- 12 Mart 2021
- 2.310
- 4.442
- 83
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Bende merak ettim..Ne halt yemis?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettim..Ne halt yemis?
Ay konu açsam olay olur açsam mııNe halt yemis?
Ay ac benceAy konu açsam olay olur açsam mıı
Açtım acil bak djsjdjdkdAy ac bence
Konu açtım bak.Bende merak ettim..
Senin yapını bildiği için bu şekilde kafanı karıştırmaya çalışıyor ve görünen o ki başaralıda olmuş gibiKızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?
Keşke bana küfür etseydin ne yaa tobe yarabbim şuan duygusal boşluk yaşıyorsunuz normal randevunuzu gidip destek alın yeni hayatınıza merhaba diyin ısıtılıp yenilen yemeğin tadı olmaz hiç bir zaman bosverinKızlar bugün adliyeye gittik eski eşle .Duygusal konuşma yaptı biraz keşke gideceğine bana küfür etseydin vs .Sen çok iyi insansın ,sen ince fikirli ,düşünceli birisisin, benim sana fevri davranışlarım oldu .Son numarasını yine yaptı anlayacağınız.Benimde bütün hayallerim ,mutlu olduğum anlar gözüme geldi ,yarın psikolog randevum var. Bu duygular normal mi ?
İkinci cümlem karışık olmuş ama anlarsınız diye umuyorumerkek düşüncesi sonuçta kafasında neleri nasıl döndürdüğünü bilemeyiz : ) ve ilgilendirmez de zaten artı köyle birisi yok çok şükür sizin için
Yeni hayatınızın hayırlı,sağlıklı,bol iyi insanlarla karşılaşması geçmesini dilerim
Seni tanimiyorum ama bu kararin icin gurur duydum : ) Degerlisin bu yolda basin dik yuruBen kararımı verdim artık sadece üzüldüm,kendimi sorguladım .Ama nasıl bebek gibi sevilen kadınlar var ,el üstünde tutulan .Benim neyim eksik onlardan .Niye bu hayata birisi yüzünden küseyim