kızlar dayım kayıp istanbuldakiler bi bakabilir mi?

polipo

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
62
22
8
35
Kocaeli
.................................................................

Eklentiler

• $1505439_10152186844554255_675471300_n.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Kuzum dayın böyle bulunmaz. Gerekli yerlere başvurup kayıp oldugunu söyleyin. Rabbim şifa versin, umarım tez zamanda bulunur

televizyonlara başvurmak lazım heralde oradan yayın yapılırsa çok çabuk souç alınabilir................

canım valla karakol polis her yere basvurduk hastanelere her yere baktık nette yaymadıgımız yer kalmadı sokak sokakta geziyoruz bir de buraya koyayım dedim pazartsi muge anlı kayıtları alıyomus salıda yayın yapıcak insallah salıya kalmazda buluruz (

Cok geçmiş olsun umarım tez zamanda kavusursunuz

Allah yardımcınız olsun tez zamanda bulursunuz inşallah
ne zamanadır yok canım hasta flanmıydı
hani çıkıp geri bulamamış olma ihtimali filan varmı evini

Allah yardımcınız olsun umarım hayırlı haberlerini tez zamanda alırsınız dayınızın..

Allah Yardımcınız olsun .inşallah kısa zamanda bulunur sağlıkla ..

Dayınızın kayıp haberi şuan tv de . Umarım bu program işe yarar , rahatsızlığı da varmış .

Allah yardımcınız olsun .

allah yardımcınız olsun insallah bir an once kavusursunuz dayınıza. tv de cıktıgına gore bulunma ihtimali daha yuksek elbet bir goren olmustur.

Allah yardım etsin umarım sapasağlam bulunur

Alzheimer hastasi falan miydi. Hangi semtte kayboldu ?

Herhangi bir sağlık sorunu var mıydı?

kızlar bugun teyzemler cıktı muge anlıya dun biri görmüş otogarda param yok cay verirmsnz demiş otogardaki caycıya kesinlikle oydu diyor.ama hala yok yok yok..emniyet desen işini yapmıyor biz mugeye cıkınca ancak teşrif edip aradılar bulamadık diye o da . teyzemde aradıınızda mı bulamadnz demiş ne istiyorsunuz bizden diyede bir soru sormuslar sayın eminyt yetkilileri .soruya bakarmısınız ya o kadar uzgunumki dayımı bu halde dusenemiyorum bile dev gibi bir adamdı o ya 10 adamı birden devrrdi şimdi hastalığı yuzunden çaresiz ve sokaklarda ondan bundan cay istiyor Allahım tez zamanda bulmamıza yardım eder inş. Muge hanımdan da Allah razı olsun hemen aldı yayına yaparsa o kadın yapar cunku gezmediğimiz yer kalmadı kendi cabalarmız hala aramyı surduruyoruz

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun, tez zamanda bulunur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…