Doğuma Hazırlık Kızlar daha erken ama :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Daha çok yeni hamileyim ama heves ettim isim işine :)
Eşimle kafamızda çok sevdiğimiz bir kız ismi var zaten ama ya erkek olursa diye düşündük.

Akşam biraz sohbet ettik bir kaç isim yazdık. Mutlaka fikrimiz değişir ama ben yine de bir hevesle sizlerin de fikrini alayım istedim.

Azizhan
Tuğtekin
Alphan
Gökalp
Yekta
Ahmethan

Seceneklerimiz şimdilik bunlar. Değişir mi ihtimal var ama ben biraz takınca tam takan tiplerdenim. Birine karar verirsem 10 sene de geçse degistirmem fikrimi :)
Eşimin han ile biten isimlere karşı bir sempatisi var o yüzden han ile biten isimler biraz fazla.
Teşekkür ederim şimdiden :)

Hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insalah. Tugbek e bi anlam veremedim sadece ne demek acaba yada tugberk mi demek istedin ??

Bence orjinal olsun diye cok acayip isimler koyuyorsunuz. Tabi sizin tercihiniz. Bebeginiz saglikli olur ins. Gerisi onemli degil.

Enteresan bir isim yazdığımı düşünmüyorum ama herkesin fikrine saygı duyuyorum başka fikir verecek olan var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…