kızlar çok üzgünüm, bebeğim kanala girmemiş

merhabalar, hamileliğimin başından itibaren sizi takip ediyor olmakla beraber çok az yazabildim.39+1 günlük hamileyim ve bugün kontrolüm vardı, doktordaydım.maalesef bebeğim hala kanala girmemiş ve hiçbir sancım yok.Doktorum haftaya pazartesiye kadar bekleyelim, sonra sezeryan günü kararlaştıraşlım dedi.Doktordan geldiğimden beri ağlıyorum, normal doğum yapmayı çok istiyordum, sezeryandan çok korkuyorum.Ayrıca normal doğumu yaşamayı gerçekten çok istemiştim.Sizlerden benim durumumda olan var mı?Bir şekilde yavruma kavuşacağım ama ben normal doğumla bu kavuşmanın her anını hissetmeyi istiyordum.allaha dua ediyorum, ne olur yavrum normal doğsun diye ama pek umudum kalmadı.Şimdiden ilginize teşekkürlersenağlama

en azından yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın nasıl olduğunun ne önemi var yeterki ikinizde sağlıklı olun bence boşyere ağlıyorsun

Tek derdiniz bu olsun
Öyle veya böyle sağ salim kucağınıza alacaksınız. gebeliğin başından beri bekleyen ne çok risk var hepsini aşıp 39 haftaya kadar gelmişssiniz. ne mutlu size şükretmek gerekiyor bunun için ağlamaya çocuğu strese sokmaya ne gerek var gelsinden nasıl gelirse gelsin bence bunu düşünüp şükredin .

Tek derdiniz bu olsun
Öyle veya böyle sağ salim kucağınıza alacaksınız. gebeliğin başından beri bekleyen ne çok risk var hepsini aşıp 39 haftaya kadar gelmişssiniz. ne mutlu size şükretmek gerekiyor bunun için ağlamaya çocuğu strese sokmaya ne gerek var gelsinden nasıl gelirse gelsin bence bunu düşünüp şükredin .
12 sene önceki konuyu nasıl bulup gün yüzüne çıkardınız????

12 sene önceki konuyu nasıl bulup gün yüzüne çıkardınız????
tarihine dikkat etmedim !!
Peki siz 12 sene önceki konuyu bulup üstüne benim yazdığım yorumu bulup ukalaca bir cevap yazacak kadar nasıl çirkinleştiniz bende onu anlamadım
Şuan benimde yeni başlayan bir gebeliğim var ve düşükle ilgili endişelelerim var sayfadaki forumları okuyorum bir nebzede olsun rahatlamak için umarım merakınız giderilmiştir.

tarihine dikkat etmedim !!
Peki siz 12 sene önceki konuyu bulup üstüne benim yazdığım yorumu bulup ukalaca bir cevap yazacak kadar nasıl çirkinleştiniz bende onu anlamadım
Şuan benimde yeni başlayan bir gebeliğim var ve düşükle ilgili endişelelerim var sayfadaki forumları okuyorum bir nebzede olsun rahatlamak için umarım merakınız giderilmiştir.
Sen 12 sene önceki konuya yazdigin için anasayfada yeni konuymuş gibi tekrar listede çıkıyor! Bulmak için çaba sarfetmedim üslubuna dikkat et

Konuya ait bebekler şuan 12 yaşına girdiler böyle eski bir konu nasıl gün yüzüne çıktı 🤷🏻‍♀️

Back
X