• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çooook acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YaKaMoZz-z

❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
10.002
18.448
498
Kızlar bilenler bilir bundan 1.5 ay önce aldatılma sonucu evimi terkettim
Gelelim güncel duruma ben eş kişisinin beni aldattığı kadını buldum ve konuştum
Gönül bu seviyorum diyerek küstahça konuştu
Bu kadın mozaik sanatçısı az çok bilinen bir isim bi iki site de sanatıyla alakalı haberler yapılmış altına nasıl bir karakter olduğunu yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu suça girer mi
Kendi yaptığı rezillik olsa bile
Aynı zamanda halk eğitimde hala kurs veriyormuş böylesine ucuz insanların toplum içinde sanatçı olarak tabir edilmesinden son derece tiksiniyorum
Sizce ben yapmalıyım?
Eksiklik var sanırım eşimi suçsuz görüp köşeye koymadım iş hayatına varana kadar kendisiyle uğraştım ve devam ediyorum aynı zamanda

Son düzenleme:
Hakaretten dava açar. Bence kanıtınız vs varsa eşinizden zinadan dolayı tazminat alın. Nafakanızı alın. 3. şahısa artık dava falan açılamıyor ama yanlış bilmiyorsam bir ara televizyonda bir avukat bilgi verirken duymuştum eğer kadın eşinize özel resimler attıysa bu kanıtla tazminat alabilirsiniz. Bir araştırın. Ama artık yazışmalar bile özel hayat sayıp kanıt saymıyorlar o yüzden bilemedim

Hakaretten dava açar. Bence kanıtınız vs varsa eşinize zinadan dolayı tazminat alırsınız. Nafakanızı alırsınız. 3. şahısa artık dava falan açılamıyor ama yanlış bilmiyorsam bir ara televizyonda bir avukat bilgi verirken duymuştum eğer kadın eşinize özel resimler attıysa bu kanıtla tazminat alabilirsiniz. Bir araştırın. Ama artık yazışmalar bile özel hayat sayıp kanıt saymıyorlar o yüzden bilemedim
Bende bundan emin olamadığım için suçsuzkem suçlu pozisyonuna düşmemek için sordum sie teşekkür ederim

Sadece kadınla uğraştığım sanılmasın diğer tarafıda sıkıştırıyorum
Öfkeyle herşeyi yakıp yıkma güdüsünde olabilirsiniz ama yapmayın sakince bir düşünün en büyük intikam sakinlik ve dik duruş olduğunu düşünüyorum. Tabiki herkes hakkettiği şeyi yaşamalı ama adaleti siz sağlamayın yada fevri olmamaya çalışın kolaylıklar dilerim 🙏

Allah yardimcin olsun
Bence uzak dur kendi hayatina bak
Sen boyle yaptikca kiskanildigini hisseder eski esin
InsAllah hayatin duzene girer mutluluklar seninle olur 🌹

Bize konuşmak kolay. Yerinde olsam ne hisseder ne yapardım bilmiyorum. Ama yine de bence boşver bilen bilir zaten. Zarar değil fayda bile sağlayabilirsin farketmeden daha da güçlenebilir etrafına mağdur rolü yapabilir insanları inandırır. Ettiğini yaşamadan ölmeyeceğini düşün. Rahatla. Hoş yaşamadan ölse daha iyi en adil yargılama sisteminde aklına gelmecek kadar eksiksiz öderler bedelini. 😊

Kadınla uğraşmak enerji kaybından başka birşey değil bence sizin için.

Mesajlardan basınız da ağrıyabilir.

İçinizi soğutmak istiyorsunuz belki ama bu tip insanlar rezil de olmuyorlar bana kalırsa. Rezil olabilseler bu tarz ilişkiler yaşamazlar zaten.

Öfkeyle herşeyi yakıp yıkma güdüsünde olabilirsiniz ama yapmayın sakince bir düşünün en büyük intikam sakinlik ve dik duruş olduğunu düşünüyorum. Tabiki herkes hakkettiği şeyi yaşamalı ama adaleti siz sağlayın yada fevri olmamaya çalışın kolaylıklar dilerim 🙏
Çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim nazik uyarınız için
Anlık öfke işte git geller yaşanıyor maalesef

Onunla ayrıca uğraşıyorum zaten
Ama herkese bedelini ödetmek istiyorum
Bedelini Oraya buraya yazarak değil, daha kuralına uygun ve daha resmî şekilde ödetin. Böylelikle hem maddi hem manevi tatmin duygusuna ulaşabilme ihtimaliniz var.

Ben olsam uğraşmam yol verir giderim. Bir erkeği paylaşılmayan adam konumuna getirip, EGO’larını daha fazla şişirmesine yardımcı olamam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X