Gebeliğe Hazırlık Kizlar cok uzgunum yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben varim tatlimm..son 1 senedir..inanilmaz tedaviler gordum..negatifle sonuclanan..simdi yenisine hazirlaniyorum..bizde konuscak bisey kalmamis gibi degilde..daha cok mutsuzluk kismi cok bende..insanlar dogar buyur universite bitirir evlenir cocugu olur..sonra cocgunu yetistirir..falan filan...klasik surecler gecer..bizlerde suan cocuk kismi olmuyor..sıkısmis kalmisim gibi hissediyorum...hayatimin cocuk dogurma kismi error verdi..bi level oteye atlayamiyosun..belki atlanir..ama bilincaltinda en kotu odaklanmissin..ilerleyemiyosun..insanlarda surekli soruyolar...birde zaten sikıntili bir surec geciriyoaun...insanlarda artniyetsiz bi sekilde soruyolar..cogu merakindan..aslinda..bir profesyonel yardim alinmali sanirim..ilk defa aklima evlat edinme fikirleri gelmeye basladi..seni cok iyi anliyorum canim..bazen buraya yazip topik aciyim diyorum..dua icin..allah benim dualarimi kabul etmiyor..belki buradaki arkadaslar dua eder..ve arkadaslarin dualari kabul olur belki diye dusunuyorum..insallahh..rabbim...saglikli bir evlat nasip eder..bizlere..en kisa zaamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…