Kızlar çok sıkıntılıyım. Falıma bakar mısınız?

canım şimdi senin çok büyük bir muradın var eskiden beri istediğin birşey o gerçekleşecek çok az bi zamanı kalmış. sen şu sıralar ağlıyor musun? çünkü birşürü keder göz yaşın çıkmış.canını çok fazla sıkılıyor birinin söylediği bi laf senin yüreğine oturmuş onu içinden atamıyosun yediremiyosun kendine. sana o lafları söyleyen kişi senden beter duruma düşüyo ve senden yardım isteyecek. bi koç başı çıkmış kafanızda kurban kesmek falan var sanırım. bu koçu kesmeyi çok istiyosunuz fakat maddi açıdan sorunlarınız var onları halletmek istiyosunuz daha çok. iki gelin var ailenizden onların kurbandan sonra düğünleri var o düğünlere gideceksiniz ikiside giymiş gelinliklerini gününü bekliyo. büyük bir para giricek aileye veya eşya daha vaktine var ama kesinleşmiş. evin içinde büyü var yakın birisi yapmış tüm ailene evdeki huzurunuz kaçmış. ailede biri nişan gibi bişey atmış yakın zamanda bu işi zayıf uzun boylu kısa saçlı bi kadın bozmuş. küçük bi sağlık sorununuz var dikkatli olun. almayı istediğin bir kıyafet var o kıyafeti alma senin için hayırlı olmayacak.

benden bu kadar.

çok teşekkürler canım evet bu aralar sıkıntılıyım biraz erkek arkadaşımla görüşürken ailemle sorun yaşıyorum bunları çok kafama takıyorum sanırım iyice sulu göz oldum hemen ağlayıveriyorum çok teşekkür ederim baktığın için canım

Rica ederim sekerim, ben goruslerimi soyldeim sadece. Senin dustugun hataya dusen pek cok genc kiz var, o yuzden kendini kotu hissetme diye destek olmak istedim. Umarim bundan sonraki gunlerin cok guzel olur, guzel haberlerle gelirsin.

Tesekkur ederim canim insallah. Dun gece o serefsize ulasabildim. Uyuyomus bende firsattan istifade edip pat diye soyledim ilk once algilayamadi tekrar soyleyince bu seferde inanmadi onca korunduk nasil oldu demeye basladi. Bende ya gelir bu isi hallederiz yada ankaraya gelir herseyi anlatirim ailene deyince en gec 4 saate ordayim dedi ve kapatti telefonu. Ilk ucaga atlayip gelmis sabah bulustuk konustuk baya ne yapicaz diye ben aldiralim dedim oda en dogrusu bu sanirim dedi ve klinigin yolunu tuttuk. 1 saat falan bekledik sonra beni iceriye aldilar anestezi verildikten sonrasini hatirlamiyorum. Uyandigimda hersey bitmisti basimda bekliyodu. Doktor herseyin yolunda oldugunu ve cikabilecegimizi soyledi. Hazirlanip ciktik beni durumdan haberi olan bi arkadasima gittik. Suan o arkadasimdayim fiziki olarak iyiyim ve dinleniyorum. Ruhen ise berbat durumdayim icimden surekli aglamak geliyo. O serefsizde beni teskin etmeye calisiyo sanki eski gunlerimizin geri donusu var gibi. Iyiki o arkadasim var ve benim icin samsundan geldi. O olmasaydi ailem herseyi anlayabilirdi.

Tesekkur ederim canim insallah. Dun gece o serefsize ulasabildim. Uyuyomus bende firsattan istifade edip pat diye soyledim ilk once algilayamadi tekrar soyleyince bu seferde inanmadi onca korunduk nasil oldu demeye basladi. Bende ya gelir bu isi hallederiz yada ankaraya gelir herseyi anlatirim ailene deyince en gec 4 saate ordayim dedi ve kapatti telefonu. Ilk ucaga atlayip gelmis sabah bulustuk konustuk baya ne yapicaz diye ben aldiralim dedim oda en dogrusu bu sanirim dedi ve klinigin yolunu tuttuk. 1 saat falan bekledik sonra beni iceriye aldilar anestezi verildikten sonrasini hatirlamiyorum. Uyandigimda hersey bitmisti basimda bekliyodu. Doktor herseyin yolunda oldugunu ve cikabilecegimizi soyledi. Hazirlanip ciktik beni durumdan haberi olan bi arkadasima gittik. Suan o arkadasimdayim fiziki olarak iyiyim ve dinleniyorum. Ruhen ise berbat durumdayim icimden surekli aglamak geliyo. O serefsizde beni teskin etmeye calisiyo sanki eski gunlerimizin geri donusu var gibi. Iyiki o arkadasim var ve benim icin samsundan geldi. O olmasaydi ailem herseyi anlayabilirdi.

Vallahi şekerim şu genç yaşında bu kadar zor bir şeyi atlattığın için çok üzüldüm.Bu adamın da boynu kopar inşallah, hayvan herif.....Gerçekten başına bunlar geldiği için üzüldüm, çok sarsıcı bir olay yaşamışsın. Biliyorum şimdi yazacaklarım klişe gelecek ama zaman her şeye ilaç gerçekten, daha genceciksin, bugünleri de unutacaksın. Unutacaksın, iyileşeceksin, hatırlamayacaksın bile. İnşallah güzel günlerin çabuk gelir.

Back
X