Merhaba kızlar.. önceden yazdığım birkaç mesajın ardından tekrardan yazıyorum öncelikle özür diliyorum anne olmak isteyenler okuyup sinirlenmesin çok haklısınız ama ben de endişeliyim..nişanlımla 6 aralık gibi korumalı ilişki yaşadım önceki regllerimi kaydetmiştim ama telefon değiştirdiğim için hepsi gitti o yüzden ne zaman geciktiğini bilemiyorum ama 28 günden hesap edersek 4-5 gün gecikti +(((4-5 günlük kanamam oldu)))))grip olmuştum ilaçlar kullandım ve çok stresliydim..ve regllerim çok düzensiz oluyor bu ay da yine hasta oldum ilaçlar kullandım ama çok stresli değilim olacağım gibi düşünüyordum ama reglim 5 gün gecikti sizce hamile miyim...yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Evet ama 6 Aralık'ta ilişkim oldu içime boşalma olmadı 20 Aralık'ta 5 günlük kanamam oldu 4 gün gecikmişti......şimdi 21 ocak ve adetim 5 gün gecikti acaba psikolojik mi hamile olabilir miyim..
Şimdi burda tutup hamilesin desek ne olacak değilsin desek ne olacak yani söylenecek hiç birseyin garantisi yok gidip kan tahlili yaptırın en garantisi bu boşuna kendinizi strese sokmayin
Kusura bakmayın ama bilip bilmeden konuşmayın eğer hamile değilseniz ve tecrübeniz yoksa yazmayın evet yaptığımız şey saçma bir şey gibi gelebilir ama lütfen en azından mantıklı düşünün..adet oldum ve boşalma olmadı hamile olursam rekorlar kitabına girerim ama yinede stresliyim adetim 5 gün gecikti ve test yaptıracağım...((((hamile bayanlar şu soruma cevap verin lütfen))) önceki adete yakın 5 günlük kanamam oldu hamile olma ihtimalim var mı..?
Kusura bakmayın ama bilip bilmeden konuşmayın eğer hamile değilseniz ve tecrübeniz yoksa yazmayın evet yaptığımız şey saçma bir şey gibi gelebilir ama lütfen en azından mantıklı düşünün..adet oldum ve boşalma olmadı hamile olursam rekorlar kitabına girerim ama yinede stresliyim adetim 5 gün gecikti ve test yaptıracağım...((((hamile bayanlar şu soruma cevap verin lütfen))) önceki adete yakın 5 günlük kanamam oldu hamile olma ihtimalim var mı..?
Bosalma olmadığı sürece hamile kalamazsiniz hem zaten 5 günlük kanamaniz olmuş bir nevi regl olmuşsunuz ilaçlardan dolayı da gecikmeniz olmuş olabilir eğer içinizde şüphe varsa kan testi verip hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz
Bosalma olmadığı sürece hamile kalamazsiniz hem zaten 5 günlük kanamaniz olmuş bir nevi regl olmuşsunuz ilaçlardan dolayı da gecikmeniz olmuş olabilir eğer içinizde şüphe varsa kan testi verip hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz
Evet ama 6 Aralık'ta ilişkim oldu içime boşalma olmadı 20 Aralık'ta 5 günlük kanamam oldu 4 gün gecikmişti......şimdi 21 ocak ve adetim 5 gün gecikti acaba psikolojik mi hamile olabilir miyim..
Merhaba kızlar haber vermeyi unuttum önceki adetimde dediğim gibi 5 gün gecikmişti ve olmuştum şimdiki adetim de 6 gün gecikti ve pazartesi günü oldum şükür..Ama 1 ped doluyor sadece üstüne görme değil hamile olduğumu düşünmüyorum ve stresten geciktiğini düşünüyorum bir daha herkes korunsun lütfen bu stresi yaşamayın sevgiler..