• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok sıkıldım boş zamanımda arkadaşın metresi ile derdini dinlemekten ve akıl vermekten bıktım

İstediğinizi yazın ,bol bol toplumda bunlar saklanıyor yada hoş karşılanıyor
Kokuşmuşluk var kabüllen me var ,
Ben ona açık açık herşeyi yüzüne söyledim ,halen adamı red etmiyor adam onun evine gelir rezillik çıkarır diye ,böyle yaşanılmaz ki
iyi de ema kadın kapınıza dayanıp beni içeri almayanın anasını avradını öpeyim lan deyip zorla girmiyor degil mi evine ?
Alma eve sen de.
Üstelik kocan da biliyor bu durumu.

Ne tesadüf, metresler buluşmuş sizin binada oturmaya karar vermişler. Bence canınız sıkılıyor ve uyduruyorsunuz. Millet galeyana gelip ağzına geleni saysın sövsün, siz de okuyup okuyup eğlenin. Metreslerin çoluğunun çocuğunun akrabalarının detaylarına kadar biliyorsunuz maşallah. Zorla mı oturtup dinletiyorlar kendilerini size? Bu pespayeliğe eşiniz de mi dahil oluyor? Karı koca ne geniş mideniz var öyle. Bir metres gidiyor diğeri geliyor ortamınıza.
Sizin gibilerden kafasını kuma gömenler etraf umurlarında değil bana değmeyen yılan hikayesi ...

Ne tesadüf, metresler buluşmuş sizin binada oturmaya karar vermişler. Bence canınız sıkılıyor ve uyduruyorsunuz. Millet galeyana gelip ağzına geleni saysın sövsün, siz de okuyup okuyup eğlenin. Metreslerin çoluğunun çocuğunun akrabalarının detaylarına kadar biliyorsunuz maşallah. Zorla mı oturtup dinletiyorlar kendilerini size? Bu pespayeliğe eşiniz de mi dahil oluyor? Karı koca ne geniş mideniz var öyle. Bir metres gidiyor diğeri geliyor ortamınıza.
Sen öyle san kendi hayal dünyan da

Kimse kapısını açmayınca konu sahibini saf bulmuş yerleşmişler demek ki.

Ağzınızdan lafı cımbızla alıyoruz metres hanım ne buluyor asıl sizin arkadaşlığınızda 😅🤣🤣

Sen de konumu okuma git yemek tarifleri oku kız sende az meraklı değilsin hala yok mu çocuk ilgilendiğin ,bebek ağlaması
kızım 15 yasında teyzesi.
:D
Yemek tarihleri niye okuyayım ayol canın yemek yapmak isterse açarsın youtubeyi yaparsın yemeğini detayına kadar gösteriyorlar, eskide kalmışsın aplam yauw

Back
X