• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar çooook acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımı toparlamak epeyce yoracak beni
Sevgi olmasa bile alışkanlıktan vazgeçme duygusu can sıkıcı
Evimi bir anda darma duman edip farklı bir evde farklı şehirde adapte olabilmek çok can acıtıcı
Geçecek elbette geçecek biliyorum ama zorla kanını durdurmaya çalıştığım yaram aynı yerden oyulup duruyor
Tek başıma sarmaya çalışıyorum bazen oluyor bazen de böyle saçmalıklar düşünerek olmuyor işte
Ne bileyim Allah yardımcım olsun

bence bırakın ikisininde yakasını... öylelerinden kurtulduğunuza şükredin... kışkırtmak, aşalamak, rezil etmek bunlar bence çok basit... aslında böyle bir şey yapmayı sizde istemiyorsunuz ama kendinize zorla bir intikam duygusu yerleştiriyorsunuz... "hııı her yerde görüyorum, biliyorum, izliyorum... aldatılırsan kesinlikle intikam almalısın" yaa yok öyle birşey... gerçekten yapacak biri olsanız sonuçlarını düşünmezsiniz... sonuçlarını sorguluyorsanız, yapmayı düşündüğünüz şeylerin sizce de doğru olmadığını biliyorsunuz... herşeyde olduğu gibi fizikte de etki-tepki diye bi kanun var... bu etkilerinizin size dönüş tepkileri beklediğiniz gibi olmayabilir... olumsuz olaylar, eleştiriler hatta daha farklı şiddet boyutuna varabilecek sonuçlar doğurabilir... o nedenle televizyonlarda her geçen gün artan şiddet olaylarına bir olay daha eklensin istemiyoruz... sakin düşünün ve mümkün olduğunca o şahıslardan uzak durun... senin sabrın onlara eziyet olacaktır... sadece bi_fikir

Kızlar bilenler bilir bundan 1.5 ay önce aldatılma sonucu evimi terkettim
Gelelim güncel duruma ben eş kişisinin beni aldattığı kadını buldum ve konuştum
Gönül bu seviyorum diyerek küstahça konuştu
Bu kadın mozaik sanatçısı az çok bilinen bir isim bi iki site de sanatıyla alakalı haberler yapılmış altına nasıl bir karakter olduğunu yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu suça girer mi
Kendi yaptığı rezillik olsa bile
Aynı zamanda halk eğitimde hala kurs veriyormuş böylesine ucuz insanların toplum içinde sanatçı olarak tabir edilmesinden son derece tiksiniyorum
Sizce ben yapmalıyım?
Eksiklik var sanırım eşimi suçsuz görüp köşeye koymadım iş hayatına varana kadar kendisiyle uğraştım ve devam ediyorum aynı zamanda
Size sadakat sözünü veren kişi kocanız olduğuna göre hesabı da ona soracaksınız diğer kadınla muhatap olmaya gerek yok

Aldattığı kişiyle uğraşmak istemek anlamsız. Bosanir hakkınızı alırsınız. Onun dışında iş çevresinde, surda burda insanlar hakkında rezil olsunlar diye konuşmak boşa çaba bence. Hayır sanki rezil hissedecek yüz var bir de bu tarz insanlarda. Sizden boşanır boşanmaz gider evlenir o kadınla kocanız bırak rezil olmayı. Hiç uğraşmayın hayatınıza bakın.

Öfkenizi çok iyi anlıyorum ama bu suç sayılabilir. İçinizin soğuması için böyle bir şey yapmak istiyorsunuz ama içiniz soğumayacak, dahası sorun alırsınız başınıza ve küçük duruma düşersiniz. Eşinizle zaten uğraştığınızı söylüyorsunuz, Allah da o kadının belasını verecektir.

Bu kadın mozaik sanatçısı az çok bilinen bir isim bi iki site de sanatıyla alakalı haberler yapılmış altına nasıl bir karakter olduğunu yazmamak için kendimi zor tutuyorum ve bu suça girer mi
Aynı zamanda halk eğitimde hala kurs veriyormuş böylesine ucuz insanların toplum içinde sanatçı olarak tabir edilmesinden son derece tiksiniyorum
Sizce ben yapmalıyım?
Eksiklik var sanırım eşimi suçsuz görüp köşeye koymadım iş hayatına varana kadar kendisiyle uğraştım ve devam ediyorum aynı zamanda
Vay pişkin pislik vay. Ben kendime hakim olamazdım ne yalan söyleyeyim. Gonulmus, bekarlara kıran mi girmiş? Yuva yıkan kadın olmak epey gururunu oksamis anlaşılan pisliğin. Koca da esas suc, doğru söylüyor kadınlar. O koca, koca olsaydı, çocuklarının annesine, çocuklarına bu ucuz f....şeyi tercih etmezdi. Ona böyle pişkin piskin konuşma hakkı vermezdi. Uğraşmayın o utanmaz kadınla. Uzak durun. Pisliklerinde bogulsunlar inşallah.

Aynı durumdayız benimkinin görüştüğü de halk eğitimde sevgiler falan açan Instagram da sayfaları olan bir kadın bilinen biri evli o da. Eşim öğrendiği bilmiyor henüz. Giderken hakkımda ona buna konuşmuş temizlik yemek yapmaz kadınlık yapmaz diye ne iğrenç değil mi ki alakası yok bu adam son bir yıl iki güne bir ilişkiye giriyordu nasıl olsa yatak odasını anlatamam diye ben öyle uluorta konuşan bir karakter değilim iftira atıyor ki boşanmaya kılıf hazırlıyor tam bir narsist eşim yani
Ben biraya kadar boşanma dilekçesi anlaşmalı hazirliycam kendim imzalamasıni istiycem muhtemelen o cirkinlesecek
Ben de iste o zaman bombayı patlatacagim ona eğer istediğim şartları kabul etmez bana iftiralar atmaya devam edersen kadının kocasına ve iş ortamıyla konuşurum diye tehdit edeceğim
Böylelikle hem istediğimi alıp hem de tek celsede eşimin cirkefleşmesinin önüne geçmeyi planlıyorum
Sen de kadına yazarsan dava açabilir kadın bunu sakın yapma bu olayı lehine çevirmeye çalış giden gitti zaten yolu açık olsun alsın o kadın da hayrını görsün

Sahsen kadini rezil etmem disari sanirim. Yasal degil bir kere size dava acabilir, ama sonuc olarak evlilik birliginizi yikan esiniz. Hepimize evlilik sürecinde asilanlar olmustur. Biz yüz vermedikce kim ne yapabilir. Ama aslinda sevinmeniz lazim: artik karaktersiz eski esiniz o kadinin problememi. Sevgiymis. Sevgi pis degildir

Küçük bir yerde yaşıyorsanız bu durumu kadının çevresine fısılda ama yazılı bir sey yapma

Evet sadakat sözü veren eştir suçun büyüğü ondadır ama evli olduğunu bile bile adama evet diyen kadın da suçludur. Ne demek ya bir de utanmadan, gönül bu demiş yüzsüz. Adam şerefsizlik etmiş ama kadın da buna çanak tutmuş. Boşanmadan olmaz dememiş bir de utanmadan karını ihmal etme demiş, eski konunuzdan hatırlıyorum. Yani siz farketmeseniz metres metres takılacaktı. O kadının suratını mozaik sanatına çevirmek vardı ama siz yine de bulaşmayın, arsızın önde gideni belli ki.

Sizce ben yapmalıyım?
Bence kadınla uğraşmayın işin hukuki boyutuda var kadında size dava açabilir.sizin muhattabiniz
Sizce ben yapmalıyım?
Kadınla uğraşmayın. bu şekilde uğraşmayın bence çünkü bu konuda hukuki olarakta muhattabiniz eşiniz .mahkeme yolu ile hakkınızı ve alacaklarınizi alın diğer turlu hiç uğraşmayın bence gerek yok kendinizi düşürmüş olursunuz

Sizce ben yapmalıyım?
Sizin kadinla isiniz yok. Ayse olmaz Fatma olur. Size sadakat yukumlulugu olan kisi baska bir kadin degil ESİNİZ.!! Muhatabiniz o kadin degil esiniz. Bence rezil edecekseniz kocanizi rezil edin. Ama ben olsam ikisini de muhatap almam kendime. Hatta isterim ki benden sonra birlikte olsunlar ki koptuklari gunu gormek bana zevk versin. Senin icin baskasini terkeden baskasi icin de seni terkeder. Bi adamla beraber olurken evli olmasina takilmayan kadinla birak beraber olsun evlensin kocan ki sana yasattigini yasasin. Hem biliyo musun boyle durumlarda sessizce gitmek basin dik gitmek bagirip cagirip kirip dokup gitmekten daha asil olmustur her zaman. Bogazinda bi yumruk olur belki hep ama basin dik olur. Yabi kisaca SAL İPİNİ GİTSİN

Bence yapmayın, sinir öfke tarzı duygularınızı çok iyi anlıyorum, ama size bir getirisi yok, uğraştıkça nefretiniz de artar, hayat zamanı gelince kimsenin ahını kimsede bırakmaz

Teşekkür ederim hepinize uyarılarınız için
Evet vazgeçtim böyle bir saçmalık yapmayacağım bayram sonrası hemen dava açılacak zaten
Tam kapanma dönemine girdi süreç
Boşanma gerçekleşse bu kadar canımı yakamayacak
Bugün utanmadan yalvardı yakardı rezil pis herif o kim ki eş diye hayatıma alacağım
Velhasıl ne kadar uğraşırsam o kadar işler sarpa sarıyor kim ne yaparsa yapsın benden uzak olsunlar da gidip yıldırım nikahı yapsınlar isterlerse
Tekrardan hepinize çok teşekkür ederim değerli vaktinizden ayırıp benimle ilgilendiğiniz için ❤️
Mune Mune rica etsem konumu kapatabilir misin 😊

Sizce ben yapmalıyım?
A çok şaşırdım.
Tavrınızı çok beğenmiştim fakat kadın eşinizi isteyince biraz sinirlendiniz sanıyorum.
Kadının kişiliği ile yaptığı işi bir tutmak doğru değil. Evet yaptığı büyük hata fakat bunun sonucunda işiyle ilgili bir ceza almalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X