Kızlar çok üzülüyorum yardım

evet kafana takma ve onlara yalnız kaldığın hissini yaratma. neşeli görün ama onlarla ilgilenme ve eşinle beraber ol. sohbet et arada kahkaha at, şaşırsınlar, mutlu olduğunu görsünler. onların yanında mutlu görün umursamaz bir havada ol. ezik durup fırsat verme bence.

cnm onları takmıycan.sohbet etmek dertleşmek istiyorsan başka arkadaşlar edineceksin.ister konuşsunlar ister konuşmasınlar.hiiiiççç takılma.eşinede bu konuda sıkıntı yaşatma çünkü onlar yakın akrabaya anne kız kardeş vs.pek toz kondurmazlar.kendin söyler kendin dinlersin.a.s.

canım benim seni çok ii anlıyorumm
benimde 2 tane görümcem vardı vardı diyorum çünkü (artık isimlerini unuttukk) aynını bana yapıyorlardıı bende çok takıyordumm takmamın sebebi başkaları hakkımda ne düşünür flnn çoktan geçtimm onlarr sana tavsiyeem
bunun için kendini yıpratma bencee
ilk önce eşine bu durumdan rahatsıs olduğunu belirt güsel bir dillee seni haklı görsünn (saten haklısın) ama sonuçtaa kardeşlerine genelde tos kondurmaslar
sonrada görümcelerinin bulunduğu ortamda onlar yokmuşş gibi davrann
boşverr sallaa gitsinn
sen evinde eşinde mutlu husurlu olmaya devam ett
umursama bilee
Sevgilerrr

çok ta tınnnn ben de takardım senin gibi ama ne salakmışım dedim
şimdiyse iplemiyorum arkadaşlarımı davet ediyorum güzel vakit geciriyorum bakıyorum ki benimle olmak istiyor ama bu sefer ben istemiyorum mirmirmirmir

ARkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize inanın ruhumu sıkıyolar mecbur kalamasam esinlikle bir araya gelmemALLAH razı olsun sizlerden kendimi çok daha iyi hissediyorum kendime olan saygımı sevgimi düşürecekler kendime güvenim direncim kaLMIYODU YANLARINDA İNŞAALLAH DAHADA İYİ OLUCAM

ne güzel, daha ne istiosun, uzak olsunlar, mesafe herzaman iyidir

aman hiç takma bence,dışlanmak daha iyi,samimi olmak zorunda kalmazsın!benimkileride ben iyi sanırdım,yanılmışım,hep yüzüme gülüp arkamdan oynamışlar,uzak ol daha iyi!

ee sonuçta sen onların kızkardeşi değilsinki seni sevsinler aralarına alsınlar...:mymeka:
görümceler gelinlerini çekemezler canım...
onlar konuşmuyorsa sende konuşma o zaman bak eşinde senden taraf....
mesafe herzaman iyidir fazla yüz vermeye gelmez canım....
tek derdin bu olsun....
ha bu arada bizlerde öyle içli dışlı değilizdir....çok nadir konuşuruz ....sonuçta el kızıyız....

bana da erkek arkadsımın bacısılülülülülülü aynı seyi yapmıştı..
çok sinirlenmiştim.artık neyin havasına girip, o küçük kafasında neyin hesabını yaptıysa..
amaaaaaa..
tepkimi erkek arkadasıma çok ağır koydum..:mymeka:
" O KIZ " benle adam gibi diyaloğa girmedikçe bitmiştir benim için dedim..
hala da " o kız " derim ondan bahsetmeye mecbur kaldıkça...
şimdi bayramımı filan kutluyo..:icecream:ama tınnnnnnnnnnnnn.......:dilcikar:ukala seyy
y

allah herkesi bildiği gibi yapsın ayıp diyorum hepsine

Cok sinir bozucu bir durum.
Ama sende onlara karsi sicak davranma ozaman.
Onlar disladikca, sen yakinlik gösterirsen daha fazla dislarlar.
Tinlama. Hic yoklarmis gibi davran. Hatta gerekmedikce görüsme.

Dislamalarin sebebleri neler acaba, tahminin var mi?

Hiç anlamıorum kötü bişey yapmadığıma eminim ama orası kesin kendi kendilerine

amnannn konuşmazlarsa konuşmasınlar.
önemli olan eşinle olan durumun.
canları isterse .onlar senden mahrum oluyorlardır bence.
konuşma arasında arkaşlarınla paylaştığın anları biraz abartarak anlat.
yalnız olmadığını anlasınlar ve sinirlensinler.

yapım gereği, ben olsam görüşmeyi keserdim bir şekil de ..

Canım bence seni çekemedikleri için öyle davranıyolardır sana.Bence hiç üzülme senle onlarla hiç ilgilenme hatta mümkün olduğunca yanyana gelmemeye çalış umursama onları ne halleri varsa görsünler.:jeyyar:

canım bence sende onları dışla sallama madem seninle konuşmuyorlar sen gayet emin ve kendi güvenen tavırlar sergile onlar sinir olsun eşinle mutlu olmaya bak onlarla konuşmak için çaba sarfetme kendilerini birşey zannetmesinler
bende ramazan bayramında görümcemle tartıştım konuşmuyorum ama bazı ortamlarda bir araya mecburen geliyoruz kurban bayramında kayınvalidemlerde 3 gün aynı evde kaldık ben o yokmuş gibi davrandım gayet rahat ve kendimden emindim hiç taviz vermedim o sinir oldu

Boşver güzelim yaa..
Daha önce onlar mı vardı hayatında??
Tamam netıcede eşinin ablası akrabaları onlar,bir nevi ailelerde evlenıyor evlılıkte ama bana 1 adım gelene bende 1 adım gıderım ama gerı gıdene hıııc yanasmam,uzulmem de..
Eşinde sıkıntı yapmıyor madem nıye kurcalıyorsun kı canım benım..Yemekte de oldugu kadar muhattap olacaksın demek kı,senı hesaba almayan ve orada yokmussun gıbı davranan kısıye karsı daha ne yapabılırsın kı nıye yapasın kı???
Sıkma o güzel canını..Bak zaman gecıyor,her gecen gun bıraz daha yaslanıyoruz..
Yasadıgın anın tadını cıkarmaya bak,bugünler bir daha geri gelmicekkk

ah be canım be ne üzülüyosun senin gibi iki tanede bende vardı ama benle ugraşamazlar sana gene az yapmışlar bana atmadıkları iftira kalmadı sakin ol bak ben hiç tınlamıyodum onlar yokmuş gibi davranıyodum kudurup gelip sataşıyolardı takiii eşim artık bana yaptıklarını artık hazmedemedi bi güzel patakladııı vee olay kökten çözüldü umursama yokmuş gibi davrann

Canım benimkilerde öyleydi başta, hiç sallama boşver, sen eşinle ilgilen onlar varkende, çekemedikleri içindir, Üzüldüğünü belli etme, pek muhatap olma, Zamanla düzelir Bak görürsün sen onları sallamadıkça onlar konuşmaya çalışacak, gelen akrabalarıyla konuş, misafir ne olursa olsun, surat yapılmaz ,
Sanırım sende benim gibi üzülünce konuşamıyorsun , geçiyor zamanla boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…