Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
obsesif kompulsif olabilir
Hımmmmmm bunu daha once duymustum tam olarak ne oldugu hakkında bılgım yok ama arastırım. Dur bi
Peki çamasır suyu bı bagımlılık yaratn bı kımyasalmıdır?
benim ev arkadaşım da babası öldükten sonra böyle olmuştu. sayesinde ev tertemizdi :) obsesif (takıntı ) kaynaklımış
obsesif kompulsif bozukluk sanırım.. bende mevcut kendisi
tatmin olmama, evham, takıntı, mesela temizliği olmadığını düşünerek defalarca tekrarlamak..yapmadığın zaman eksiklik hissetmek, zorlantı..
ben bulaşıkları elimde hiç yıkamam mesela yıkarsam durulanmadığını düşünüp uzun zamanım gider.
sürekli el yıkmak,kapı kollarına dokunmadan yada peçeteyle açmaya çalışmak, insanlar elini sıkıtığında yıkama ihtiyacı hissetmek..
ev temizlemek dışında sende de var mı bunlar??
kendine zarar vermeden önce gidip yardım almalısın, arkadaşların da dediği gibi obsesif kompulsif bozukluk gibi görünüyor..eşimin halası da senin gibi temizlik takıntılıydı, ama yıllar sürdü onunki ellerinde problem var şimdi ameliyat geçirdi.. daha yeni yardım almaya başladı.. prozac kullanıyor,şimdi normal..
Yok canım ben temızlık yapıp yer sılmek ıstoyorum sureklı bıde dun bır arkıdasımda kaldım utanmasam makına tutucaktım orayada alt komsusu rahatsıznoluryormus sabah kaltım arkadasım uyuyoken camları sıldm :)))))))) her gıttım yer temızlıyorum yanı oranın pıs oldugunu gormek benı rahatsız edıyor
Pekı bu bahsettıgınız rahatsızlıkta ılaclamı tedawı hanı bole uyuyosn sureklı o sekıldemı
Kızlar dedem vefat edeli 1.5 sene oluyor .Dedem vefat ettınde berı eve nerden baksanız bi sürü kişi geldı ama son 1.5 senedir.
Nerede toz görsem yada yerde bir kagıt parcası toz görsemmm kiiiii
genelde bu son zamanlarda günlük olmaya başladı.
Sürekli evi temizlemek istiyorum dün aksam işten geldim gelir gelmez makina tutuyorm.
Yerleri desen elllerimle siliyorum yani bide çamasır suyu kokusunu sankı duymam gerekıyor
Annem bende takıntı olmaya basladını söyluyor bu durumun
Yanı yerlerı sılerken bıle sanki yer kazınacak o derece sankı ıcımde bır ofke varrr sinirlenerek siliyorum
Yaptıgım temızlıge arkadaslarım. Oh ıyımfılan dıyor temızlık ıyıdır ama sizdemi böyle temizliyorsunuz!!!!
Ya ben acaba Bı dr mı gıtsem bılmıyorum
Peki çamasır suyu bı bagımlılık yaratn bı kımyasalmıdır?