- 21 Temmuz 2013
- 919
- 211
- 33
bayanlar sızınle kımseyle paylasamadıgım bır sıkıntımı paylasacagım nişanlıyım kısa bır sure sonrada evlenecegım allahın ıznıyle düğün hazırlıklarındayız ama benım kaygım hamıle kalmak :) bundan cok korkuyorum bılıyorum ne onemsız dıyorsunuz ama ben hap kullanmayı dusunmuyorum korunma yontemlerınden hıcbırı benı tatmın etmıyor dedıgım gıbı kesınlıkle hap kullanıp bünyemı mahfetmek ıstemıyorum zaten kılo almaya musaıtım :/ ayrıca panık atak hastasıyım yanlıslıkla hamıle kalsam 9 ay bana zehır olur sureklı acıl servıslere taşınırım
aslında nişanlımda bebek dusunmuyor en az 4 yıl ama kaza durumundan korkuyorum nasıl bır yontem onerırsınız bana hap haricinde...yanlıs anlamayın nısanlımı delı gıbı sevıyorum fakat bır bebegı büyütecek kadar kendımı yeterli görmuyorum rahatsızlıgımdan ötürü bu durum emınım evlılıgımın ılk gunlerıne yansıcak eşim yakınlasmak ıstıcek ben hamıle kalma kaygısıyla uzak duracagım muhtemelen :S ne yapabılırım yardımcı olsun kızlarrrr
aslında nişanlımda bebek dusunmuyor en az 4 yıl ama kaza durumundan korkuyorum nasıl bır yontem onerırsınız bana hap haricinde...yanlıs anlamayın nısanlımı delı gıbı sevıyorum fakat bır bebegı büyütecek kadar kendımı yeterli görmuyorum rahatsızlıgımdan ötürü bu durum emınım evlılıgımın ılk gunlerıne yansıcak eşim yakınlasmak ıstıcek ben hamıle kalma kaygısıyla uzak duracagım muhtemelen :S ne yapabılırım yardımcı olsun kızlarrrr