- 5 Mart 2020
- 557
- 996
- 23
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Abim kaza geçirdi bugün benim için kötü bir gündü abar topar il dışına çıktım şuan şükür iyi hastane de refakatçi olarak kalıyorum o yüzden malesef Allah yardımcısı olsun inşallah hayırlı bir şekilde sonuca ulaşsın
Allah Yar ve Yardımcısı Olsun İnşallah .....KIZLAR YAZARHANIM 'I ÇOĞUNUZ BİLİYORSUNUZ KENDISININ YARIN BOŞANMA DAVASI VAR FAKAT KENDISI SUAN COK İÇ SIKINTISI YASIYOR VE COK ÜZGÜN DURUMDADUA BEKLİYOR BENDE İNŞİRAH OKUYALIM DIYORUM MAHKEMESİ ICIN BIRSEY YAPAMAYIZ AMA SUANKI RUH HALINDEN İNŞİRAH VESILE ILE KURTARABILIRIZ
1000 TANE İNŞİRAH BAŞLATIYORUM LÜTFEN ALIN LÜTFEN...
10 tane alıyorum Rabbim yardım etsin@Mintimint
@MoonfacedMom
@Morlale8
@namaste21
@burcusami
B Buluts34
@Life light
@SoLeiL12
@Tospaagtd
H M Kızlar canlarım lütfen el atın okuyalım bu gece cok üzgün suan lütfen
Okumak çok isterdim ama hâlâ regl oluyorum dua ederim Allah yardımcısı olsun kolay atlartır inşallah ❤KIZLAR YAZARHANIM 'I ÇOĞUNUZ BİLİYORSUNUZ KENDISININ YARIN BOŞANMA DAVASI VAR FAKAT KENDISI SUAN COK İÇ SIKINTISI YASIYOR VE COK ÜZGÜN DURUMDADUA BEKLİYOR BENDE İNŞİRAH OKUYALIM DIYORUM MAHKEMESİ ICIN BIRSEY YAPAMAYIZ AMA SUANKI RUH HALINDEN İNŞİRAH VESILE ILE KURTARABILIRIZ
1000 TANE İNŞİRAH BAŞLATIYORUM LÜTFEN ALIN LÜTFEN...
Cnm cok sukur bitti ama ıcınızden geldıgı gibi dua edebilirsiniz insırah okuyabilirsiniz Allah razı olsunMenekşem bana bildirim gelmedi öyle tesadüf girdim baktım kaç tane.kaldi acaba
En son 80 okudum ben 10 tane alayım
Saol pina 'mBen 10 tane okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?