• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar cok sinirliyim cok

O
Bak eşin doğru anlamış parası olsa senden önce koştura koştura gider yaptırır.
Canım istemiyoruz deseydiniz ya , madem sorunlu insanlar var etrafınız da .
Evliliğimizin tadını çıkarıyoruz , hiç kime ne .

Yok biz yapcz demedikki kendisi atip tutuyor bide demezmi bzm komsu 12 yildir cocugu olmuyor kocasi tup yaptrmaz filan bende konusunca oyle tutamadim kndimi napayim

Slm kizlar
Bnde sizin gibi bebek sahibi olmak istiyenlerdenim...
Dertim su esimle gecen gorumceme gittik gorumcesi geldi onunda 4 yildir cocugu olmuyormus
Bir basladi Ben tup bebek yapmm neymis birisi ona bir Olay anlatmis:demiski;tam 10 yil bekleyen bir aile var kizlari hamile kalmis veeee cok mutlu olmuslar sonra karninda bisiler oynadigini hissetmis bilmm ne ..
Sonra 9ayin sonunda Anne karnndan yari maymun yari insan cikmis bide se.......z kadin bn ypmm allah bilir hangi hayvanin seyinden cikariyorlar filan bnde bagrdim cagirdim DNA testi var dedim oda iiiiiiiii DNA testi ne kadar biliyon filan kizlar resmen esimi doldurdu bn tup bebek yapmak istiyorum yaaaa sonra burda siteleri okuyorum neymis tup bebek yapanlar erkk oglan cikanlaf kisir oluyorlarmis kizlar aglama krizine girdim bu neeeeeeeee simdiiiii yaaaa

Gerizekali Insan, dedikelri tam bir sacmalaik yillardir insanlar tup bebek tedavi sekli ile evlatlarina kavusuyor,halt yemis senin gorumcen. Dinen bile sakncais olmayan bir tedaviye senin gorumcenin bos laflariyla yapmak istmezse kocan onada yazik, oyle bir sacmalik yok ,nur topu givbi oglum var iki bucuk yasidna,gorebler donup donup bir daha bakiyor, tupe bebek :) simdi tup bebek ile ikizlerime hamileyim 7 aylik ikiz kiz. Allahtan gelene dogmadan nasil kilif biciyolar allah islah eylesin

Gerizekali Insan, dedikelri tam bir sacmalaik yillardir insanlar tup bebek tedavi sekli ile evlatlarina kavusuyor,halt yemis senin gorumcen. Dinen bile sakncais olmayan bir tedaviye senin gorumcenin bos laflariyla yapmak istmezse kocan onada yazik, oyle bir sacmalik yok ,nur topu givbi oglum var iki bucuk yasidna,gorebler donup donup bir daha bakiyor, tupe bebek :) simdi tup bebek ile ikizlerime hamileyim 7 aylik ikiz kiz. Allahtan gelene dogmadan nasil kilif biciyolar allah islah eylesin

Amin canim allah cocuklarini sana bagislasin yanlis anlasildi sanirim gorumcemin gorumcesi boyle diyor gorumcem degil o sadece dikmis kulaklarini dinliyor

Bi de dikkate mi alıyorsunuz bu lafları. :D

Dikkate almiyorum canim ámá bebeklere cok duskunum bebegim olmuyor 2 yildir az bi sure ámá dayanamiyorum esimle knstgmz hafta tup bebek konusunu boyle demesi bni cildidi resmen

Canım sinirlenmekte haklısın ama o insanlar çok malesef ama senden yumurta toplarken eşindeden de sprem alıyorlar ve aynı anda gerçekleşiyor. Bunu söyleyebilirsin canım. Hatta doktorlarla irtibata geçebilirsiniz. Allah yardımcın olsun. Bence makaleler falan okuyun eşinize

Canım sinirlenmekte haklısın ama o insanlar çok malesef ama senden yumurta toplarken eşindeden de sprem alıyorlar ve aynı anda gerçekleşiyor. Bunu söyleyebilirsin canım. Hatta doktorlarla irtibata geçebilirsiniz. Allah yardımcın olsun. Bence makaleler falan okuyun eşinize

Benle esim burlqri arastrdk ámá kadinin oyle soylmesine sinirlnmistim tek tahammul edemedgm konuysa sennde cocigun olmuyor niye boyle knsyrsn sadece kndni gstrmye calostgni dusunuyrm YANI BAKIN BIZE SIZDEN ONCE EVLENDIK TUP BEBEK YPMIYORUZ filan basari sannediyor salk

Maymun spermini nereden bulmuşlar ki?eşinden alınan spermi kullanmak dururken hangi manyak doktor yada merkez lisanslarının iptalini göze alarak maymun pipisi peşinde koşarmış ki? Yıllar önce çıkan sakallı bebek yalanı gibi kıçtan sallama bi hikaye belli işte.
Özet: okudum güldüm geçtim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok artık cahille başa çıkılmaz derler ya hakikaten ne kadar doğru.Bunca ilimin bilimin arasında televizyonda internette anlatılanlara rağmen insanlar nasıl bu kadar kendilerini okumaya kendilerini geliştirmeye kapatabiliyorlar.Maymun ne yahu o hatun maymundan gelememiş yokuş aşağı maymuna gidiyor.Bırakın lütfen böyle insanları semtinize sokmayın eşinizde böyle bir konuya itibar edecek değildir.Bununla kimsenin kafası karışmaz mizah olur bu kara mizah..

yok artık cahille başa çıkılmaz derler ya hakikaten ne kadar doğru.Bunca ilimin bilimin arasında televizyonda internette anlatılanlara rağmen insanlar nasıl bu kadar kendilerini okumaya kendilerini geliştirmeye kapatabiliyorlar.Maymun ne yahu o hatun maymundan gelememiş yokuş aşağı maymuna gidiyor.Bırakın lütfen böyle insanları semtinize sokmayın eşinizde böyle bir konuya itibar edecek değildir.Bununla kimsenin kafası karışmaz mizah olur bu kara mizah..

Iste cahiller var kafamda bir suru sacma sacma konusurlar seytan diyor vur bir yumruk yuzlerine bilmis bilmis knsmzlar mi knsrsn sn kotu olursn ....
Bu konu canimi cok sikmaya baslamsti cok sinirlndm esimdn aldim hincimi ...

Maymun spermini nereden bulmuşlar ki?eşinden alınan spermi kullanmak dururken hangi manyak doktor yada merkez lisanslarının iptalini göze alarak maymun pipisi peşinde koşarmış ki? Yıllar önce çıkan sakallı bebek yalanı gibi kıçtan sallama bi hikaye belli işte.
Özet: okudum güldüm geçtim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cahillik iste bazen guluyoruz bazende patlama sinirimiz oluyor:((

Back
X