- 19 Mayıs 2020
- 48.018
- 216.067
- 598
Az geride aklı selim dediler.Metres konuları birinci ağızdan olursa zevkli oluyor böyle ikinci ağızdan hele hele Ema'dan olunca sıkıcı olmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az geride aklı selim dediler.Metres konuları birinci ağızdan olursa zevkli oluyor böyle ikinci ağızdan hele hele Ema'dan olunca sıkıcı olmuş![]()
Vallahi metresi olan ben değilim
Benim üstümde iz kalmaz yaşayanın kalır benim vicdanım rahat o konuda siz ağaçlardan ormanı görmeyi Red ediyorsunuz
Öylemi cicim peki benden sana bir ata sözüBu konuyu okuyupta bu tür ilişki yaşayan varsa tabi bana sataşır,sizi siz
Yakında senin de bi metresin olacak hala konuşuyon.Bu konuyu okuyupta bu tür ilişki yaşayan varsa tabi bana sataşır,sizi siz
Kocasına güveniyor o, biz güvenmiyoruz ama kaçırdığı nokta onun kocasına güvenmiyoruzAhahahaa ne bahane ama
Kocasına asılırsa evden çıkar zaten
Bu kadının metres oldugunu bilsem ve bunların evine girip çıktıgını bilsem kesin bu kadının kocasıyla işi gücü var derim.Öylemi cicim peki benden sana bir ata sözü
Bana arkadaşını anlat sana kim olduğunu anlatayım![]()
Mıymıymıy ağzından laf alcaz diye kafaları yedik burda, metres bunun ev sahibiymiş bu da yalnız tabi, bırakamıyor muhabbeti. Al bu bilgiyle napıyosan yap.
Ema'ya bizim bildiğimiz Ema'ya mi dediler?Az geride aklı selim dediler.
Kesinlikle katılıyorumBu kadının metres oldugunu bilsem ve bunların evine girip çıktıgını bilsem kesin bu kadının kocasıyla işi gücü var derim.
Valla ben öyle biliydimEma'ya bizim bildiğimiz Ema'ya mi dediler?
Tövbeler tövbesi.![]()
Yok adam evliymiş.metres ev sahibiyse konu sahibesinin arkadaşı evli olan tarafmıymış![]()
Keşke sen de anlasan.Metres ilişki yaşayan topluma zararı çok konuyu anladınız , bu da iyi
valla bilmiyorduk konu açınca sen aydınlanma yaşadıkMetres ilişki yaşayan topluma zararı çok konuyu anladınız , bu da iyi
Yok adam evliymiş.
ev sahibine sen anlat ayol bize ne beBilmeyenler bilenlere anlatır artık
Anadın mı kızım metres olmak kaka bir şey hea.6 saat önce bıktım bilgisi dışında bişey yoktu, konu bayağı akıcı ilerliyor...