Kızlar çok üzgünüm

muge34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
98
42
3
36
5+5 günlük gebeyim. Sağlık ocağında beta güzel çıkmıştı. Bugün akşam beş gibi doktora gidecektim. Öğlen bir kanama yaşadım ki ödüm koptu. Bildiğini kırmızı kanama neyse hemen doktora geldim. Kese göründü. Ama kanama var dedi. İğne vurdu. Hap verdi duphaston diye. Haftaya bir daha gel dedi. Çok korktum var mı benim gibi olan ? Öneriniz ne kizlar

Kanama kese dışında olabilir, bir şey söylemedi mi? İstirahat edin mümkün olduğunca.

Korkudan anlayamadım. Kese var dedi hamilesin dedi. Yani bebek kesenin içinde di mi?
Kanaman ise kesenin dışında dedi.
Bu böyle bir kısmı dışarı kanayacak.
Yani kanaman devam edebilir dedi.
Haftaya gel dedi

5+5 de daha bebegin olusuyodur kalp atisi yoktur. Kendini yorma yat dinlen

Evet kesenin dışında arkasında gibi bir şey dedi.

O zaman korkulacak çok bir şey yok ama istirahat önemli. Mümkün olduğu sürece yatın. Kese oluşmuş ancak bebek ve kalp atışı görülmeden kesin bir şey söylenemez. Bebeği de görmüş olması gerekiyordu. Belki geç döllenme olabilir. Kalp atışı duyulduğunda hamilelik kaydı yapılıyor

Hamilesin dedi. Kalp atışı için erken dedi. Kesede bebek görmese söyler miydi? Ultrason görüntüsü de verdi ama anlamadım

Hamilesin dedi. Kalp atışı için erken dedi. Kesede bebek görmese söyler miydi? Ultrason görüntüsü de verdi ama anlamadım

Bebek görmeden hamilelik diyemez ama normal şartlarda kalp atışı görmeden de hamilesin demezler. Evet bebek olması hamilelik anlamına geliyor ama sisteme hamilelik yazmak için kalp atışını bekliyorlar genelde..
Siz bunları düşünüp stres yaratmayın. Bebek görünmese bile çok erken haftalardasınız geç döllenme olabilir. Kalp atışı için zaten erken, evet. Stres daha çok zarar verir. Kontrollerinizi aksatmayın. İnşallah en kısa sürede güzel ve hayırlı haberler alırsınız

İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için

Korkacak bisey yok bu durumu yaşayan bir çok kadın var.dr ne diyorsa onu yapın.istirahat edin

Merhaba benim hamileligimin ilk 3 ayi kanamayla geçti. Iki defa adetden daha fazla kanamam oldu. Kanama alanim vardi rahimde. Doktor bazilarinda kanama olmaz içe dogru buyur bazilarinda kanama oldugu için kanama alani içeride kuculur. Aslinda ikinci daha iyi demişti. Proluton, progesteron fitilleri surekli kullandim. Lekelenme şeklinde devam etti. 5 ayinda kaybettim ama tamamen farkli nedenden. Rahim agzi yetmezliginden. Yani demem o ki. Kanama ola bilir. Muhakkak dinlen. Işden izin al çalişiyorsan. Fazla hareketle artiyordu bende

Bana da bir tane progestan iğne yaptı. Bir de duphastan ilaç sabah aksa bir tane verdi yeterli mi acaba

Elinden geldiği kadar uzan dinlen kendini zorlayacak iş yapma benim doktorum hep bunu söylerdi uzan dinlen sen de dikkat et İnşaAllah c.c birşey olmaz

Selam arkadaşlar bugün hiç kanama veya leke olmadı
Yani dün saat 14.00 gibi başlayıp 17 gibi bitmişti. Toplamda beş kez peçetede kan görmüştüm kırmızı renk.
Çok şükür bugün hiç olmadı. Haftaya cuma doktora gidecem bakalım ne olacak? Gelişmeleri yazarım. Herkese mutlu günler. En kısa zamanda hayırlı haberler alın inşallah

Kızlar sabah 5 gibi yine kırmızı adet kanı gibi geldi Şimdi kahvaltı yapıp duphaston içecem. Anlamadım bu işi ya Allah'ım büyüksün

Bebeği görmesi için çok erken. Bol bol dinlenin sırt üstü kalça altina yastık koyarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…