- Konu Sahibi gulguzeli2634
canım şimdi senin çok büyük bir muradın var eskiden beri istediğin birşey o gerçekleşecek çok az bi zamanı kalmış. sen şu sıralar ağlıyor musun? çünkü birşürü keder göz yaşın çıkmış.canını çok fazla sıkılıyor birinin söylediği bi laf senin yüreğine oturmuş onu içinden atamıyosun yediremiyosun kendine. sana o lafları söyleyen kişi senden beter duruma düşüyo ve senden yardım isteyecek. bi koç başı çıkmış kafanızda kurban kesmek falan var sanırım. bu koçu kesmeyi çok istiyosunuz fakat maddi açıdan sorunlarınız var onları halletmek istiyosunuz daha çok. iki gelin var ailenizden onların kurbandan sonra düğünleri var o düğünlere gideceksiniz ikiside giymiş gelinliklerini gününü bekliyo. büyük bir para giricek aileye veya eşya daha vaktine var ama kesinleşmiş. evin içinde büyü var yakın birisi yapmış tüm ailene evdeki huzurunuz kaçmış. ailede biri nişan gibi bişey atmış yakın zamanda bu işi zayıf uzun boylu kısa saçlı bi kadın bozmuş. küçük bi sağlık sorununuz var dikkatli olun. almayı istediğin bir kıyafet var o kıyafeti alma senin için hayırlı olmayacak.
benden bu kadar.
çok teşekkürler canım evet bu aralar sıkıntılıyım biraz erkek arkadaşımla görüşürken ailemle sorun yaşıyorum bunları çok kafama takıyorum sanırım iyice sulu göz oldum hemen ağlayıveriyorum çok teşekkür ederim baktığın için canım