Kızlar Çok Tedirginim Yardımınıza İhtiyacım Var:(

selinay28

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
166
0
16
Giresun
kızlar bir yıllık evliyim doğal yöntemlerle korunuyorduk hiç ilaç vs kullanmadım.. ilk haziranda korunmayı bıraktık ve hemen bir kımyasal gebelik geçirdim malesef :( 17 temmuzda on gün gecikmeli regl oldum ve düsük oldu.. ardından hiç korunmadık gerek yok dedi doktorum şimdi de 32 günde bir adet gören biri olarak adetim iki gün geçti ve çok merak ediyorum hamilemiyim diye stres yaptım test yapmaya korkuyorum:( bide bi hafta ayrıydık esimle birlikte olmadk o dönem yumurtlama dönemmdi emin değilim ama onun dışında hamile kalmış olabilirmiyim yada yumurtlama dönemim değişmiş olabilirmi veya adetimde gecikme olabilirmi düşükten dolayı.. çok soru sordum ama merak ediyorum kızlar şimdide hafif kasık ağrım var ama çokta regl olacak gibi değilim inşallah hamileyimdir ne gibi belirtiler olur acaba cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

olmusla ölmüse care yok varsa var....yoksa steresten afetjn gecikmez. genelde testin yapildigi gun hamilelik yoksa regl oluyor bayanlar....

Ben cok yeni hamileym.belirti falan hiç hisetmedim bu ay ve bu ay hamileydm.tek belirtm adet gecıkmesi ve gögüs agrisiydi.6 +2günlük hamileym hala bişey hissetmiyorum sık sık acıkıyorum okadar

Ben cok yeni hamileym.belirti falan hiç hisetmedim bu ay ve bu ay hamileydm.tek belirtm adet gecıkmesi ve gögüs agrisiydi.6 +2günlük hamileym hala bişey hissetmiyorum sık sık acıkıyorum okadar

anladım canım herkese göre farklılık gösteriyo tabiki ama insan umutlu olunca herseyi belirti sanıyor

Bende heray ne bulantilar ne diz agrilari cekerdim koşar test alrdm testte negatif görünce adet olurdum.Rabbim nasip etsin sanada inşalah birlikte bekleyelim bebişlerimizi.bizide tamamına erdirsin inş.

Bende heray ne bulantilar ne diz agrilari cekerdim koşar test alrdm testte negatif görünce adet olurdum.Rabbim nasip etsin sanada inşalah birlikte bekleyelim bebişlerimizi.bizide tamamına erdirsin inş.

inşallah canım Allah saglıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin sana darısıda bana inşallah:)

Çok sagolasın tatlım insalah inaniyorum çok yakndır aramıza katılman sende bekle kırma umudunu

kızlar adet sancısı gibi sancım var çher an hasta olcakmışım gibi bu yüzden yapmadm test hamile olsam bile bu sancı olabiilirmi aynı adet sancısı ama

Korkma inş. hamilesndir .son sat nezamandi.7hafta olack minigm ben hala adet olcak gbi sancım oluyo.Rabbim tüm isteyenlere versin bizide tamamına erdirsing

Korkma inş. hamilesndir .son sat nezamandi.7hafta olack minigm ben hala adet olcak gbi sancım oluyo.Rabbim tüm isteyenlere versin bizide tamamına erdirsing

canım çok düzenli bi adetim olmadığı için korkuyorum ama genelde 32 günde falan oluyordum bugün 36 gün oldu son sat 17 temmuz inş seni gibi hamileyimdir bende

Ama geçmış bayagı test yapsanmı?bence beklemek cok saçma ben bekledim tam 10gün gecmesini ama kendi kendimi yedim hep o beklemede.snra yaptm silik çıktı yine sevinemedim yine bunalıma grdim yok daha yapmam 3gündaha geçsin diye o arada 3gündaha öldm dirildim sonra yaptm net çıktı.gerci stres yine bitmedi şimdıde pazartesi ilk randevu stresim var inş minigm iyidir kalbi atiyodur

Ama geçmış bayagı test yapsanmı?bence beklemek cok saçma ben bekledim tam 10gün gecmesini ama kendi kendimi yedim hep o beklemede.snra yaptm silik çıktı yine sevinemedim yine bunalıma grdim yok daha yapmam 3gündaha geçsin diye o arada 3gündaha öldm dirildim sonra yaptm net çıktı.gerci stres yine bitmedi şimdıde pazartesi ilk randevu stresim var inş minigm iyidir kalbi atiyodur

haklısın canım beklemek saçma ama sanki bkleyince pozitif çıkacakms gibi saçma bi his işte:( allahın izniyle bebişinin kalp atışınıda duyarsın inşallah gerçekten stres hiç bitmiyo hamile olduğunu öğreniyorsun sonra kalp atışını duycakmıyım telaşı.. inşallah küçük kalp atışlarını duyarsın dua edelim(:

İnan dualara çok ihtiyacimz var.ben her namazmda tüm isteyenlere dua ediyoqum ama artık sana şahsen dua etcem Rabbim tez vakitte nasip etsin o mutlulugu yaşamanı.İnşalah hamilesindir canım.ama bekleme bence

İnan dualara çok ihtiyacimz var.ben her namazmda tüm isteyenlere dua ediyoqum ama artık sana şahsen dua etcem Rabbim tez vakitte nasip etsin o mutlulugu yaşamanı.İnşalah hamilesindir canım.ama bekleme bence

canım bu sabah yaptım test silik çizgi çıktı inş hamileyimdir bi kaç gün daha bekliym tekrarlıycam testi

Back
X