kızlar country tarzı olanlar buraya aldıklarımızı paylaşalım :)

Aldıklarım. Almak istediklerim.. Almayı hayal ettiklerim... Öyle çok ki

Eki Görüntüle 454060
canım ilgini çeker mi bilmiyorum bugün sabah işe giderken doğtaş ın önünden geçiyordum ve bu takımı gördüm dikkatimi çekti bende mutfağımı country tarzında düzenlemeyi düşünüyorum çok güzel çay setleri tepsiler vs. var ama oturma odasınıda düşüne bilirim english home da güzel şeyler var bu tarzı düşünüyorsan, bilmiyorum bende çok kararsızım bu konuda seninde ilgini çeker belki diye paylaşmak istedimm..

bide bişi daha :)) bernardonun bu çay setinide beğeniyorum mesela belki görmek istersin.. benim hoşuma gidiyordu ama bunu yerine bernardo dan başka bi takım aldım çevremin yoğun baskısına dayanamayıp :))

Son düzenleme:
Aldıklarım. Almak istediklerim.. Almayı hayal ettiklerim... Öyle çok ki

canıım bak benim bulduğum birkaç site var :):) engilish home tam country tarzı için :):) bernardo wedding set coastal home deko reko gibi sitelerde harika şeyler var gerçi bazılarının fiyatları uçuk ama :):) mesela şu tercihlere bayıldım

Eskilik değil de.. Klasik bence. Çok zarif durduğuna inanıyorum. Diğer evler gözüme uçarı geliyor ama country-victorian-vintage'n daha asil ve hoş durduğu kanaatindeyim.

şehir telaşından uzak ferah masal gibi bir evi olsun kim istemez ki:):) bunun için uğraşıyorum kızlar:):) country vintage gerçekten insanın içini ısıtıyor insanın evden çıkası gelmez:)

amaninnn:):):) bu koltuklara bayıldım o kadar nette dolaşıyorum hiç görmemiştim:):):):) ikeadan başka tercihim yok sanıyordum:) bunların sitesine göz atıcam ve fiyatları ne kadar acaba ayrıca bernardo o set çok şirin ama çok pahalı cnm ya bide herkeste var :)

2-3 yıl önce bu tarzdan bahsediyordum herkese, bir cok kisi tuhaf tuhaf bakıyordu yüzüme, bu tarzın simdi cok moda olması en cok benim hosuma gitti desem abartmıs olmam herhalde..

2-3 yıl önce bu tarzdan bahsediyordum herkese, bir cok kisi tuhaf tuhaf bakıyordu yüzüme, bu tarzın simdi cok moda olması en cok benim hosuma gitti desem abartmıs olmam herhalde..

:):):) ya bence gerçekten ideal bir tarz. hem farklı yani artık kahverengiden kremden siyahtan baygınlık geldi:) her evde aynı tarz çuvalla paralar:) hem ikinci el eşya alıp vernikleyip boyayıp çok güzel eşyalara sahip olabilirz:) bugun gördüm bi aperatifde çok güzel ahşap masa sandalye takımı adam 10 tane masa ve dörder tane sandalyesini yani 10 tane masa takımını ve yanında iki küçük masa ve tabureleri ikinci el bi spotçudan 600 tlye almış:):) duyduğumda şok oldum :) biz bir masa ve sandalyeye o kadar paradan fazlasını bile veriyoruz:)

Son düzenleme:
dün tv sehpamızı boyadık o kadar gzel oldu ki eve gidince paylaşırım fotolarını pembe bir tv sehpam var artık :) biz ikinci el bi şey almadık o sehpayı kayınvalidem verdi ama dediğinde kesinlikle haklısın belki evdeki her şey olmaz ama bi kaç parçayı ikinci el alıp kendi zevkine göre boyamak değiştirmek hem eve inanılmaz bir hava katıyor hem country ruhunu çok iyi yansıtıyor hem de çok uyguna mal oluyor :) o tv sehpasını mudodan 600-700den aşağı alamazsın bize 5 kutu sprey boyaya mal oldu sadece :)

işte bak sen yakalamışsın bu tarzı:):):) darısı bizim başımıza inşallah:)

bencede çok güzel bir tarz eskilik değil tatlılık çok sıcak bir ortam oluşturuyor country ve vintage

günaydınlar :)
bu tarzı ben de çok seviyorum. henüz mobilya anlamında çeyizimde bu kategoride bir ürün bulunmuyor. çok pahalı olduklarını görüyorum araştırınca da. olan parçaları paylaşmak istedim.

kırma masa sandalye takımım, masam çok istediğim gibi değil ama sandalyeleri seviyorum, ilerde boyayabilirim onları ve masayı da sevdiğim bir şeyle değiştirebilirim- mutfak için aldım, şu anki evimde de kullanmaktayım.

taç yatak örtüm
Eki Görüntüle 472123
english home pike takımım

özdilek pike takımım

sarev nevresim takımım

gülün verdiği romantik havayı çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…