5+5 günlük gebeyim. Sağlık ocağında beta güzel çıkmıştı. Bugün akşam beş gibi doktora gidecektim. Öğlen bir kanama yaşadım ki ödüm koptu. Bildiğini kırmızı kanamaneyse hemen doktora geldim. Kese göründü. Ama kanama var dedi. İğne vurdu. Hap verdi duphaston diye. Haftaya bir daha gel dedi. Çok korktum var mı benim gibi olan ? Öneriniz ne kizlar
Evet kesenin dışında arkasında gibi bir şey dedi.Kanama kese dışında olabilir, bir şey söylemedi mi? İstirahat edin mümkün olduğunca.
Evet kesenin dışında arkasında gibi bir şey dedi.
Hamilesin dedi. Kalp atışı için erken dedi. Kesede bebek görmese söyler miydi? Ultrason görüntüsü de verdi ama anlamadımO zaman korkulacak çok bir şey yok ama istirahat önemli. Mümkün olduğu sürece yatın. Kese oluşmuş ancak bebek ve kalp atışı görülmeden kesin bir şey söylenemez. Bebeği de görmüş olması gerekiyordu. Belki geç döllenme olabilir. Kalp atışı duyulduğunda hamilelik kaydı yapılıyor
Hamilesin dedi. Kalp atışı için erken dedi. Kesede bebek görmese söyler miydi? Ultrason görüntüsü de verdi ama anlamadım
İnşallahBebek görmeden hamilelik diyemez ama normal şartlarda kalp atışı görmeden de hamilesin demezler. Evet bebek olması hamilelik anlamına geliyor ama sisteme hamilelik yazmak için kalp atışını bekliyorlar genelde..
Siz bunları düşünüp stres yaratmayın. Bebek görünmese bile çok erken haftalardasınız geç döllenme olabilir. Kalp atışı için zaten erken, evet. Stres daha çok zarar verir. Kontrollerinizi aksatmayın. İnşallah en kısa sürede güzel ve hayırlı haberler alırsınız
Merhaba benim hamileligimin ilk 3 ayi kanamayla geçti. Iki defa adetden daha fazla kanamam oldu. Kanama alanim vardi rahimde. Doktor bazilarinda kanama olmaz içe dogru buyur bazilarinda kanama oldugu için kanama alani içeride kuculur. Aslinda ikinci daha iyi demişti. Proluton, progesteron fitilleri surekli kullandim. Lekelenme şeklinde devam etti. 5 ayinda kaybettim ama tamamen farkli nedenden. Rahim agzi yetmezliginden. Yani demem o ki. Kanama ola bilir. Muhakkak dinlen. Işden izin al çalişiyorsan. Fazla hareketle artiyordu bende5+5 günlük gebeyim. Sağlık ocağında beta güzel çıkmıştı. Bugün akşam beş gibi doktora gidecektim. Öğlen bir kanama yaşadım ki ödüm koptu. Bildiğini kırmızı kanamaneyse hemen doktora geldim. Kese göründü. Ama kanama var dedi. İğne vurdu. Hap verdi duphaston diye. Haftaya bir daha gel dedi. Çok korktum var mı benim gibi olan ? Öneriniz ne kizlar
Merhaba benim hamileligimin ilk 3 ayi kanamayla geçti. Iki defa adetden daha fazla kanamam oldu. Kanama alanim vardi rahimde. Doktor bazilarinda kanama olmaz içe dogru buyur bazilarinda kanama oldugu için kanama alani içeride kuculur. Aslinda ikinci daha iyi demişti. Proluton, progesteron fitilleri surekli kullandim. Lekelenme şeklinde devam etti. 5 ayinda kaybettim ama tamamen farkli nedenden. Rahim agzi yetmezliginden. Yani demem o ki. Kanama ola bilir. Muhakkak dinlen. Işden izin al çalişiyorsan. Fazla hareketle artiyordu bende
Igne gucludur. Yeterli olacakdir doktoe oyle yazdiysaBana da bir tane progestan iğne yaptı. Bir de duphastan ilaç sabah aksa bir tane verdi yeterli mi acaba
5+5 günlük gebeyim. Sağlık ocağında beta güzel çıkmıştı. Bugün akşam beş gibi doktora gidecektim. Öğlen bir kanama yaşadım ki ödüm koptu. Bildiğini kırmızı kanamaneyse hemen doktora geldim. Kese göründü. Ama kanama var dedi. İğne vurdu. Hap verdi duphaston diye. Haftaya bir daha gel dedi. Çok korktum var mı benim gibi olan ? Öneriniz ne kizlar
Bebeği görmesi için çok erken. Bol bol dinlenin sırt üstü kalça altina yastık koyarakHamilesin dedi. Kalp atışı için erken dedi. Kesede bebek görmese söyler miydi? Ultrason görüntüsü de verdi ama anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?