- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi girlpowerrr
Tuvalete bildiğin sadece sutyenle mi gidiyorsun ?
Alt taraf ciplak yanı ?
Alt taraf ciplak yanı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tuvalete çıplak giriyorsun ya kendi bedenini daha çok kirletiyorsun aslında,o çıplak tenin heryere temas ediyor.Biliyorum okb mantık kabul etmiyor ama sen biraz mantıklı düşünmeye çalış.Bu ev sizin,eminim ki sürekli temizleniyordur zaten,soyunarak girmene ne gerek var? Hem dışarıya çıktığın zaman ne yapıyorsun? Mesela bir avm ye gittiğin zaman ya da bir cafe de? Oradada soyunacak halin yok herhalde.Tedavi oluyorum arkadaşlar.çamaşırlarımıda ben yıkıyorum.anneme karşı olan ciddi bi durum tuvalet bana pis bir yer gibi geliyor.5 yılda 3 doktor depiştirdm.gün içindede aynı şekil.her lavaboya girişimde.durum sadece lavabodan değil.üstelik ygsye hazırlanıorum.ben yga mi çalışıcam çamaşır mı yıkayaagım.hergün 3-5 çamaşır yıkuorum.offfff allah herkese şifa versin gerçekten
İçe doğru zıçıyodurTamamen soyunma sebebin nedir?
Hadi alt kısmını komple cıkardın da "titizlikten" peki tshırt yada bluz ne ise onu çıkartma amacın ne..
Baş yukarı zıçmıyorsun dimi?!
Bi misafirlikte veya okulda napıyorsun..
Tedavi oluyorum arkadaşlar.çamaşırlarımıda ben yıkıyorum.anneme karşı olan ciddi bi durum tuvalet bana pis bir yer gibi geliyor.5 yılda 3 doktor depiştirdm.gün içindede aynı şekil.her lavaboya girişimde.durum sadece lavabodan değil.üstelik ygsye hazırlanıorum.ben yga mi çalışıcam çamaşır mı yıkayaagım.hergün 3-5 çamaşır yıkuorum.offfff allah herkese şifa versin gerçekten