Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimden 1 gn önce yani 27. gün kan testi sonucum 159 ne demek bu yani ?
Evet canım çok normal adet olucakmışsın gibi ağrıların olur sağ yada sol kasığında ağırabilir oda çok normal.ama sana tavsiyem 2 hafta sonra git doktora çünkü o değer 1500 e ulaşmadan doktor keseyi göremiycek o değere ulaşmasıda 1 buçuk haftayı bulurCccok tesekkür ederimmmm :)))
Ama sizce bu deger normal mi ?? 29. günüm
Buqün bel agrim varrr cokk normal mi budaa?
Evet canım çok normal adet olucakmışsın gibi ağrıların olur sağ yada sol kasığında ağırabilir oda çok normal.ama sana tavsiyem 2 hafta sonra git doktora çünkü o değer 1500 e ulaşmadan doktor keseyi göremiycek o değere ulaşmasıda 1 buçuk haftayı bulur
Icimmm coook rahatladiiiii coook tesekkür ederimmm belimin arkasini minderle dolduruyorum sol tarafim da cok agri varr bide suyu cok zor iciyorum buqün sanki suyun tadi degisik geldii
Randevum 10 gün sonra 21 inde ozaman keseyi görebimir miyim ? Hcg 159 normal mi ? Nasil olmaliydii ? Hep bi süphe var ocimde 2 test yaptim 3. testi almaya gidiyorummm yinee
Değerin gayet normal, olması gereken bi değer. 10 gün sonra keseyi görebilirsin evet :) niye bu kadar kasıyosun kendini, rahat ol, herşey normal :)
Tebrik edrim hamilesin
Cook rahatlaidmm yaaaa cok tesekkür ederimmm :)
Inanmakta güclük cekiyorum hala o yüzden bundan 1 hafta önce doktor bebegimiz olmasinin sansi cok düsük demisti ... Esimde sorun vardi baya düsüktü hemde meger hamileymisimmm :) mucize gibi bisiii coookk sükürrr :)
:) canım hepimiz aynı şeyleri aynı korkuları yaşıyoruz :) ben 13 haftalık hamileyim sanki suyun içine şeker atmışsın gibi geliyo tadı içemiyorum bile.5. Haftandan sonra artıcak bunlar 159 normal demekki çok küçük öğrenmişsin bu değer kendini gün aşırı 2 ye katlıomuş 10 gün sonra görürsün die tahmin ediyorum inşallah herşey yolunda gider hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinIcimmm coook rahatladiiiii coook tesekkür ederimmm belimin arkasini minderle dolduruyorum sol tarafim da cok agri varr bide suyu cok zor iciyorum buqün sanki suyun tadi degisik geldii
Randevum 10 gün sonra 21 inde ozaman keseyi görebimir miyim ? Hcg 159 normal mi ? Nasil olmaliydii ? Hep bi süphe var ocimde 2 test yaptim 3. testi almaya gidiyorummm yinee