eskilik hiç bana göre deil :)
Aldıklarım. Almak istediklerim.. Almayı hayal ettiklerim... Öyle çok ki
Eskilik değil de.. Klasik bence. Çok zarif durduğuna inanıyorum. Diğer evler gözüme uçarı geliyor ama country-victorian-vintage'n daha asil ve hoş durduğu kanaatindeyim.
Eki Görüntüle 454060
canım ilgini çeker mi bilmiyorum bugün sabah işe giderken doğtaş ın önünden geçiyordum ve bu takımı gördüm dikkatimi çekti bende mutfağımı country tarzında düzenlemeyi düşünüyorum çok güzel çay setleri tepsiler vs. var ama oturma odasınıda düşüne bilirim english home da güzel şeyler var bu tarzı düşünüyorsan, bilmiyorum bende çok kararsızım bu konuda seninde ilgini çeker belki diye paylaşmak istedimm..
bide bişi daha :)) bernardonun bu çay setinide beğeniyorum mesela belki görmek istersin.. benim hoşuma gidiyordu ama bunu yerine bernardo dan başka bi takım aldım çevremin yoğun baskısına dayanamayıp :))
Eki Görüntüle 454084
2-3 yıl önce bu tarzdan bahsediyordum herkese, bir cok kisi tuhaf tuhaf bakıyordu yüzüme, bu tarzın simdi cok moda olması en cok benim hosuma gitti desem abartmıs olmam herhalde..
country ew döşemek isteyen kızlar altıncı caddede kampanyanız gelmiş:)
dün tv sehpamızı boyadık o kadar gzel oldu ki eve gidince paylaşırım fotolarını pembe bir tv sehpam var artık :) biz ikinci el bi şey almadık o sehpayı kayınvalidem verdi ama dediğinde kesinlikle haklısın belki evdeki her şey olmaz ama bi kaç parçayı ikinci el alıp kendi zevkine göre boyamak değiştirmek hem eve inanılmaz bir hava katıyor hem country ruhunu çok iyi yansıtıyor hem de çok uyguna mal oluyor :) o tv sehpasını mudodan 600-700den aşağı alamazsın bize 5 kutu sprey boyaya mal oldu sadece :)
bencede çok güzel bir tarz eskilik değil tatlılıkçok sıcak bir ortam oluşturuyor country ve vintage [/
bencede tatlım :):) pamuk şeker gibi evin oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?