Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa vukuatı da var yani siz ona kocamdan uzak dur falan dediginize göre. peki daha once ne yapmıstı yani ne gibi sorunlar yasadınız bunu dusundurecek yöndeEsime sordum bunda ne var diyor eltime zaten en son mesajim kocamdan uzak durmasi yönündeydi bir ay önce filan zaten konusmuyoruz yani
Esimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
Utanmaz kadın iftira atmıs bır de ya. Daha neler neler duyacağız burada kocanız nasıl hala gorusebılıyor bence abısıyle ya da kardesıyle ayrı görüşsün esiniz bu kadın resmen sizin evliliğiniz icin buyuk tehlikeEsimin abisiyle ilk sozlenmelerinde ben aslinda kardesini seviyordum beni sana istediler demis ve soz atilmis yillar sonra tekrar evlendiler ne akla gizmetse bundan iki ay oncede esime benim birine kocami sevmedigimi ayrilmak istedigimi filan soyledigimi onunda bunu kulaklariyla duydugu gibi bi yalan soyledi yalani ortaya cikti tabi ama biz o ara ayrilma asamasina geldik sonra yalaninida ogrenince beni bisatip senmi evlenicen kocamdan uzak dur dedim olay bundan ibaret arkadaslar
esime sence bu normal bir hareket mi derim ilk once...ayrica 1-cocugumun kafasina rujla bisey yazmaya nasil curret eder..? 2-esime beni op yazisini hangi akla hizmet yollar ? 3-eltim hic psikiyatra gitt mi? bu 3 soruyu cevaplayin derim esime ve herkese. bence cok anormal ve tuhaf bir hareket. abesSlm arkadaslar kisaca size bi soru sormak istiyorum eltiniz cocugunun kafasina rujla beni öp yazip kocaniza mesaj atsa ne anlarsiniz ve ne tepki verirsiniz