kızlar çookk acill cvp noluurr çook korkuyorum :(

Pinberem

Başlgç: 82,5 Grcl:76,2 ilkhdf:75 5 aylık
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
611
379
123
35
ben 36+5 günlük hamileyim ve bebeğimin hareketlerinde bi gariplik var sanki nefes alıyomuş gibi karnım inip inip kalkıyo hıçkırık değil ama resmen nefes alımı gibi sizde de oluyor muuu çok korkuyorum sorun mu var acaba ((

bunda ne gibi bi gariplik olabilir hayıflanma sebebinizi anlayamadım.
sakin olun, sadece alanları dar olduğu için artık her türlü hareketlerini daha detaylı hissedip gözlemleyebiliyoruz o kadar.

daha önce hiç olmadığı için panikledim normal kayma tekme gibi değil çünkü her zamankinden farklı o yüzden korktum

daha önce hiç olmadığı için panikledim normal kayma tekme gibi değil çünkü her zamankinden farklı o yüzden korktum

Canım kendini boşuna telaşlandırma, ne güzel bak hareketlerini hissediyorsun demekki. Her zaman tekme atması gerekmiyor, ufak kıpırtılar bile sağlıklı olduğunun göstergesi...

Canım kendini boşuna telaşlandırma, ne güzel bak hareketlerini hissediyorsun demekki. Her zaman tekme atması gerekmiyor, ufak kıpırtılar bile sağlıklı olduğunun göstergesi...

inş... ilk olduğu için korkuyorum biraz panik yaptım galiba

ya kusura bakmayın ama ne tuhaf insanlarsınız . doktor sitesi mi burası hepimiz sizin gibi hamile bayanlarız . bi sorun hissettiyseniz ve bu kadar koketuysanız açın doktrunuza telefonla sorun ha öyle telefonla arayacağınız doktrunuz yok ise binin taksiye 2 dk hastaney gidin kalp atışlarına baktırın gelin ne maddi ne manevi sizi yormazki bu ! lusura bakmayın ama böyle tıbbi sıkıntılarınızı bhradaki bizlere sormnız çok saçma ! burdan birisi yok bişey onda dicek , bi süre onra bebeğiniz için tehlikei birşey olduğunu öğrendiğinizde yaşıcağınız pişmalığı düşünemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…