- 25 Temmuz 2012
- 245
- 25
- 48
- Konu Sahibi 7nbitirdin
-
11 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz bi kere hamile kaldım ve malesef kaybettik 8 haftalıkken nisan ayında oldu olay ve daha sonra kist patladı yumurtalıklarda ve 5 gün hastanede yattım... Şuanda bu yaşadıklarımdan sonra bi daha çocuğum olmuycakmış gibi geliyo ve psikolojikmen bitik durumdayım tüp bebek yapalım diyorum eşim erken diyo sen hamile kalabiliyosun diyo.Şimdi aşılamamı yaptırsam diyorum bulunduğum şehirde bir çok doktora gittim ve doğru düzgün bi yöntem söylmiyolar yumurta takibi falan gibi aşılama nasıl yapılır fiyatları nedir lütfen yardımcı ourmusunuz???
11 aylık evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz bi kere hamile kaldım ve malesef kaybettik 8 haftalıkken nisan ayında oldu olay ve daha sonra kist patladı yumurtalıklarda ve 5 gün hastanede yattım... Şuanda bu yaşadıklarımdan sonra bi daha çocuğum olmuycakmış gibi geliyo ve psikolojikmen bitik durumdayım tüp bebek yapalım diyorum eşim erken diyo sen hamile kalabiliyosun diyo.Şimdi aşılamamı yaptırsam diyorum bulunduğum şehirde bir çok doktora gittim ve doğru düzgün bi yöntem söylmiyolar yumurta takibi falan gibi aşılama nasıl yapılır fiyatları nedir lütfen yardımcı ourmusunuz???
Tatlim bence bu kadar stres yapma daha yolun basindasin 11 aylik evlisin hersey cok yeni bukadar acele etme herseyde bi hayir var insan zamanla bunu daha iyi anliyor. Bence tup bebek icin cok erken esin dogru soylemis. Benim 8 yildir cocugum olmuyor ben ne yapayim benim kafayi yemem lazim ozaman)) sabret bir problemin varsa tedavi ol ama bukadar stres yapma
psikoloğa git bence ilk olarak sonra iyi bi jinekologla yoluna devam edersin...
tatlım teşekkür ederm Allah'ım aratmasın rabbim kimseye içindede bizlere ama bu yaşadıklarımdan sonra bi daha olmuycakmış gibi geliyo ve düşündükçe çıldırcakmışım gibi oluyorum çünkü tahlillr yapıldığında bişi çıkmadı ve dediği ey şuydu kist patlaması yumurtalığı bitirmiş olABİLİR DEYİNCE BENİM NEVRİM DÖNDÜ
tatlım teşekkür ederm Allah'ım aratmasın rabbim kimseye içindede bizlere ama bu yaşadıklarımdan sonra bi daha olmuycakmış gibi geliyo ve düşündükçe çıldırcakmışım gibi oluyorum çünkü tahlillr yapıldığında bişi çıkmadı ve dediği ey şuydu kist patlaması yumurtalığı bitirmiş olABİLİR DEYİNCE BENİM NEVRİM DÖNDÜ
yumurtalığın bitmiş olması bi ihtimal..
bazen bu doktorları öldürmek istiyorum böyle bişeyi söyleyip olayı sonuçlandırmadan hastaya nasıl böyle ihtimalleri yansıtıp psikolojisi etkilerler anlamıyorum...
eğerki öyle bişey varsa bile yumurtalıklar çift taraflıdır bi şekilde yine gebe kalırsınız...
bende öldürcektimde sakinleştirdiler valla psikolojim alt üst :)
Bence sen adam gibi bir doktora git ozelden baksinlar ama bukadar telas yapma kist patlayabilir bu cok normol her kadinda kistler olusur ve belli bir sure sonra patlar ayrica yumurtaligina zarar verse bile kadinlarda iki tane yumurtalik vardir biri zarar gorse digeri var bobrek gibi)) ama kist patladi diye yumurtalik zarar gormez benim bildigim belki baskaturlu bir durumdur
herşeyden önce sakin olmayı denemelisinn... daha çok yeni evlisin.. ne tüp bebeği iyi bir doktor bul rezerv için AMH,FSH gibi hormon tahilillerine bakar ve yolunu çizer.. sen da et ve bilimsel yollarla çiz rotanı biz aşılama diyemeyiz ki.. hemen iyi bir doktora gittik.. rezerv azsa hemen tüp yaparlar zaten..
canım iç kanama yaptı ve yumurtlığı kangıren etmiş olabilir dediler çok sıkıntılarım var valla artık ne düşünceğimi şaşırdım
Canim allah sifa versin, ama belliki seni dogru durust bilgilendirmemisler belki islerine oyle geldi simdi senin yapacagin sey biraz fazla para harcayip iyi bir dr. a gorunmek gerekirse prof. a gorun bulundugun sehirde yoksa baska bir sehirde iyi bir doktor bul derim sana biraz tuzluya patlar ama kafan rahat olur neyin ne oldugunu adam gibi anlatirlar sana
doktorlara hemen suç atmanız çok komik bişey
sanki kendiniz jinekoloji profesörünüz de çok anlıyormuşsunuz gibi şöyledir böyledir diyorsunuz hey Allah'ım yaa
arkadaşım sen de 11 aylık evliymişsin daha ne tüp bebeği
diğerlerinin dediği gibi önce bi psikolojini düzelt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?