyük hata.

Şimdi hırsızlık yaparak, eşinin yüzünü eğerek bırakıp gitmiş.

Arkadaşınız kendini çok mu değersiz hissediyor, hiç mi saygısı yok kendisine, muhtaç mı o adama ki dönerse affederim diyor ?

Toparlasın kendini..Elindeki o güzel mesleğinin kıymetini bilsin..
Çok mutlu olan çiftler var, çok iyi evinin adamı olan erkekler var, arkadaşınız elbet mutlu olacağı bir yuva kurar.

Önce kendine değer vermeli, önce kendisine saygı duymalı.

Back
X