• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dayanamıcam 1.gün ama kendimi tutamıyorumm...

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Ayrılığımızın 1.günü ama Dün o kadar mesaj cektim sdce beni yerin dibine soktun çok kırıldım beni aşşağladın daha fazla kaldıramam.. bu kadar neler yazdım sdce bunu yazdı .. kişiliksiz davranışları yüzünden bitti evet ama yediremiyorum kendimi salak gibi hissediyorum nasılda bişi diyemez başkası var dediğimde bile bir şey diyemedi cevap bile yazmadı .. Bu kadar mı değersizim onun için söylediğim o kadar söze ben olsam cevapsız kalamazken o neden öyle bir şey yaptı .. değmicek biri için üzülüyorum ve zor tutuyorum bir şey yazmamak için:( kızlar söyleyin neden böyle yaptı:5:

Son düzenleme:
hata ediyorsun cnm hırslarına yeniliyorsun bence hhem neden mesaj atarak gururunu ayaklar altına lıyorsun kendinden ödün veriyorsun
üzülüceksin tabikide bu çok normal ama içinde yaşayacaksın ona belli etmeden senin yerinde olsam kendimi tutardım mesaj atmazdım

kişiliksiz olarak görüyorsa seni daha fazla umursayacağını zannetmem
bence sizde bırakın

vurdumduymaz tavırlarıyla sızı delı edebıldıgıne gore ... Sessiz kalmanın nasıl işe yaradıgını öğrenmiş olmanız gerekli bence.. erkekler cok ketumdurlar..O yüzden size tepki vermesini hiç beklemeyin :D

Her seferinde benden ayrılan o oldu. Bir kerecik ben ayrıldım.
Ama her seferinde de o geldi. Tmam bu son mesaj, son konuşma, son diyene kadar kurtarmak için deli gibi çabaladım. Ama son dedim mi,
orada kaldı. Tık demedim ya. Mesaj atmadı mı? Hiç atmadım. Çok özlediğim geceler oldu. Ama sanırım hem gururumdan hem inadımdan bir kere bile mesaj atmadım. Dönmedim. Ve artık dönmemde. İlk dönen ben olmamayı başarabiliyorsam, o döndüğünde onu kabul etmemeyide başarabilirim diye düşünüyorum. O yüzden buna çalışacağım. Sana tavsiyem, azcık gururlu ol. Bu seni daha değerli kılar. Eminim ki, benimkinin bana dönme sebebidir, ya bi kerede bu kız gelmez mi, niye gelmiyor diye... O CVP vermiyor sessiz takılıyor ya eşşek... Benim buna sinirleneceğimi ve onu msj bombardımanına tutacağımı düşünüyor. Piyasadaki kızların %90ı onun düşündüğü gibi. Ama ben sinirlensem bile bunu ona belli etmeyip, o sessiz kaldıkça bende sessiz kalınca bu sefer o sinirleniyor :))

Back
X