Vallahi kuzum evet o yüzden belirtilerimizle bir de yumurtlama günlerimiz de aynıymış şu an gerçi 12 gün oldu kan versem çıkması gerekir ama kan vermeyecegim ben bugün tekrar bir test yapacağım sen de test yapacağın zaman özellikle kaset yap bak sakın erken gebelık yapma cok yanıltıyor onlar asırı derecede 100 tane kadın varsa yirmisini doğru söylüyor geri kalan 80 kişinin testi yanlış gerçekten çok sıkıntılı sinir bozucu bir durum o yüzden yapacağın zaman mutlaka ama mutlaka kaset yap ben bugün kaset yapacağım eğer ufacık bir pozitif vs bir şey görürsem senin de yapmanı soyleyecegim 12 gün yeterli bir süre çünkü ay inşallah vardır az önce dikkatlice şöyle bir baktığımda göğüs damarların fazla belirginleşmiş diğer günlere göre bir de ben beyaz tenli olduğum için biraz belli oluyor direk ama kasık ağrım gitti şu an daha doğrusu 2.03 gündür öyle bir kasık ağrısı çekmiyorum ama hayatımda ilk defa göğüs ağrısı yaşadım gözlerim falan dolmuştu bayağı sırtıma vuracak kadar canım yandı bir de bugün duygusalım birazcık ne hikmetse bilmiyom böyle her şeyi aglayasim var
ama ben adet olacağım zamanlarda da böyle duygusallaşıyor ve adetliyken de çok duygusal oluyorum böyle hamile gibi hatta çok aşeririm ben adetliyken ama başka hiç belirtim olmaz ne yalan söyleyim öyle bel ağrısı karın ağrısı falan yaşamam o yüzden ben de çok umutluyum çoğu insan psikolojik falan diyor ama psikolojik olarak göğüs damarlarım çıksın diyip çıkartmadım yani ya da kasıklarım ağrısın diye ağrımıyor yani
Psikolojik belki midem bulanıyor dersin hani o düşünceyle evet midem bulanabilir onu anlarım ama bu tarz ağrılar kesinlikle psikolojik değil yani burada şunu bir insanlar anlasın gebelik yoksa bile insanların hormonlar değişkenlik gösterebilir ben hayatımda hiç yaşamadığım bir şeyi ilk defa hayatımda bu ay yaşadım belki gebe değilim ama sonuç olarak benim için bir ilk olduğu için belki hormonlarım değişir belki yaş ilerledikçe etki veriyor olabilir ama kesinlikle bunlar psikoloji değil neyse bunları da söylemek ve içimi dökmek istemiştim