- 6 Haziran 2021
- 48
- 5
- 1
- Konu Sahibi ByKugukrdeln
Kizlar hayırlı gunler siteye ilk defa kayıt oldum umarım doğru bir şekilde kendimi ifade edebilirim. Benim 5 yıllık bı ilişkim vardi iki hafta önce bitti. Evlilik düşünmediğini ve bekarlığin ona iyi geldiğini soyleyerek bitirmek istedi ama bitiremiyordu bende bu süreçte cok yoruldum ve ilişkiyi noktaladim daha sonra benim bu tavrim karşısında bana trip atti ve kizdi çok merakli görünüyorsun ayrilma kOnusunda diyerek uzaklaştı ama haftalardir mucadele ediyorum aslında bitmemesi icin. Her neyse uzaklaştı ve sosyal medyadan aninda kizlari eklemeye başladı. Sonra beğeniler başladı. Şimdi de yorumlar başladı. Her geçen gun dozaji arttiriyor. Ona yakismayan davranislarda bulunuyor yani ben şok yaşıyorum. Ekledigi kizlar zaten yabanci ve cok fazla açık. Ayrilir ayrilmaz yarin ki gun bunlari yapmaya başladı simdi de dediğim gibi bir gece de 100 tane yabanci manken/cok fazla acik kizlari ekliyor. Gözümden çok düştü ama bunu neden yapiyor olabilir? Yani beni kiskandirmak midir amaç? Benim gördüğümü biliyor çünkü. Ve bu konuda hassas ve kiskanc biriyim bunlarin hepsini biliyor. Bu kadar kisa surede ayrılığı atlatmis olmasi bana dokunuyor dile kolay beş yil bı ilişki yani. Etrafinizda boyle olaylara şahit oldunuz mu hic? Erkeklerin bu davranisi ile ilgili ? Abaza gibi davraniyor şuan yemin ederim