kizlar çok sinirliyim cevaplariniza ihtiyacim var..

z_damla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
95
73
38
Sivas
Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz

buda neyin nesi derdim. nasil haberin oldu o resmi yolladigindan?

Esime sordum bunda ne var diyor eltime zaten en son mesajim kocamdan uzak durmasi yönündeydi bir ay önce filan zaten konusmuyoruz yani

Esimin telefonu bendeyken geldi mesaj bu mesaj ne onunla aranizda nasil bi muhabbet varki boyle bi mesaj atiyor dedim ne var bunda dedi

Esime sordum bunda ne var diyor eltime zaten en son mesajim kocamdan uzak durmasi yönündeydi bir ay önce filan zaten konusmuyoruz yani
aa vukuatı da var yani siz ona kocamdan uzak dur falan dediginize göre. peki daha once ne yapmıstı yani ne gibi sorunlar yasadınız bunu dusundurecek yönde

bunda ne mi var? o resmi cocugu icin yollamis olsa bile bence garip.. fazla bi samimiyet bu üstelik konu sahibi bu sebepten dolayi zaten daha önceden görüsmüyormus ve uyarmis.. hesap sorardim ben

Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar

Tövbe estağfurullah. Eşiniz de az değil yani ne var bunda ne demek? Ben kaynıma acil bir durum olmadıkça mesaj bile atmazdım.
Çocuğunu böyle bir şey için kullanması çirkin, rujla yazması ayrı çirkin. Bari bi kağıda yazıp çocuğa tuttursaydı o bile kabul edilemez ama.
Hadsiz kadın, Allah hepimizi böyle hafifmeşreplerden korusun.

Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Allah Ya Rabbi, böylelerinin niyeti yuva bozmak, ortalığı karıştırıp şer konuşmak.... Eşinizin yok mu bunlardan haberi ya da ilgi, paylaşılamamak hoşuna mı gidiyor nedir, ay nasıl bir kadın bu böyle. Allah'ım sen koru yuvamızı böylelerinden :KK57:

Utanmaz kadın iftira atmıs bır de ya. Daha neler neler duyacağız burada kocanız nasıl hala gorusebılıyor bence abısıyle ya da kardesıyle ayrı görüşsün esiniz bu kadın resmen sizin evliliğiniz icin buyuk tehlike

Slm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz
esime sence bu normal bir hareket mi derim ilk once...ayrica 1-cocugumun kafasina rujla bisey yazmaya nasil curret eder..? 2-esime beni op yazisini hangi akla hizmet yollar ? 3-eltim hic psikiyatra gitt mi? bu 3 soruyu cevaplayin derim esime ve herkese. bence cok anormal ve tuhaf bir hareket. abes

Back
X