merhaba güzel anneler benim altı aylık bi oğlum var onunla aynı olan kız bebeklerle kıyasladığım zaman herkes o kız ama diyorlar gerçekten de biz kızları bi iki adım geriden mi takip ediyoruz çatlıycam kıskançlıktan ohaoldumsmile
slm canım olabilir erkekler geriden geliyor bence benim oğlum 11 aylık kendisinden 1 hafta küçük kuzeni var(kız) ben oğlumla o kadar ilgileniyorum yürüme yeme içme konuşma şarkı vb(çocuk gelişimi mezunuyum) kızıyla hiç ilgilenmiyo desem yeri yürüteçe dahi bindirmediim kızda akşama kadar yürüteçte bizimkinden erken yürüyecek gibi konuşması falan da öyle
önemli olan sağlıklı olması kıyaslama bence her çocuğun gelişimi farklı
mrb benim oğlumda 10.5 aylık bizim dr kızların dah erken yürüyüp erken konuştuğunu söyledi benim ilk çocuğum kızdı hep onla kıyaslıyordum kızım 9 aylıkken yürüdü oğlum 9.5 aylıkken emeklemeye başladı içini rahat tut
mrb benim oğlumda 10.5 aylık bizim dr kızların dah erken yürüyüp erken konuştuğunu söyledi benim ilk çocuğum kızdı hep onla kıyaslıyordum kızım 9 aylıkken yürüdü oğlum 9.5 aylıkken emeklemeye başladı içini rahat tut