• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dahice fikirlerinize ihtiyacım var :(

silinmeyen isimle bi numara kaydetip sonra tekrar silmeyi deneseniz.
yani "aşkım" ismiyle silinmiyorsa. yeni numara kaydet diyip isme aşkım yazıp numaraya birşey sallayın. sonra tekrar silmeyi deneyin. belki olur.

o da olmazsa içini açıp biraz tuz ruhu gezidirin kulak çubuğuyla. oksitlenir zaten bikaç güne pert olur.

Merhaba arkadaşlar..
Benim telefonumdaki işlem kaydında bir kaç tane numara fabrika ayarlarına dönsem bile silinmiyor.
Bu numaralardan biride ne yazık ki "Aşşkımmm" diye kayıtlı :17:
Numaralar yok sadece isim görünüyor aramaya çalışsan numara yok diyor.silmeye çalışsan işlem geçersiz diyor.
Yaz tatilinin sonunda yeni telefon alacaklar o yüzden telefonumu bozayım 2 ay telefonsuuz idare ederim diyorum ama :14:
Benim bozduğum anlaşılmadan nasıl çıkacağım bu işten :14:

Canım benım teldede aynı sorun oldu Nokıa C3 . telefoncuya gotur hallediyor :)

Aşkımm ismi değişebiliyor mu? değiştirmeye çalışıp x falan yapsanız veya bilinmeyen falan.

ben telefonumu kazayla klozete düşürmüştüm sonrada elime poşet geçirip almıştım mecburen ve tel. pert olmuştu . son çare düşünebilirsin.

Yazıyı neden silmeye çalışıyorsunuz anlamadım bir türlü. yazı kalsın ne sakıncası var ki?

Merhaba arkadaşlar..
Benim telefonumdaki işlem kaydında bir kaç tane numara fabrika ayarlarına dönsem bile silinmiyor.
Bu numaralardan biride ne yazık ki "Aşşkımmm" diye kayıtlı :17:
Numaralar yok sadece isim görünüyor aramaya çalışsan numara yok diyor.silmeye çalışsan işlem geçersiz diyor.
Yaz tatilinin sonunda yeni telefon alacaklar o yüzden telefonumu bozayım 2 ay telefonsuuz idare ederim diyorum ama :14:
Benim bozduğum anlaşılmadan nasıl çıkacağım bu işten :14:

format atarsan düzelir belki..

Back
X