Ayyy inşallah inşallah valla bıçak saplanmış gibi oluyo ama elimi bastırınca ağrı yok sizinde öylemiydiGöğüs sızlaması en büyük belirti canım umut vermek istemem ama inşallah vardır ben öyle anlamıştım gebeliğimi Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet ya inşallah güzel haberlerimizi burda paylaşırız hepimiz anne oluruz rabbim nasip etsin hayırlı şekilde4,5 senede benim oldu allahab başka çaremiz yok bekleyecegiz:)
Test yapmadan bilemezsin canım malesef. Adetin kaç gün gecikti?Allahım inşallah tutar inşallah ay benim bugün göğsüm çok sızlıyo ya acayip ağrı giriyo göğüslerim elimi vurunca ağrı yok ama sızlıyo acaba hamilemiyim ya
Daha geçmediTest yapmadan bilemezsin canım malesef. Adetin kaç gün gecikti?
Canim başarı şansı yüzde 8-10 arası malesef aşılamanın... Benim tutmadı. İns sizin olur.Bugün aşılamamın 10 günü ve gebelik testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı
Reglime 8 gün var olsa görünürdü deilmi
Yada negatif çıkıp sonradan pozitif olan varmı
E daha cok erken o zaman idrar testinde çıkmaz. Aşılama günü sayılmıyor bu arada. Ilk deneme mi?Daha geçmedi7 gün var aşılama yaptım bu ay bugün aşılamamın 11 günü
evet cnm hemde cok ama benim tüp bebekti,Seninde göğüslerin sızlıyomuydubenim deşiyolar sanki bugün
Ayyy inşallah inşallah valla bıçak saplanmış gibi oluyo ama elimi bastırınca ağrı yok sizinde öylemiydi
evet cnm hemde cok ama benim tüp bebekti , hormon ilaçlarıda yapıyor cok agrı hamilelik belirtiside veriyor o yüzden
pek anlaşılmıyordu
Amin inşallah en kısa zamanda sitede nasip olurCanim başarı şansı yüzde 8-10 arası malesef aşılamanın... Benim tutmadı. İns sizin olur.
Evet ilk bende problem yok ama eşimde vardı onada doktor değerler kötü deil bu değerle hamile kalanlar var dediE daha cok erken o zaman idrar testinde çıkmaz. Aşılama günü sayılmıyor bu arada. Ilk deneme mi?
Ben en son yani tutmazsa 3 kere sonra tüp yapılacakevet cnm hemde cok ama benim tüp bebekti,
Yani çatlatma iğnesi birgün tek vurdumBen çok ilaç kullanmadım sadece 5 gün femara kuşandım ve iğne
o zaman 10 günüE daha cok erken o zaman idrar testinde çıkmaz. Aşılama günü sayılmıyor bu arada. Ilk deneme mi?
niye aaşılamayla ugrasıyorsun canım keşke en baştan yaptırsaydın tutma oranı düşük ,boşa zamanı geçiyor insanınBen en son yani tutmazsa 3 kere sonra tüp yapılacak
Evet ama doktor böyle kalabileceğimi söyledi sorununuz çok büyük deil zaten ikincide tutmazsa tüp yapıcamniye aaşılamayla ugrasıyorsun canım keşke en baştan yaptırsaydın tutma oranı düşük ,boşa zamanı geçiyor insanın
Aman doktorlara da inanasım gelmiyor artık. Benim doktorum aşılamada tutar bu kesin dedi tutmadı. Şu transfer bir olsun ikinci için 3 ay ara vermeyi düşünüyorumEvet ilk bende problem yok ama eşimde vardı onada doktor değerler kötü deil bu değerle hamile kalanlar var dedi
Amin hepimize nasip olsun inşallahAmin inşallah en kısa zamanda sitede nasip olur
He valla bu devirde güvenemiyosnki bide bir sürü para alıyorlar yani tabi tutar derlerAman doktorlara da inanasım gelmiyor artık. Benim doktorum aşılamada tutar bu kesin dedi tutmadı. Şu transfer bir olsun ikinci için 3 ay ara vermeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?