Kızlar çok önemli bir sorun mu bu durum ?

bence gitmelisin. belkide bilinçaltında farklı bi şekilde konumlandırdın temizliği. psk önerebilirim :)

annende durumunun farklı olduğunu fark etmiş bencede doktora gitmelisin. yok gitmem diyorsan evde uğraşacak hobi edin... kendini zorla... başaramazsanda git doktora çekinme...

psikiyatriye gitmelisin bence. etrafındakilere garip gelecek kadar çoklaştıysa temizlik yapman bir sorunun olabilir.

anneler kızlarının temiz titiz olmasını severler ama bu durum senın annene bile garip geliyorsa demek ki gerçekten abartmışsındır.

Her allahın günü yerler çamaşır suyu ile mi silinir yahu, valla benim hergün silsem başım döner, midem bulanır...

Kızlar dedem vefat edeli 1.5 sene oluyor .Dedem vefat ettınde berı eve nerden baksanız bi sürü kişi geldı ama son 1.5 senedir.
Nerede toz görsem yada yerde bir kagıt parcası toz görsemmm kiiiii
genelde bu son zamanlarda günlük olmaya başladı.
Sürekli evi temizlemek istiyorum dün aksam işten geldim gelir gelmez makina tutuyorm.
Yerleri desen elllerimle siliyorum yani bide çamasır suyu kokusunu sankı duymam gerekıyor

Annem bende takıntı olmaya basladını söyluyor bu durumun

Yanı yerlerı sılerken bıle sanki yer kazınacak o derece sankı ıcımde bır ofke varrr sinirlenerek siliyorum

Yaptıgım temızlıge arkadaslarım. Oh ıyımfılan dıyor temızlık ıyıdır ama sizdemi böyle temizliyorsunuz!!!!

Ya ben acaba Bı dr mı gıtsem bılmıyorum

Kendim icin konusursam, ben boyle temizlik yapmiyorum. Seninki asiri geldi bana

Temizlik çok güzel de sizin ki gerçekten takıntıya doğru yol almaya başlamış. Haftada bir yapın bence büyük çaplı temizliği. Zaten çamaşır suyu zararlı bir madde, her gün kullanırsanız elleriniz mahvolur.

Temizlik çok güzel de sizin ki gerçekten takıntıya doğru yol almaya başlamış. Haftada bir yapın bence büyük çaplı temizliği. Zaten çamaşır suyu zararlı bir madde, her gün kullanırsanız elleriniz mahvolur.

Inanırmısın toz görmeye dayanamıyorm bırazda sorunum bu :)

Hem bedeninize hem zamanınıza yazık. Deterjanların oluşturduğu tahribat ise söylemekle bitmez.
Evet, bu saydıklarınız aşırılığa kaçıyor. Daha fazla ilerlemeden bir terapistle görüşmelisiniz.

Son düzenleme:
Hem bedeninize hem zamanınıza yazık. Deterjanların oluşturduğu tahribat ise söylemekle bitmez.
Evet, bu saydıklarınız aşırılığa kaçıyor. Daha fazla ilerlemeden bir terapistle görüşmelisiniz.

Psk gıdıp temızlık takıntım var dedım zaman karsımdakı ınsan bana gulucek gıbı gelıyor yanı bana bu durum nıyeyse sorun gbı gelmıyor:sssss

Psk gıdıp temızlık takıntım var dedım zaman karsımdakı ınsan bana gulucek gıbı gelıyor yanı bana bu durum nıyeyse sorun gbı gelmıyor:sssss

Neden öyle düşündün ki canım aslında kadınların çoğunda var bu takıntı ama bence çözüm gene kendinde bitiyor. Bu durumu aşman lazım :31:

Ben her gün bir kaç kez kullanıyorum.. :26:

Ben bilemedim takıntı mıdır değil midir, ama annen takıntı diye gözlemlemişse öyledir. Önceki halini ve şimdikini o bilir.
Şimdi sakin bir şekilde düşün: 1 gün temizlik yapmadın... 2. gün de yapmadın... 3. gün de... Nasıl hissediyorsun? Ne düşünüyorsun? Ne olacak sence?
Psikologlar temizlik takıntısının aslında başka korkulardan kaynaklandığını söyler. İstersen bir danış.

Ben bilemedim takıntı mıdır değil midir, ama annen takıntı diye gözlemlemişse öyledir. Önceki halini ve şimdikini o bilir.
Şimdi sakin bir şekilde düşün: 1 gün temizlik yapmadın... 2. gün de yapmadın... 3. gün de... Nasıl hissediyorsun? Ne düşünüyorsun? Ne olacak sence?
Psikologlar temizlik takıntısının aslında başka korkulardan kaynaklandığını söyler. İstersen bir danış.

3.gun yapmassam tv ızlerken kalkıp hemen dur bır sılım dılyorum yerlerı

Mesela dun mısafır vardı teyzemler geldı onlar gıttı hemen arkasından ust temızlını yaptım sabah kaltım. Hemen ocak ustunu sıldım sonra kahvaltı yaptım

Belım agrıo ama temızlık yapmalıyım dıyorm bıde yarın hafta sonu. Yapmalıyım yarına kalmamalıyım
Dusunuyorm bugunden banyomu yapım yarına kırlenmemelıyım dıyorum terlememelıyım bıde ank cok soguk hasta oluyorm hep bas agrısı oluyor
Tv bakıyorm mobılyalar kahretsın kı koyu renk tozu her gun almassam toz gozume batıo ama cok tozlu yaaa

Kızlar dedem vefat edeli 1.5 sene oluyor .Dedem vefat ettınde berı eve nerden baksanız bi sürü kişi geldı ama son 1.5 senedir.
Nerede toz görsem yada yerde bir kagıt parcası toz görsemmm kiiiii
genelde bu son zamanlarda günlük olmaya başladı.
Sürekli evi temizlemek istiyorum dün aksam işten geldim gelir gelmez makina tutuyorm.
Yerleri desen elllerimle siliyorum yani bide çamasır suyu kokusunu sankı duymam gerekıyor

Annem bende takıntı olmaya basladını söyluyor bu durumun

Yanı yerlerı sılerken bıle sanki yer kazınacak o derece sankı ıcımde bır ofke varrr sinirlenerek siliyorum

Yaptıgım temızlıge arkadaslarım. Oh ıyımfılan dıyor temızlık ıyıdır ama sizdemi böyle temizliyorsunuz!!!!

Ya ben acaba Bı dr mı gıtsem bılmıyorum
Evet kesinlikle önemli bir sorun. Bir tanıdığımız aynen senin gibiydi. Gittikçe ilerledi. Sürekli aynı yeri temizleyip duruyordu. Günden güne eridi kadın zayıfladı. Sonra bi psikoloğa gitti ve baya tedavi oldu. Temizlik aklına gelince bi yerlere gitti ve zamanla unuttu bu takıntısını. Sende onemsememezlik yapma uzerine dus. Zamanla kötüye gidiyor.

Evet kesinlikle önemli bir sorun. Bir tanıdığımız aynen senin gibiydi. Gittikçe ilerledi. Sürekli aynı yeri temizleyip duruyordu. Günden güne eridi kadın zayıfladı. Sonra bi psikoloğa gitti ve baya tedavi oldu. Temizlik aklına gelince bi yerlere gitti ve zamanla unuttu bu takıntısını. Sende onemsememezlik yapma uzerine dus. Zamanla kötüye gidiyor.

Tamam bununla alakalı bı kac ankarada psk arastırsam ıyı olucak

Back
X