• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çok utanıyorum.ne yapacagım?

girlpowerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
78
19
88
İzmir
Kızlar benim bir rahatsızlığım var. takıntı ve titizlik. İlac kullanıyorum. lavabolar bana hep pis gelmiştir. bende hep butun cmasırlarımı cıkarıp, sudyen hariç oyle gıderim. lavabo çarpraZda zaten. ama en köşedede annemlerin odası var. daha demin yine lavaboya çılıyordum. annemlerin kapısı açıktı baya. koştum. karanlıktı zaten ama şavaboya grdkran snra kafamı bir uzattm ki babam orada namaz kılıyormus ne yapmam lazım. cpk utanıyorum

Görmemiştir diye düşünüyorum :) umarım öyledir.
Geçmiş olsun bu arada. Bence tedavi görmelisiniz. Hadi evde çıkardın dışarda ne yapacaksın canım.

Banyoya girdikten sonra cikarin kiyafetlerinizi, asacak bir yer yok mu kiyafetlerinizi banyoda?
Babaniz namaz kiliyorsa gormemistir muhtemelen, ama bundan sonra dikkat edin.
Bu durumun cozumu icinde bir uzman destegi alabilirsiniz,

Kızlar babam gördü eminim.tam dua ederken çıktım.şuan çok kötüyüm ya.Yüzüne bakamam utanırım

Kızlar benim bir rahatsızlığım var. takıntı ve titizlik. İlac kullanıyorum. lavabolar bana hep pis gelmiştir. bende hep butun cmasırlarımı cıkarıp, sudyen hariç oyle gıderim. lavabo çarpraZda zaten. ama en köşedede annemlerin odası var. daha demin yine lavaboya çılıyordum. annemlerin kapısı açıktı baya. koştum. karanlıktı zaten ama şavaboya grdkran snra kafamı bir uzattm ki babam orada namaz kılıyormus ne yapmam lazım. cpk utanıyorum

Nasıl yani wc ye giderken tek sutyenle mi gidiyosun?

Büyütülecek bir şey yok ki bunda baban sonuçta yabancı bir erkek değil ki neden utanıyorsun.Tamam önünde çıplak gez demiyorum ama bir anda geçmişsin olan olmuş,görmüş olsa bile bir şey olmaz.Bende evlenmeden önce bir keresinde banyo yaparken bornozumu odamda unutmuştum, öyle çıkıvermiştim banyodan evde kimse yok diye bir baktım babam gelmiş eve haberim yok öyle kaldım dımdızlak karşısında,koşa koşa kaçtım:KK53: Yani ev hali bu,insalık hali herşey olabiliyor,büyütme.Ama takıntın için tedavi ol mutlaka.

Namazda ki insan sizi nasil görsün

Namazda görmüş olması düşük ihtimal ama hadi diyelim ki gördü, siz de çok utanıyor atlatamıyorsunuz, durumu annenize anlatın. O da babanıza kızımız çok utanmış, dikkatsizliğine gelmiş filan der, konu kapanır. Karşınızdaki babanız yav. Sizin hakkınızda kötü düşünecek, bizim kız da evde keyfine çıplak dolaşıyor diyecek değil ya... Bu arada umarım biran önce düzelir bu sıkıntınız. Hem halam, hem kuzenim sizinle aynı şeyi yaşıyordu. Kuzenim sonradan düzeldi ama halam hala aynı. Cidden kişinin hayatını, zamanını felç eden bir durum.

Birkaç güne sizde unutursunuz. Üzülmeyin.
Kendinize banyo kıyafeti yapsanız tedaviniz tamamlanana kadar belki rahatlatır sizi.
Şöyle bornoz gibi önden kapanan namaz elbiseleri var. Ondan alın. Ustunuzu çıkardığınızda onu giyip gidersiniz.

Tamam babanın öünde çıplak gezilir demiyorum da aynı evde yaşadığın babadır abidir kardeştir olur öyle şeyler :) öyle bi huyun olmasa bile Bazen oluyo yakalanıyo insan Ben de erkek kardeşime yakalanmıştım Banyodan çıkınca Tam çıplak :D

Canim kusura bakma da istemsizce guldum. Yani ciplak ciplak tuvalete mi gidiyorsun ?
Nasil bir titizlik anlayisin var anlamadim. Simdi senin kiyafetin kirlenmesin diye cikariyon ama ya bedenin ? Her lavobadan sonra dusa da gir madem.
Offf çok kotu bir şey soktun kızın aklına...

Kızlar babam gördü eminim.tam dua ederken çıktım.şuan çok kötüyüm ya.Yüzüne bakamam utanırım
Canım madem gördü sende artık tuvalete çıplak gitmekten vazgeç. Baban seni azıcık tanıyorsa çok utanmış olduğunu anlar en azından.

Back
X